Červená koža pod očami

cuperka
13. dec 2017

Dobrý večer skúsim si ísť sem poradu.Mam doma 3 ročnú dcérku a asi pred mesiacom z ničoho nič jej ocervenela koža pod očami,boli sme u koženej a dala jej nejakú očnú masť po ktorej jej to zmizlo ale po pár dňoch sa jej to vrátilo a ja neviem od čoho by to mohla mať, nemáte niekto podobné skúsenosti?

jituska666
14. dec 2017

ahoj,moj 3 rocny syn ma to iste, uz asi aj pred pol rokom som si vsimla, ze mal cervene pod okom, najprv som tomu nevenovala az taku pozornost, myslela som si ze je to unavou.potom uz aj na druhom oku tak som sa k doktorovi a povedal mi ze je to ekzem. dal mi taku mast na potieranie. potierat zakazdym ked bude mat zas cervene. uz ma dokonca a horne viecka cervene tak mu potieram aj tie, a stale dokola,zmizne a zas to ma a takto sa to opakuje.,na nervy.....:( v poslednom case to ma nejako dlhsie. uvidim co bude dalej. doktor povedal, ze ked bude vacsi tak mu to moze aj zmiznut. dovtedy potierat.

jituska666
14. dec 2017
cuperka
autor
19. dec 2017

Ahoj opytam sa akou mastickou potierate ocka? Je na predpis ci sa da volne kupit? My pouzivame opthalmo hydrocortison ale ta sa moze pouzivat iba 7 dni potom musi byt prestavka a este malej davam Fenistil kvapky

maykaaa1122
29. dec 2017

skus fenistil..ak ma na nieco alergiu..alebo ak je to ekzem, skus bepanthen..