Elektrické auto alebo odrážadlo na prvé narodeniny
Dievčatá potrebujem poradiť zo skúsenosti , drobec bude mať prvé narodeniny. Zvažujem , kúpiť elektrické auto? Alebo odrážadlo s tyčou ?
Jedna maminka mi tu poradila bobby car. Vyzerá to celkom fajn, už som bola rozhodnutá no boli sme v obchode a malému sa v elektrickom veľmi páčilo. A to som elektrické hneď zavrhla. Tak teraz neviem, čo využili vaše detičky v 1 roku? Môj maly je veľmi živé dieta 😊
odrazadlo... skladnejsie a dietatuu daleko prospesnejsie ... uci sa motoriku .. pripravi na bike ... ma viac pohybu zabavy a aj sportu
Ja by som odrazadlo urcite. Elektricke auto je pasivna vec nekupila by som
určite odrážadlo, klasické ...bez tyče, tá akurát zavadia
Nad elektrickým autom by som ani neuvažovala
@lelinka611 My mame elektricke auticko a po roku trebalo kupit nove baterky, lebo uz po nabiti skoro nic nevydrzali. Rataj potom s dalsimi investiciami. Ale mojmu synovi sa auticko velmi paci.
Myslím že je to veľmi individuálne naša dcéra dostala autíčko na Vianoce 1,5 roka. Veľmi sa jej páčilo asi tak 5mesiacov no jedine sedieť v ňom doma a hrať sa. Už sa teším až jo dám preč je to veľké čereslo čo mi doma akurát zavadzia 🤦🏼♀️ No ona je zas špeci pretože má asi všetky vozidla sveta a nejazdi na žiadnom 🤷🏼♀️ Chodíme pešo
Aj my sme nad tým premýšľali,aká náhoda 😁😁😁ale zhodli sme sa na odrážadle aj sme ho dostali.Tiez si myslím že tej elektroniky je už trošku priveľa
Odrážadlo, a kúpte také menšie, praktické 🙂 Náš dostal také odrážadlo v tvare auta (nie od nás..) je to biely Mercedes a je to strašná trapošina podľa mňa :D
@lelinka611 Podľa mňa ho to po pár minútach prejde v takom veku.
Zbytočne budeš mat plný byt/dom veci ktoré využiješ raz do roka.
Syn používal odrazadlo od 2r (3kolieskove mini - vpredu dva vzadu jedno koliesko - aby nezavadzialo, od 3r dvojkolieskove). Tatrovku využil pár krát čo som ho ja v nej vozidla po izbe a inak on vozil hračky.
Tie elektrické veci vždy vyskúša v obchode, poteší sa ze je to novinka a tým to končí. 😀 Verím ze by ho to bavilo ako kamaratkinho - hodinu a dve pár dní a odvtedy to sedí v rohu nevyužívane lebo je to dosť nepraktické..
My dospelí máme občas mylnú predstavu, o tom čo deti zaujíma... ročné dieťa udrží pozornosť asi ako komár, kým ho reálne bude zaujímať elektrické auto už bude aj okukane 🙂 odporúčam niečo čo nebude zavadzať, my sme kúpili odrážadlo a až teraz na ňom začíname a má 14m...každé dieťa je iné viem, ale deti nezaujíma čo koľko stojí a aj tak sú najlepšie hračky prázdne fľaše od kofoly 🤷
Ďakujem Vám všetkým za odpovede. 😊
Tatrovku doma mame a veľmi rad sa v nej vozí tak ako aj rad vozí hračky v nej. Rok ešte len bude mať ale s tlačením, posúvanie atď problém nemá, choď “ako tak” už vie.
Klasické malé odrážacie auta nie sú moc ok. Sú moc široké a ťažko sa v takom malom veku ovládajú.
Prosím vás nemá niektorá maminka BOBBY CAR? Zaujíma ma recenzia práve na toto auto. 🙏🏻
@lelinka611 presne toto odrážadlo, ktoré pridala na foto @amelie2017 dostal náš malý k 1 narodeninám - láska na prvý pohľad - má aj klaksón a pár melódií, v "kufri" pod sedadlom si vozí hračky a pod., a odvtedy prešlo už vyše roka a stále na ňom frčí po byte. Mal ho aj vonku, ale tam ho zaujímalo v tej dobe všetko možné, len sa nevozil, takže autíčko má iba na doma.
Ahoj,elektricke auto nie.Boby car je super!Mozem odporucit.Dokonca sa daju kupit aj chranice na topanky k tomu aby neznicil spicky topanok.Nemali sme,mne to nevadilo😉
Mozem este odporucit slapaci traktor,ale to az od 2 rokov.
@lelinka611 Podla mna je skoro aj na jedno aj na druhe(teda , ja by som na el. autom ani neuvazovala, je to taka pasivna vec, dieta sa len vozi, mojej malej sa to tiez paci, ale nekupila by som to) Moja dcera vedela chodit uz v 11 mesiacoch, vtedy sme jej kupili taky vozik, ktory tlacila pred sebou, aj ten dlho nevyuzivala. Odrazadlo dostala az v 18. mes. a teraz ma 2 r. 4 mes a dostala prvu kolobezku, este na nej nevie poriadne, ale uci sa.

Ahoj, podľa mňa určite odrážadlo. Nech sa hýbe a nie len sedí a vezie sa, nech trénuje koordináciu ruky, nohy, rovnovahu.
Keď mal syn štyri dostal elektrické autíčko, vie ho sám šoférovať, takže ho to baví. Môj ročný v Tom presedi tak 15 minut a potom rozmýšľa, čo všetko stlačiť a ideálne chytať kolesá za jazdy a po dlhšej dobe najlepšie rovno vyskočiť, ale pás ho nepustí, tak sa rozčuľuje.
Celkovo preferuje odrážadlo, či už na ňom sedí, tlačí ho alebo ho prevráti opačne a točí kolieska. Keď má možnosť vždy pribehme k elektronickemu autíčko, na chvíľku sa zabaviť, ale dlhodobo ho viac baví odrážadlo.