Pomoooc....ja už sa zbláznim....dieťa 4 roky nonstop choré....stále kašle...týždeň v škôlke, a tri týždne doma....niekedy skončí na antibiotikách niekedy čakáme kedy to vykasle bez nich....ja som už na prášky z toho...užíva flixotide,vitamíny....nič nepomáha....a nie nechcem počuť že z toho vyrastie lebo mi to nepríde úplne normálne keďže v okolí poznám veľa detí a toto teda nezazivaju....kam sa pohnúť?Čo robiť?Ako popri ňom pracovať a nebyť nonstop na OČR?
@anna777115 čierny kašeľ
@mimka11111 Nepotvrdil sa, ani zo sterov, ani z krvi. Ani mykoplazmi, crp nizske...
@anna777115 tiež som tak isto mala, všetko ok,crp nízke, úplne bez teploty....len som kaslala,dlho a v noci to bola katastrofa...treba dať zobrať krv vyslovene na čierny kašeľ....ďalší odber krvi po 2-4 týždňoch od prvého odberu....až vtedy sa dá objektívne posúdiť,či si čierny kašeľ prekonala alebo nie
@nadej1111 len cas pomoze, zial u dvoch deti sme to mali az do 6 rokov
Pľúcny hovorí čo? Môjmu diagnostikoval v 3r astmu
Ja, už normalne zvraciam, keď ma chyti záchvat. V noci je to najhoršie.
@danielahamar na plucnom nebol...len u imunológa a na ORL
My sme na tom rovnako, iny jeho kamosi su furt v skolke a on furt doma. Idem teraz nieco vypytat na imunitu od imunoalergologa, snad nam nieco da.
Ale.nas ma furt z vyterov moraxelu a streptokoka pneumonie a furt ma zachvatove, dusive kasle, ktorych sa neda lahko zbavit.
@nadej1111 môjmu bol flixotide slabý, mal zle nastavenú liečbu od alergo
@danielahamar čo vám teda potom dali a pomohlo to?
To je bezny kolobeh skolkarov. Treba len trpezlivoat, kym povyrastie.
@nadej1111 malý mal seretide 125, pol roka v kuse od plucneho a potom sa pokračovalo podľa stavu
Ja, kašlem od novembra. Vsetky vyšetrenia v poriadku. Ja, už neverim, že nie je nejaky novy virus.Budem, mať o dva roky patdesiať, prekonala som už dosť chripok, angin , dokonca dva krat aj covid, ale takýto kašeĺ, že si idem stvrť roka vykašĺat mozog som ešte nikdy nemala.