Nehorázne teplo a spanie s mokrou plienkou

dominiicka
26. jún 2017

Ahojte maminy,je neskutocne teplo a drobcek je nervozny nesvoj (ako urcite kazde babo) ...cez den ho dam aj 2-3x do vane nech sa poclapta.No je unaveny tak namocim plienocku a poutieram ho snou,a dam mu ju pri seba.On si ju chyti a zaspi.Myslite ze mu mozem takto ublizit ked zaspinka s mokrou handernou plienockou? Dakujem 🌞

ukulela
26. jún 2017

ja by som to nerobila. ani ty by si si nelahla spat v mokrom pyzame (ako prirovnanie)
na ochladenie rozvesaj okolo postielky mokre vyzmykane uteraky... ja som pravala podvecer a vyprate pradlo nechala na susiaku pri postielke, resp mam taky susiak pod plafonom vytiahnuty, tak nan pradlo a paradne to schladilo klimu v izbe vzdy.

unctadorg
26. jún 2017

Moj sa cez den tiez clapka, alebo polozim na neho mokru plienku, a spinka iba v plienke... ano je teplo, to je jasne, ale s mokrou vecou zaspat nie je vyhra.

90909
26. jún 2017

@dominiicka radsej to nerob..ja som to spravila jedno leto u seba, polozila som si na seba mokre tielko, bohuzial som zaspala a nechtiac som sa nanho prevalila a rano som sa zobudila so zapalenym hrdlom a prisernou nadchou..a to bolo v miestnosti okolo 30 stupnov

lilu74
26. jún 2017

Mokru plienocku mu urcite nenechaj ked zaspi mu ju zober aby ho nechladila.

dominiicka
autor
27. jún 2017

Dobre rano,tak potom ako mam vyvesat tie plienocky?...ja uz neviem co robit,chudatko je cerveny jak rak :(

ukulela
27. jún 2017

@dominiicka kolko mate v izbe? musis schladit prostredie. cez den nevetrat, teplo zadrzia len vonkajsie zaluzie, vnutorne nie, vzduch sa otepluje najviac prestupom cez sklo, tak ho treba zadrzat pred sklom. bud vonkajsou zaloziou, alebo ako krizove riesenie napr aj cez okno zvonka prehodit plachtu a zavriet. vyvetrat poriadne rano, kym este nepecie dnu slnko a potom mat zavrete az do vecera ... operpradlo, alebo daj len vyplachat dake hrube deky/uteraky v studenej vode a preves cez stolicky okolo postielky, alebo na susiak, ... mozes ku susiaku postavit aj ventilator, aby cez pradlo fukal, ale pozor, aby nefukalo na dieta, resp rozfukaj, ked bude maly z izby prec. ale najviac pomoze to tienenie pred oknom.

dominiicka
autor
28. jún 2017

Dakujem 🙂 ...ono je najhorsie to ze sme na strane kde stale pecie slnko ... Ale vyskusam to 🙂