Detská posteľ s prístelkou

stella14
9. aug 2018

Chcela by som sa poradiť ohľadom výberu postele s prístelkou do detskej izby. Matrace na uvedených posteliach sa mi zdajú príliš nízke. Potrebujem, aby sa na prístelke vyspal aj dospelý človek. Poprosím Vaše recenzie na postele s prístelkami, aké matrace sú vhodné, na čo myslieť pri výbere. Ďakujem.

patricia83
9. aug 2018

dobry den, mozno vam pomozu moje postrehy. Kupili sme synovi postel s pristelkou, aby u nas mohli sem-tam prespat aj jeho kamarati.
Matrac na posteli sme hned vymienali, lebo bol fakt tenky a ked si nan lahol manzel, citil vsetky dosky pod matracom, na pristelku sa vsak hrubsi matrac nezmestil, takze tu sa dospely clovek pohodlne urcite nevyspi ☹
Väcsina tychto posteli je z dreva, my sme kupili bielu a asi po pol roku nam cez farbu vystupili hrce a ked som kontaktovala predajcu, povedali mi, ze to nie je dôvod na reklamaciu, ze pri drevenom nabytku je to bezne. No mozno to pri inych farbach az tak nekrici.

dominika6
9. aug 2018

@stella14
pozri si túto stránku
https://www.drevona.sk/drevene-postele-80-140/
my sme kúpili REA GARY bielu

poviem ti dva postrehy:
1) nekupuj postel s prístelkou na matrac..kúp šuflíky kde si bude dieťa odkladať hračky,knihy,alebo ty uskladníš veci..pretože tie prístelky niesú stavané na nejaké spanie,kedže je tam len tenká smrekolitová doska,čo sa ľahko zlomí,nebodaj ak sa budú deti hrať a skočia ti na matrac,tak to urvú..
ked bude mať kamoša,nech spí vedla na na nafukovačke..
vrchný matrac pozeraj cca 16cm hrubý
odporúčam tento:
https://matracentrum.sk/matrac-primator

2) čo sa týka kvality dreva...je drevo a je drevo..
vidíš to na cene..borovica,smrek je najlacnejší šuvix
tak isto bukasové lepenky,čo sa ti folia bude odlepovať po roku..

dapo
9. aug 2018

my mame podobnu postel ako na prvom obrazku a sme spokojni...cize hore jedna postel, pod tym dalsia a este aj dva sufliky...na posteli aj na pristelke je rovnaky rost, ma to oficialnu nosnost 80 kg, co nam uplne staci, deti maju tak ci tak zakazane skakat po posteliach, postele sluzia na spanie...jasne ze sa moze stat zebudu blbnut a vystrajat ale teda ta pristelka je uplne rovnaka ako hlavna postel, rovnaky material, rovnako riesena atd. cize vydrzi presne tolko isto "blbnutia"...je pravda ze priamo k posteli boli v cene matrace ktore nie su nijak super kvalitne, ale ja na tej pristelke spavam dost casto (lebo mladsia ked sa v noci zobudi tak sama nezaspi a takto je to najjednoduchsie) a nemam s tym problem, je to obycajny molitan, vysoky par cm, cakam ze nevydrzi roky ale zatial ok, ked sa objavia problemy budem riesit nieco kvalitnejsie, ale je pravda ze na tu pristelku sa nejaky vysoky matrac nezmesti

misiatko81
9. aug 2018

My sme taku dali vyrobit stolarovi a oba matrace maju 20 cm

lucyn77
24. apr 2019

@misiatko81 ahoj, nevieš mi dať kontakt na stolára?
dakujem