Ahojte. Mám dcéru, ktorá bude mať tento rok v decembri 12 rokov. Už asi rok ju neustále bolí hlava. Skoro každý deň. Sú to silné bolesti. Dcéra je inak zdravá, málo chorľavá a dobre sa učí. Jej lekárka z toho nerobí žiadnu vážnu vec, dokonca si myslí, že si to dcéra vymýšľa, no ja viem, že nie a verím dcére, lebo máme veľmi dobrý vzťah a vidím to na nej. V júni bola kvôli tomu v nemocnici 2 týždne, kde jej robili všetky vyšetrenia od MR, očné, psychologické, neurologické, gastro, reflux a röntgen chrbtice z každej strany. Nezistili nič. Výsledná správa zo všetkých vyšetrení je, že je zdravá. Ale bolesti sú na dennej báze. Máte s tým skúsenosti, že čo by to mohlo byť, prosím?
moze mat aj potravinovu alergiu alebo boreliozu-a nie nemusela mat tento rok kliesta prenasa to vsetok krv sajuci hmyz a moze to byt aj rok dva stara zalezitost kym sa to takto prejavilo ze ste aj zabudli
@babo561 aha.. ešte potom môže byť že to je ovplyvnené hormónmi, už dostala menštruáciu? Žeby to súviselo.. musí to byť dosť nepríjemne, bolesť hlavy je hrôza..
@jana_eyre_2 ešte nie. Ale rok ju boli hlava každý deň?
@michaela789 doma všetko ok. Stres žiaden. Škola super. Psychologicka aj napísala v správe, že dieťa je úplne v poriadku, že nemá žiadne psychické problémy.
@ella_price na CT nebola, ale očný ju vyšetril. Zrak je ok.
@babo561 Tak dúfam, že narazíte na dobrých lekárov a bude v poriadku 😔 držím palce.
Dievčatá.. dcére robilikomplet vyšetrenia, MMR, gastro, ortoped, očný, psycho.. všetko a nič.. ani alergie, nič.. ja už si začínam myslieť, že to bude z toho očkovania, čo jej v 11 pichli.. preočkovanie alebo čo.. áno áno, aj ja som očkovaná, všetky sme, len či niekedy bol toľký sajrajd v tom
@jana_eyre_2 u ortopéda sme boli ako prvé a u neurologicky ako posledne. Nikto nič nezistil. Ani psychológ, ani v nemocnici a dokonca ani pneumolog.