Hami 1 Citlivé bruško - pri zápche a kolikách

nimana
6. aug 2015

Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto mliečkom? Mám 3 týždňovú dcérku, moje mlieko sa mi zatiaľ nespustilo, takže sme od pôrodnice na umelom. doteraz bola na Nutrilone, ale už dva týždne sa trápime s bolesťami bruška. Má hrozné kŕče a s jedným vykakaním sa trápime celý deň. Niekedy ani rektálna rúrka nepomôže, lebo má stolicu až veľmi tvrdú. Skúšali sme aj Espumisan aj feniklový čajík, no žiadna zmena. Od včera sme začali toto Hami na citlivé bruško pri zápche a kolikách. Máte s tým niekto skúsenosť? Zabralo to niekomu?

jukov
23. aug 2015

@nimana ahoj, chcela by som sa spytat ako ste dopadli s Hami, nas maly - vnucik 3 tyzdnovy papal doteraz UM Beba ( maminke sa nerozbehlo mliecko ) ale mal zapchu a bolesti bruska (on je neskutocne dobre a tiche babo, ale ked dostaval krce, tak ho pocula cela ulica) , ani espumisan a cipok na kakanie nepomahalo, tak od dnes zmenili na Hami, zatial sa este nevykakal, ale zda sa ze je kludnejsi, vynechali aj feniklovy cajik, ten mu tiez niak nesadol, obcas dostane len prevareneho drobceka - par kvapiek, dakujem za odpoved

nimana
autor
24. aug 2015

@jukov ahoj, malinkej to hami bolo velmi dobre, len zial ho uz prestali vyrabat :( ja som tam aj volala a povedali mi, ze Hami a Nutrilon spada pod jednu spolocnost a tak teraz jej davam Nutrilon 1 Comfort - tiez je to zmakcenie stolice a proti zapche. Davam jej to od stvrtka poobede, ale s kakanim jej zial treba pomahat, nerada ale davam jej rektalnu rurku, no verim, ze sa to uz upravi. Vsade som citala, ze to trva, kym si brusko zvykne na nove mliecko. Ja davam aj detsky feniklovy cajik a detsky kamilkovy. A detska lekarka mi predpisala aj kvapky sab simplex.
Dufam, ze sa to mliecko mamine rozbehne, aj ja sa tym stale trapim :( Mam len trosku.
Tak vela stastia prajem. A ak by ste vyskusali nejake ine mliecko, dajte mi prosim vediet, ako to malickemu sadlo. Ja som rozmyslala este nad Babylove z DM. Vela mamiciek si to chvali. Len nie je dobre to striedat casto. Pediatricka mi povedala, nech skusam jedno mliecko aj 2 tyzdne. Tak sa trapime aj my. Raz je dobre, no potom opat zle.

jukov
26. aug 2015

@nimana ahoj, tak vyzerá, že Hami 1 pre citlivé bruško, proti zápcham a kolikám zabralo, včera sa už rozbehlo aj kakanie, prvá várka bola okolo obeda do troch plienok, ešte aj chrbátik mal pokakaný 😀 , večer tiež kakal peknú poloriedkú žltú, odgrgne ako dospelý chlap, mliečko sa mu nevracia, papá to od sobota/nedeľa noci, a hlavne sa nekrúti ako paragraf - nebolí bruško, u nás je dostať v pohode v Tescu aj v DM. Maminke sa úplne stratilo mliečko. Držíme palce, aby ste našli to pravé.

nimana
autor
26. aug 2015

Tak to som rada 🙂 Nech je to tak aj nadalej, nech sa pekne rastie 🙂 Super, ze ho u vas maju!

miroslavakoc
4. sep 2015
Používateľ miroslavakoc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miroslavakoc.

Ahoj, ja malej na koliku a bolesti bruška už nejaký ten týždeň pridávam do mlieka kvapky Coliprev. Malej sa zmiernili bolesti bruška, aj stolicu už máme lepšiu 🙂

nimana
autor
4. sep 2015

ja som zacala s probiotikami Probiofix Baby a tiez pomaha

simca663
21. okt 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

Ja som taktiež do mlieka pridávala kvapky Coliprev. Malá na nich reagovala veľmi dobre, prestala sa pučiť, plakať aj mať bolesti bruška 🙂

visna264
30. okt 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

My sme mali tiež toto mliečko + kvapky Coliprev k tomu - pomohli 🙂

mamadana2
30. nov 2015
Používateľ mamadana2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamadana2.

Nám zabrali len kvapky Coliprev. Skúšali sme kadečo, zmeny mlieka, cvičenie aj zmeny polôh pri kojení. Až potom nám v lekárni odporučili tieto kvapky a bolo po kolikách 🙂