Ako ste zariadili izbu pre školákov, aby sa im dobre učilo?

11. jún 2025

Prosim inšpiraciu, dakujem

lucka_ke
11. jún 2025

kúpila som synovi polohovateľný stôl, špeciálnu stoličku, policu na knihy a všeličo iné a a vieš kde si robil úlohy? pri nás v obývačke 🙂

patka06
11. jún 2025

Nič špeciálne, len klasika:
Dostatočne veľký písací stôl,pohodlnú výškovo nastaviteľnú stoličku - ideálne ak si vyberie sám. úložný priestor na školské potreby a učebnice

balerina2025
11. jún 2025

zaklad je mat stol pisaci v dobrej vyske, a pohodlnu stolicku 🙂

felycity
11. jún 2025

vytvorila som ich školský kútik, klasika, stôl, nástenka , priestor na odkladanie a keďže máme problém s pozornosťou, tak som urobila skriňu s posuvnými dverami tak, že jedna časť je policová, kde mal hračky a pod. , keď sme sa učili, tak sa pekne zavrela, aby ho nič nerozptylovalo , inak štandarnde študentska izba , možno by bolo fajn aj podľa predstáv dieťaťa, aby sa cítilo dobre...

cimage
11. jún 2025

Deti maju kazdy svoj stol, stolicku, no dcera aj tak najradsej kresli po stojacky. Pisat ju ucim v sede, ale to sa len toci a neobsedi. Vela sa ucime a tvorime aj na zemi.

nevenka
11. jún 2025

@lucka_ke no, ked si predstavim, aku detsku mali deti v byte, tak teraz maju luxus, oproti tomu a ilohy si chodia robit aj tak dole do obyvacky 🙃. Ja som sa najradsej ucila pri starkej vo velkej vidieckej kuchyni, casto som (uz vacsia), sedela na gauci a tam sa ucila. Pisala som samozrejme, za stolom. Nuz 😇

andrejka1974
11. jún 2025

Je to jedno ako to zariadia aj tak sa budete učiť v obývačke alebo inde ako v jeho izbe aspoň u nás to tak vždy bolo v izbe sú robili ken projekty na počítači

mirage
11. jún 2025

@andrejka1974 menší školák áno, ale teda staršie deti sú už zavreté vo svojich izbách keď sa učia.