Ovčie kiahne

21. dec 2024

Dobrý večer, dieťa má ovčie kiahne od včera večera, má cca 10 pluzgierikov a zvýšenú teplotu, ktorá zatiaľ nepresiahla 37.8. Môžem ešte očakávať zhoršenie? Ďakujem

taktotedanie
21. dec 2024

Moze sa zhorsit vysyp ale aj nemusi
Moze mat este vyssiu teplotu ale aj nemusi
Tazko odhadnut

denden77
21. dec 2024

to je indivindi.. u nas prvy den pohoda, dalsie 4 hroza.. drzim palec 🍀😊

nevenka
21. dec 2024

My sme mali kiahne vlani - mladsi syn a potom aj dcera. Obaja vyrazok atrasne vela a pribudali tak postupne, ale mali len 37,2 max. Obaja. Ja som mala kiahne ako 11 rocna a bol to masaker. U kazdeho je to inak.

autor
21. dec 2024

A ako dlho trvalo, kým vymyzli všetky vyrážky? Dúfam, že bude mať ľahší priebeh 😐

denden77
21. dec 2024

nasej sa 5-6 dni vyhadzovali nove, od hlavy nizsie postupne.. teraz ma chrasty, polka jej uz poopadavala.. zaciatok bol 4.12. 😊

veroniatkop
21. dec 2024

Aj mi Mame kiahne .....staršia ich doniesla zo školy je doma od 7 .12 ..ona ma celkom fajn priebeh ani horucka ani vyrážok moc nemá....ale zato mlacia ich (samozrejme od staršej) dostala teras 18mnasteho...horúčka 38,1 vyrážok ma pocelom tele aj vo vlasoch (puse som ešte nenasla, klopkam si po dreve) najhoršie je ze ma autizmus takže je stoho nervózna..neviem jej vysvetliť že sa nemá škrabat.....k otázke virasky ešte môžu pribúdať staršia ešte minulý týždeň mala nové tak 1-2 za deň..vi ste na začiatku tak môžu pribúdať...horúčka myslím ze nie ale nie som istá

autor
21. dec 2024

@veroniatkop Ďakujem všetkým

vierka0508
23. dec 2024

Ako pokracujete? My sme dnes zacali 😀🤦 starsi syn ma asi 8 kuskov, zatial nesvrbia, raz ma zimnicu raz teplotu do 37,8 max. Cakam kedy zacne mladší.

autor
23. dec 2024

@vierka0508 my už od piatku a včera mala ešte do 12 vyrážok, dnes má všade od rána, aj za ušami, brucho plne, chrbát, na tvári zopár, na nohách že zopár, hrozne ju svrbia. Najviac ma asi na brušku a hrudi

vierka0508
24. dec 2024

A teploty mala kolko dni?

autor
24. dec 2024

@vierka0508 ešte aj dnes ráno, ale ona to má len tak, že v noci a potom nadránom. A len 38,5 mala maximálne. Dnes jej veľa vyrážok nepribudlo, ale chúďa hrozne ju svrbia, Dávame jej aj Fenistil kvapky, no neviem, čo by robila bez nich😱

lilly30
28. dec 2024

Nám tiež začali kiahne 26.12 takže pozerám že nie sme v tom sami..Malá je vychádzana ale našťastie bez teploty ...

autor
2. jan 2025

Ahojte, chcem sa ešte spýtať, malej sa už podrobili chrasty, už jej začali odpadavať, len ostávajú jej tam také ružové fliaciky po tých chrastach. Našťastie žiadne hlboké zatiaľ, vybledne to? Ďakujem