Prednison čipky

dada2210
11. jan 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať.Moje dieťa má 1 mesiac aj 9 dní u doktorky sme boli včera ráno dala nám cipok prednison a antibiotiká na kašlík Sumamet dnes o 13tej som mu dala cipok paranel polovicu na horúčku a má silný kaslik nevie poriadne vykašľať ako keby sa dusil môžem dať polovicu čipku toho prednisona keď prešlo len 2 aj pol hod ďakujem pekne za rady

inak2022
11. jan 2025

Mne v lekárni povedali ze mozem kombinovať, lebo to sú úplne rozdielne účinné látky

anavixy
11. jan 2025

Nema to nic spolocne, mozes podat, ale mesacne dieta uz so silnym kaslom na atb ozaj patri na domacu liecbu? 😳

dada2210
autor
11. jan 2025

@anavixy pani doktorka ma neposlala do nemocnice tak ja neviem ako bojím sa ale tak som matka a musím to nejak zvládnuť budem sa snažiť aj sa snažím čo najlepšie dala som mu polku čipku a veľa tekutín mu dávam tak som zvedavá či mu to pomôže v niečom

anavixy
11. jan 2025

@dada2210 no ved uvidis, ale ak by si mala pocit ze velmi kasle, chrapci, nevie dobre dychat ci nebodaj premodrava okolo ust, tak netreba cakat a radsej ist na pohotovost. Je to velmi malicke babatko na takuto chorobu. Drzim palce 🍀