Je plienková torta vhodný darček pre 6-mesačné dieťa?
Je plienkova torta s doplnkami vhodný darček pre 6mes dieťa?
darovať
Susede by som vysvetlila, ze to, kolko chce investovat do plienkovej torty, nech da na DM poukazku. Plienkova torta je strasna blbost. Pampersky nesadnu kazdemu dietatu a matka dietata tie plienky potom da niekomu zadarmo, len aby sa ich zbavila. Pisem z vlastnej skusenosti. Dostala som obrovsky plienkovy kos z babylove plienok, mozno aj 3 balenia plienok tam boli pouzite a kupit to nikto nechcel odo mna ani za drobne, lebo to nebolo zabalene. Nakoniec som to vymenila za 1 milku cokoladu. ovela viac by som sa potesila 10€ poukazke do DM.
Robila som (namiesto zákuskov) ku krstu obom mojim krsniatkam, takže som vedela, čo tam mám dať...
Ak to chce suseda, tak jej to urob...ak si dá poradiť, tak jej povedz, že aj darčeková taška, alebo bednička - košík apod. sú vhodné...
@lubina tak beriem to tak ze chceli nieco poslat, aj ked som kazdemu podakovala a povedala ze vsetko mame a nic nam netreba. Podostavali sme haldu oblecenie, teraz sa ich sesternici narodilo babatko tak sme nove veci dali jej, ako naozaj 2 velke tasky oblecenia. inak som jej kupila iba pyzama v nexte velkot 6-9 mesiacov a tu viem dat darcekovy certifikat tak si to vie vymenit ked som sa jej netrafila do vkusu. Ja som minimalista, naozaj si vazim veci a nie som vyberava, len mi to pride ako plytvanie 🤷🏼♀️ a plienky sme tiez dostali tak tie som potom porozdavala po kamaratkach
Úprimne zamna radšej 20 eur do obálky ako plienkovu tortu a kúpi si čo potrebuje či tie plienky alebo mliečko ak nekoji alebo čajík.

@lucik194 ale ja predsa nikomu nič nechcem