Poraďte detskú kožnú lekárku v Banskej Bystrici

adamica
6. dec 2012

Dobry den. Poradite mi nejaku dobru koznu lekarku v Banskej Bystrici? Pediatricka nas poslala na kozne na podozrenie na atopicky ekzem u mojej 3 rocnej dcerky. Dakujem za vsetky dobre tipy.

bamb27
6. dec 2012

@adamica my sme najprv chodili k Valkyovej na Kyjevskom,, a tam som teda nebola spokojna a nie sama,, a potom som presla k doktorke Kanatovej na Kapitulskej, nie je to sice detska kozna lekarka, ale tusim kedysi robila v detskej fakultnej na koznom, tu som bola celkom spokojna,, rocny poplatok 12e, ale z ekzemiku sme sa viacmenej dostali, sem tam cosi sa vyskytne, ale dodrziavame isty rezim,, no atopak nie je len kozny problem,, kludne aj IP ak treba 😉

eimijoyce
7. dec 2012

Kožnú lekárku naporadím, ale ak mi pošleš kontakt, možno poradím čo s exemom alebo na koho sa obrátiť.

adamica
autor
7. dec 2012

Ja este neviem ci je to ekzem alebo alergia na jedlo, preto ideme na kozne. Lebo nam doktorka povedala, ze tak sa prejavuje aj alergia, kedze sme obidvaja s manzelom alergici. Tak ja potrebujem vediet podla testov ci je to ekzem, alebo alergia. A chcela by som najst nejaku prijemnu doktorku, co nepredpisuje len lieky, ale vie poradit aj inu alternativu. dakujem za rady.

jacka
7. dec 2012

@adamica ....dr Veselá v Radvani je velmi príjemná 😵 😵 a dobrá odborníčka.......treba sa tam objendávať 😉 🙂 ....

adamica
autor
7. dec 2012

dakujem jacka, skusim tam zavolat.

bajciatko
7. dec 2012

Ja odporucim MUDr. Šulajovú, ordinuje na Cesta k nemocnici 622/1, Tel.: 048/414 83 33. My sme takisto mali atopicky ekzem a velmi nam pomohla, mali sme predtym aj inu koznu lekarku vo ZV, ale s tou som nebola spokojna. MUDr. Sulajova odpovie na vsetky otazky rodicov a je s dietatkom velmi trpezliva.

eimijoyce
8. dec 2012

@adamica ekzém, alebo akákoľvek alergia je neadekvátna reakcia organizmu na veci, na ktoré zdravý človek nereaguje, alebo reaguje normálne. Takže treba niečo robiť s imunitou. Perektné sú na to produkty Colostrum ,Aloe Vera zvnútra aj zvonka. A je to alternatíva, alebo ja mám radšej výraz pomocná liečba, lebo niekdy je nutné kombinovať aj s chémiou (ntibiotika ) keď sa nám to vymkne z rúk. 😒