Prečo mesačné bábo po papaní plače a napína bruško?

bupi22
31. dec 2013

V lekárni som kupila espumisan L ktorý jej davam do mliečka.Mliečko papa umele Nutrilon.Doobeda a v noci mi po krmení neplače.Plače vždy len poobede do večera.Už som z toho na nervy.Teplotu nemame ale ame sopliky.

luba28
31. dec 2013

to su koliky,....nas to mal do 3. mesiaca,.....urob horuci zabal na brusko,ovin babo okolo seba a natriasaj na rukach,....musite to vydrzat,nic na 100% neucinkuje,ale nam sa podarilo,ze sme skratili interval z hodiny na 10 min,....

kkatusa123
31. dec 2013

tipujem kolika. kuk sem http://www.detskekoliky.sk/ a posud sama ci je to ono, pripadne volaj lekarke

sviecka
31. dec 2013

skus kupit protikolikovu flasku, alebo zmenit liecik - napr Infacol kvapky, alebo dokupit nejake probiotika, a skus ju dat grgnut aj pocas papania - nie az na konci.

nicolle21
31. dec 2013

ako písali baby vyššie, určite kolika, nám tiež začala cca v 4tom týždni.. kúpila som antikolikové cumle Babylove z DMky, na mlieko, od 0-6 mesiacov a používame dodnes 🙂 my sme do mlieka kvapkali Sab Simplex, tiež sme na Nutrilone, popravde, neviem či tak dobre zabrali cumle, alebo manduca, od ako sme sa začali od toho 6teho týždňa nosiť (po byte), tak kolika odišla.. a to ma strašili, že do konca tretieho mesiaca to bude mať.. vždy, keď už-už začal revať, dala som si ho do nosiča a on sa upokojil a zaspal 🙂
takže okrem opatrení ako probiotika, kvapky, flase, cumle atd. radim zvazit aj nosenie - satka, nosic 😉

milota164
31. dec 2013

presne tak koliky, mam zabral infacol a trvalo to naozaj do cca 3 mesiaca potom to zazracne preslo nastastie.drzte sa

katusap
31. dec 2013

asi kolika, tiez som davala Infacol pred kazdym papanim a pekne to ustupilo

havana_frost
31. dec 2013

Dnes už máloktorý cumel do fľaše nie je anitkolikový. Infacol, Sab-simplex aj Espumisan L majú tú istú účinnú látku. Ja ešte dávam probiotiká Lactobacílky baby. Doktorka radila ešte masírovať bruško, cvičiť nožičkami a klásť dieťatko na bruško.

helenka84
31. dec 2013

my sme to mali tiež do 4. mesiaca, ...všetko sme vyskúšali Sab Simplex, Espumisan, Infacol, Baby Calm nič nám nepomohlo, nakoniec sme našli Colief, síce drahé kvapky ,ale jedine toto nám zabralo.

laura0
31. dec 2013

My sme mali presne to iste ,nepomohli ziadne kvapky ,ani rektalna rurka ,jedine co pomahalo poloha na tigrika to je ked si bábo polozis na predlaktie tvarickou nadol ,daj si do google a tam to najdes v obrazkoch ,jedine vtedy malá stichla.... treba len vydrzat ,ja viem lahko sa to hovori, velakrat som si s nou poplakala aj ja ,dve hodiny v noci vsetci spali a malá kricala na retu......tiez sme to mali po prvom vecerom jedeni a pravdaze aj po dalsich dvoch kedze papala kazde tri hodiny....ako nam odbilo 8 tyzdnov koliky odisli same..... drzim palce a vyskusajte toho ,tigrika" 😉

ljenka
2. jan 2014

my sme mali aj antikolikovy nutrilon a ten nam pekne zabral, je dokonca na predpis, hradi tam mensiu polovicu poistovna. nam zabral a ked bolo najhorsie tak sme dali aj espumisan. je o nieco hustejsi ako obycajny nutrilon, ale cez cumel siel v pohode. treba fakt len vydrzat, nechcelo sa mi verit, ze to prejde po tretom mesiaci, ale fakt to preslo, akoby seklo a bolo dobre.

adavav
3. jan 2014

Ja odporučam Výťažok z grapefruitových semien,máme to vyskušané,tu je stručný opis,
Používa sa už viac desaťročí, má prírodné antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky
Pomáha pri liečbe kandidózy
Neobsahuje alkohol
Môže sa dávať aj kojencom nemá horkú chuť
Popri Candcell Supreme je tento produkt najčastejšie používaný pri liečbe kandidózy. Má široké spektrum antimikrobiálnych účinkov. Ničí rôzne baktérie, vírusy a parazity. Obsahuje vitamín C, má antioxidačný účinok, a chráni náš imunitný systém.
Účinok:
- Infekcie horných dýchacích ciest a krku, chrípka, prechladnutie, bolesti hrdla, tráviace ťažkosti,
- Odstranenie bradavice vírusového pôvodu
- Herpes, pleseň v ústnej dutine, odstránenie menšých vredov
- Choroby zubov: zubný plak, zápalu ďasien, zubný kaz
- Zápach v dychu
- Odstránenie hobových ochoreniach kože a iné plesňové infekcie
- Dezinfekcia hrdla a nosa
- Plnosť žalúdka, nadúvanie
- Folikulitída, rezné rany, vyrážky, odstránenie lupín
- Odstránenie vši (externá aplikácia)

Odporúčané dávkovanie: vnútorné použitie iba v riedenej forme, Denná 3x15 kvapiek rozriediť v pohár čistej vody alebo ovocnej šťavy. Neprekročujte odporúčané dávkovanie! Neodporúča sa osobám citlivým na citrusové plody.

Aromaterapia - miešanie do kúpelovej vody, inhalácie, kloktanie. Po zmiešaní s krémamy na ekzémy, akné, vyrážky, proti infekcii, spotené nohy, pleseň na nohách, dezodorácia intímnych telesných partií, dezinfekcia podpazuší. Všeobecná dezinfekcia domáceho prostredia, ovocia a potravín. Môže sa použiť aj pri zaváraní ovocia.