Preplácanie liekov pre deti poisťovňou

derdia
6. apr 2019

Prosím Vás, napíšte mi reálne skúsenosti s tým,ako poisťovne preplácajú vašim deťom lieky keď sú choré....chcela by som kôli tomu zmeniť poisťovňu...ale neviem či to je pravda a či to má význam...lebo ak sú to zase len reklamné ťahy tak do toho nejdem. Ďakujem pekné za odpovede😁😄😄😄

miruslb
6. apr 2019

Ja aj dcérka sme v Dôvere. Za povinné očkovanie som zaplatila u lekára 9.50 euro a doteraz (už skoro rok) mi neboli vrátené. Po treťom telefonáte som sa konečne dozvedela, že vracajú vždy raz za 3 mesiace, ale len sumu, ktorá je vyššia ako 10 eur. Takže nedostanem späť nič

dopolbokaodrata
6. apr 2019

@miruslb celá rodina máme VšZP, za povinné očkovanie neplatím nič, napríklad biologickú liečbu mi schválili hneď a bez problémov a čo počúvam tie komerčné robia s tým dosť problémy. Takže ja osobne by som nevymyslala len kvôli tomu že mi niečo nasľubujú v reklame.

ovaaa
6. apr 2019

Dovera preplaca kazde doplatky za lieky! Treba on vsak poziadat - tlacivo je uvedene v tvojej elektronickej karte a suma preplatku musi byt minimalne 3.00€.Vzdy som mala preplatok preplateny!

ovaaa
6. apr 2019

Podmienky preplatenia doplatku je minim.hodnota 3€ maju to aj na stranke.

srnanka
6. apr 2019

Ja mam Doveru a zatial som spokojna, dcere som dala ockovanie HPV ,ktore nieje povinne a kedze mala uz 14 poistovna ho nepreplacala, takze som zaplatila tri vakciny. Ale maju benefit 100+100+100 takze mi vsetko vratili, cize ockovanie bolo zadarmo. A preplatili mi aj dentalnu hygienu a platbu u zubara , ked mi robil plombu do vysky 25 eur. Cize som spokojna s poistovnou a som uz u nich 21 rokov poistena.

srnanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz