Bioptron lampa v tehotenstve

orangea26
12. feb 2015

Ahojte mamičky/budúce mamičky :o) Mate niektora skusenosti s Bioptron lampou (od firmy Zepter) v tehotenstve ci uz na strie alebo ine pouzitie? Na nete som sa docitala, ze je uplne bezpecne ju pouzivat, dokonca jeden doktor radil preventivne nahrievat brusko pocas tehu na prevenciu strii. Akekolvek skusenosti pomozu :o)

torina
18. feb 2015

Ja som bioptron používala aj v tehotenstve na opuchnuté nohy, priamo na bruško som nesvietila, ale určite sa môže používať aj na čerstvo narodené bábätka. Známej sa narodilo dievčatko s rázštepom pery a lekárka jej odporúčala hneď po zákroku svietiť a teraz po polroku to takmer nevidno, takže uškodiť by to nemalo si myslím.

sdawi
15. apr 2015

na brusko by som nesvietila ani ja urcite do nedoporucujem mam 5r pracovne skusenosti s bioptronom od zepteru okrem bruska v tehotenstve mozete svietit na vsetko ak budete potrebovat nejaku radu kludne sa opytajte na senkarovad@gmail.com

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre