Tip na posteľ s výsuvným lôžkom

jasminka7
19. mar 2019

Ahojte, chcela by som vas poprosit na tip na postel s vysuvnym lozkom. Normalne velkost pre dospelych (dievcata su uz skolacky a rychlo rastu), ale najradsej bez cela pri hlave a pri nohach, aby sme si mohli na postel sadat aj z boku. Tiez ide o to, ze to lozko sa bude denne vysuvat, cize nebude to len na prilezitostne prespanie navstevy, a teda aby to slo relativne lahko a vydrzalo dost. Za vsetky tipy budem velmi vdana, hladam uz isty cas a velmi nenachadzam.

gabriellka
19. mar 2019

@jasminka7 daj si vyrobit stolarovi a budes mat presne podla predstav. Cenovo tam velky rozdiel nemas. Nam vyrobil za 250 € manzelsku postel. A teda top kvalitka oproti kupovanym.

stefan12
19. mar 2019

Ja mám doma toto
https://m.ikea.com/sk/sk/catalog/products/art/0...
Bezproblémové rozkladanie, návštevy si pochvaľuju

romiada
20. mar 2019

@jasminka7 my mame podobnu postel z Ikey ako pise
@stefan12 ale s tym ze ta vysuvna cast je jeden celok -
Uz sa tusim ten typ nevyraba. Postel vysuvacia je sice v urovni prveho lozka cize vznikne plnohodnotna manz.postel , ale strasne tazko sa to vysuva. Keby som to mala vyberat kazdy den tak si "hodim mašlu" . Neviem teda či ide henta (co Ti dal tip stefan) druha lahsie ale aknie tak zvaz radsej naozaj vyrobenu od stolara. Moja dcera ma 11r.a doteraz nevie vysunut sama ten mega šuflik s druhou postelou. Neviem si predstavit ze by to mala robit kazdy den.

jasminka7
autor
20. mar 2019

vsetkym vdaka za info!

lubina
20. mar 2019

my sme kupovali z mojnabytok.sk z masivu a sme s nou spokojni,spodna postel sa vysuva na kolieskach, cize je lahka manipulacia a zvladnu to aj deti...

jasminka7
autor
20. mar 2019

@lubina vdaka za info, nahodou linku na nu nemas?

lubina
21. mar 2019

@jasminka7 uz nie, ale link na stranku je www.mojnabytok.sk