Kokosovo - pohánkový matrac pre štvorročné dieťa

evitka83
16. máj 2018

Kocky mam otazku. Dcere som kupila novu postel a potrebujem novy matrac v rozmere 160x80. Ratam so zivotnostou na 3 roky. Chcela som kupit kokos pohanka. Doteraz na tom spi, bude mat 4 roky a spokojnost velka. Ale predavac v obchode ma zneistil, ze taky matrac uz nie je vhodny pre starsie dieta...mate s tym niekto podobnu skusenost. Sice mi to nedava logiku, ale nie som vseved, tak mozno sa dozviem nieco nove 😉vdaka 🙏

le4
16. máj 2018

Mne sa ten nas pre babatko zdal prilis tvrdy. Aj som rozmyslala, ze na ten kokosovo-pohankovy kupim este iny, maksi. Takze si myslim, ze predavac ma pravdu. Napr. kombinacia kokosu a latexu moze byt pre vas vhodna. My mame matrace z prirodneho latexu zn Segum a su fakt dobre.

zeytin
16. máj 2018

My name big soft od slovenskeho matratexu a velka spokojnost.... 😉

evitka83
autor
16. máj 2018

@le4 my mame tiez segum kokos pohanka. Malej vyhovuju take tvrde matrace, spi na tom skoro 4 roky. Ked je matrac maksi nevie sa vyspat, len nechapem tie argumenty, ze nie je vhodny pre 4 rocne dieta, ked sa jej na tom spalo dobre doteraz. My mame pruzinovy na posteli, na tom sa vyjasi, ale spat chce na tom svojom v postielke

beybitko
16. máj 2018

Ahoj, moje deti majú matrac kokos pohanka a mne ich zase pre deti veľmi doporučovali. A to má starší 5 rokov... A povedal ti aj prečo?

le4
16. máj 2018

@evitka83 tak asi by som sla podla toho ako sa dieta citi 🙂

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

kde ste ten matrac kupovali? v obchode, alebo nejakou eshope?

evitka83
autor
12. jún 2018

@damoska segum, maju aj eshop

monicekk
27. aug 2019

Pracovala som v predajni s matracmi, vsetko sa jedna podla tuhosti. V skratke mozno si chalan mysli ze budete mat matrac 10 -12 rokov preto odporucal iny typ./tvrdost/ Ak sa malej spi dobre a vyhovuje jej taka tvrdost tak neries a kup ten co mala.