Prosim inšpiraciu, dakujem
Nič špeciálne, len klasika:
Dostatočne veľký písací stôl,pohodlnú výškovo nastaviteľnú stoličku - ideálne ak si vyberie sám. úložný priestor na školské potreby a učebnice
zaklad je mat stol pisaci v dobrej vyske, a pohodlnu stolicku 🙂
vytvorila som ich školský kútik, klasika, stôl, nástenka , priestor na odkladanie a keďže máme problém s pozornosťou, tak som urobila skriňu s posuvnými dverami tak, že jedna časť je policová, kde mal hračky a pod. , keď sme sa učili, tak sa pekne zavrela, aby ho nič nerozptylovalo , inak štandarnde študentska izba , možno by bolo fajn aj podľa predstáv dieťaťa, aby sa cítilo dobre...
Deti maju kazdy svoj stol, stolicku, no dcera aj tak najradsej kresli po stojacky. Pisat ju ucim v sede, ale to sa len toci a neobsedi. Vela sa ucime a tvorime aj na zemi.
@lucka_ke no, ked si predstavim, aku detsku mali deti v byte, tak teraz maju luxus, oproti tomu a ilohy si chodia robit aj tak dole do obyvacky 🙃. Ja som sa najradsej ucila pri starkej vo velkej vidieckej kuchyni, casto som (uz vacsia), sedela na gauci a tam sa ucila. Pisala som samozrejme, za stolom. Nuz 😇
Je to jedno ako to zariadia aj tak sa budete učiť v obývačke alebo inde ako v jeho izbe aspoň u nás to tak vždy bolo v izbe sú robili ken projekty na počítači
@andrejka1974 menší školák áno, ale teda staršie deti sú už zavreté vo svojich izbách keď sa učia.
kúpila som synovi polohovateľný stôl, špeciálnu stoličku, policu na knihy a všeličo iné a a vieš kde si robil úlohy? pri nás v obývačke 🙂