Môžem kombinovať Solmucol a Sinupret?

4. feb 2025

Je to vhodná kombinácia ci zbytočne zaduplovana? Syn má hrozne zastavenu nádchu a vlhký kašeľ, snaží sa vykašľať hlieny ale zatiaľ mu to nejde. Vysmrkat mu tiež nič nejde von. Tretí deň dávam Solmucol, inhluje Vincentku, čistím nos s morskú vodu, na noc Nasivin ale aj tak celú noc premrnci. Rozmýšľam, či dat aj ten Sinupret alebo vymeniť alebo nechtat tak 🙄

simona92101
4. feb 2025

Solmucol dost drazdi na kasel,ja ho preto nedavam lebo deti po nom nonstop kaslu.ako stare je dieta?
Mne sa osvedcil Ambroxol z Dr.Max,tiez na vlhky kasel,vykasle ale nedrhne tolko.na noc by som dala Tussin kvapky,Tussirex nocny,.sinupret urcite neuskodi,hlavne daj aj normalny sprej do nosa na uvolnenie

evcagabi
4. feb 2025

Sebe by som kludne dala 😅😅 dietatu nie

anavixy
4. feb 2025

Vymenit skus. A hlavne vela tekutin. Ake stare dieta?

autor
4. feb 2025

@anavixy 4 roky

taktotedanie
4. feb 2025

Ak po domacej liecbe 3-4 dni nevidite zlepsenie je cas na navstevu pediatra

zabka79
4. feb 2025

Sinupret nepomoze. Skor aerius najlepsie triffed ale to musi doporucit pediater

jancejance
4. feb 2025

Ja mam dobre skúsenosti so sirupmi Prospan alebo Mucosolvan. Plus by som volala lekárke, aby predpísala Pamycon do nosa

katie253
4. feb 2025

Nemajú sa kombinovať, buď sinupret alebo solmucol

ibrunova
4. feb 2025

Mne v lekárni radila kombinovať oba, a dobre bolo

evinqua
4. feb 2025

Zvyknem dávať túto kombináciu, ale v prvých dňoch sa viac potom rozkasle syn, keď začne aj poriadne smrkat, potom už nechávam iba jedno, podľa toho či viac kasle alebo smrka. Ale tretiu dávku dávam max o 16tej. Nasivin dávaj po vyčistení morskou vodou tiež trikrát. Na dutiny suche teplo ak zvládne, inhalaciu skôr nie ak mu to nejde von, studená vincentka do nosa nema taky efekt, to používame keď je kasel bez upchatych dutin

anavixy
4. feb 2025

@katie253 mozu sa kludne kombinovat, nedochadza k interakcie. Ci to ma zmysel kombinovat je druha vec, ale moct sa moze.