Očkovanie Priorixom a následné osýpky? Je to normálne?

nika251
14. mar 2009

Mamicky- stretli ste sa volaktora s niecim podobnym? Syn bol ockovany minulu stredu a vcera sa nam po tyzden trvajucej chorobe (teploty boli len v nedelu a teraz od stvrtku znovu, sopliky, mierne hnacky)a vcera sa nam vyhadzal takymi drobnymi vyrazkami na hrudnicku a tvaricke, ritke. Teploty su okolo 38,5-39C V nemocnici robili vysetrenia na CRP(zapal v krvi), moc, krvny obra- vsetko negativne, bez bakterii- takze zaver bol virus. Viac im zaplo ked sme im povedali o ockovani priorixom.

zucha
14. mar 2009

nika, lekarka ta neupozornila, ze aj vyrazky su reakciou na toto ockovanie? Nam to povedala hned. Boli sme ockovane minuly pondelok a prave bojujeme s horuckami. Vyrazka zatial nie je.

vanish1
14. mar 2009

nika, očkuje sa živou vakcínou, takže sa po očkovaní môže prejaviť choroba, proti ktorej očkuješ a to ani zďaleka nie je všetko
http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/MMR_bezp...
http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/MMR_regr...
http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/MMR_regr...

http://www.rizikaockovania.sk/dok.html

nika251
autor
15. mar 2009

Zucha- upozornila ale napadlo ma to az par dni po problemoch. Ake vysoke teploty mate?
Vabush- citala som - ale pravdu povediac tymi hlodmi o autizme sa znervoznovat nechcem. Ale dakujem za link 😉

dinora0077
12. júl 2009

Mam ten isty problem syn bol ockovany PRIORIXOM-(mums,osypky,rubeola) 15 mes.ockovanie,pred11 dnami a z piatka na sobotu sa mi vyhadzal vyrazkami s teplotou 38 boli sme na pohotovosti a tam nam bolo povedane ze to ma vraj z jedla a teploty ze su z neakeho virusu co prave chytil.Dali nam puder a to je vsetko ale tie vyrazky dodnes sa roztiahli po celom tele vcera mal paru na tvaricke ,hrudniku a dnes su vsade mam strach ze to nie je z jedla ale z toho ockovania najviac sa bojim toho ze je to ta rubeola a ja som v 31tt uz som citala ze je to zle pre 1 trimester tehotenstva ale kde mam istotu ze neohrozuje to zenu s dietatom aj v 3 trimestri.V pondelok ideme k nasej obvodnej lekarke velmi sa bojim aby mi nepovedala ze je to tou vakcinou.Ma niekto takuto skusenost ak ano napiste mi.