Detoxikácia organizmu - čo sa pri ňom môže jesť?

kiqusiq
4. feb 2019

Pekny vecer 🙂
Rozhodla som sa pre trojdnovu detoxikaciu organizmu. Viete dat nejake typy, co jest resp. pit?? Citala som o ovoci ci zelenine, stavach z ovocia a zeleniny, ale napr. ma zaujima, ci sa smie aj nieco “jest”, niekde som citala, vraj sa smie celozrnnu chlieb... Tie ktore ste detox skusali, dajte typy ďakujem 🙂

zlatka79
4. feb 2019

@kiqusiq vyskúšajte detoxikáciu Pro balanc od LR po 14 dňoch človek cíti uz zmenu. Neviem či ste už o Tom počula niečo

zuzinapipina
5. feb 2019

@kiqusiq ja si vždy keď ide spln, robím detox. Odchádza mesiac, odchádza aj z tela všetko zlé. Začínam už den pred splnom a niekedy si dám aj taky 9 dňový, iba o ovocí a zelenine, bielkovinach. Prvy den, pred splnom, zacinam tak dietnejsie jest a na veceru len fakt niečo lahke, v den splnu nejem nic, vypijem iba 5 litrov čistej vody a potom, ked vydržím, dam si dietu aj 3 den, ale uz pomaly zacnem jest napr bielkoviny. A ked vydrzim potiahnem aj 9 dní 🙂

diankadop
12. feb 2019

Ahojte 🙂 V poslednej dobe aj ja dost intenzivne rozmyslam nad nejakym detoxom. Este som nikdy nic taketo neskusala a preto by som potrebovala poradit, na co si dat pozor pri detoxe a aky detox je najlepsi? Citim sa dost zle, bolieva ma casto zaludok a mam problemy aj so stolicou☹😔 Dakujem kazdemu za akukolvek radu.

zuzinapipina
12. feb 2019

@diankadop skus si precitat, mozno ta niečo zaujem 🙂 https://baricak.blog.sme.sk/c/430863/spln-a-nov...

diankadop
12. feb 2019

@zuzinapipina dakujem velmi pekne, vecer si to precitam😉🙂

flimelka
15. feb 2019

@diankadop a si si ista, ze je pre teba detox vhodny, ked mas problemy so zaludkom a stolicou? byt tebou radsej zvolim nejake laxativum, ktore tiez pomaha pri detoxe. a pomohlo by ti to aj so stolicou.

diankadop
25. feb 2019

@flimelka mne je uplne jedno co budem uzivat ale chcem, aby som si ocistila organizmus, lebo si myslim, ze potom aj tieto moje problemy so zaludkom a stolicou by mi mohli prejst Na laxativa som pocula zatial len tolko, ze hnusne chutia a preto sa toho tak trochu obavam☹😕 Ty mas s niektorym dobre skusenosti?

melinocka
10. mar 2019

@diankadop poslala som ti IP

diankadop
18. mar 2019

@melinocka ano, uz som odpisala. Dakujem za spravu 🙂 🙂

flimelka
19. mar 2019

@diankadop to mas sice pravdu, ze laxativa najlepsie nechutia ale ja som uzivala take, ktore ma pomarancovu prichut a to bolo vcelku fajn. dalo sa to vypit. vola sa F.X.Passage SL. mohla by si to vyskusat a mozno by ti to pomohlo. mne to pomohlo, ked som mala problemy s vyprazdnovanim.

diankadop
22. mar 2019

@flimelka ty si pila tento prasok? Ved ten poznam. Minule som akurat do sukromnej spravy pisala melinocke, ze rozmyslam nad nim, kedze mavam problem s vyprazdnovanim. Tebe teda pomohol? Dobre vediet!

flimelka
25. mar 2019

@diankadop ano pila som ho a pomohol mi! ked ho poznas, tak si ho aj kup a vyskusaj. myslim si, ze ti pomoze.