icon

Môže byt seno v detskej izbe?

23. dec 2021

Mame domaceho zajacika mame ho v detskej izbe samozrejme tam ma klietku. Cela izba vonia po sene chcela by som vediet ci to nejako neskodi detom ta vôňa_pach prosim vas a dakujem samozrejme ze vetram otvaram okno atd

Strana
z2
majamat
23. dec 2021

@kittykat22 inak nas morcak pricuchava k vselicomu, ale vacsinou nezje

0silvia0
23. dec 2021

@majamat sestrine morciny zboznovali uhorky😳

majamat
23. dec 2021

@0silvia0 ach ano, aj nas ju zje,a le davam menej, lebo naduvaju. a vraj je nebezpecne, ked sa skombinuju z obilninami, moze ich zdut. v lacnych zmeskach byva vela obilnin a to pre morca nie ej vobec vhodne. nemalo by obilniny, lebo ich to zduva, hlavne teda v kombinacii s nejakou takou zeleninou. a to je pre taketo zvieratka velmi nebezpecne.

inak sme pozeralia kralikov, ked sme kupovali morca, ale ja a aj mm sme amli v detstve morca, tak sme si vybrali morca. skrecka sme vobec nechceli, elbo je moc pohyblivy, rychly a malicky, hocikde by sa vopchal, keby ujde. akoze aj morca vie byt rychle. nas je plachy, ale uz je to ine,a ko na zaciatku. no niekedy ho neviem chytit, co mi vzdy vyklzne. normalne sa naucil, ked vidi ze na neho idem s oboma rukami, tka ma byt v strehu 😀

0silvia0
23. dec 2021

@majamat morcata som nechovala, len som ich sestre strazila pocas jej dovoleniek a isla som podla jej pokynov. No ona urcite lacne granule nekupovala. My sme mali kraliky a potom potkany.

lasoli
24. dec 2021

o akor ten zajac ako to seno,nie?Tk podla mna al niesu alergicci,preco by malo seni skodot?Ved je to len sucha trava.
My sme bezne so senim robili.Mne b skor vadili tie vykaly zajacie,moc a smrad po zajacovi. Predsa nevies kedy ide na potrebu a stale po nom nepraces.

renab
25. dec 2021

@kittykat22
@0silvia0 my sme mali naozaj specificku zajacicu. Bola zuriva, vrcala a hryzla. Seno nezrala a nechcela sa ani past na trave. Zato horalka a cokolada boli jej pochutky. Ked pocula zasustat obal z horalky, bola schopna pre nu zabijat. Zila 9 rokov a veterinara potrebovala raz, v poslednom polroku zivota, ale pomoct jej aj tak nedokazal.
Teraz mame morca uz 6 rokov. Za mna ovela lepsie ako zajo. Ale tiez je specificky. Kam ho das, tam je... a tiez je vyberavy v zradle...

Strana
z2