Biopron na úpravu črevnej flóry. Máte s tým skúsenosť?

nenka83
4. sep 2007

ahojte, prosim vas nemate s tym niekto skusenost?moja mala ma ekzem detsky, ked nieco spapam co jej nesedi je vyhadzana.doktorka mi kazala denne jej davat pol sacku biopronu na upravu flory v crevach.mala ma stolicu zltu, dakedy do hneda.no strasne smrdi!ja neviem, no ked necham plienocku pokakanu v izbe v igelitke len 5 min, strasny smrad.je to normal?doktorka brala ster z prdky pre 2 mesiacmi a bol OK.

tamia
4. sep 2007

Ja do dávam mojej malej už od mája 2x1/2 sáčku a je to dobré. Lepšie sa jej kaká. Mliečko má od neho takú vanilkuvú príchuť. Na balení píšu, že je vhodný od 4. mesiaca ale mi sme ho začali dávať keď mala 2mesiace.Dávam ho na odporúčanie gastoenter.

nenka83
autor
4. sep 2007

tamia a mozem ho davat aj do cajiku?do akeho mnozstva to davas, ja na 2 krat do striekacky.stratila som navod, myslis ze mozem?

tamia
5. sep 2007

Nenka,
ja ho dávam ráno a večer do mliečka. Malá teraz vypije 100ml tak jej to do toho zamiešam, snažím sa to miešať vždy to takého množstva mlieka, aby to všetko vypila.. ... do čajíku, no neviem, tá vanilková príchuť sa mi viac hodí do mliečka.

nenka83
autor
5. sep 2007

tamia ked mne sa nechce odstrekovat.ty kojis a odstrekujes? preto to davam do cajiku.

tamia
7. sep 2007

..nekojím, papame umelé mliečko. Keď jej to chutí v čajíku potom je to fajn.