Wobenzym - dávkovanie

linduska_
7. feb 2017

Pozdravujem, nikde na fóre som nenašla informáciu o braní tabletiek WOBENZYM konkrétne na imunitu. Zaujímali by ma teda vaše skúsenosti s týmto liekom, akým spôsobom ste tabletky brali. Približné informácie na internete hovoria o dávkovaní 3 x 5 tabliet denne do zlepšenia stavu, ale ako mám vedieť kedy sa mi skutočne zlepší tento tzv. stav - imunita? Potom následne znížiť dávkovanie na 3 x 3 tablety denne. Ale po akom dlhom čase? A po akom dlhom čase si treba dať pauzu - ako dlho ju mať a kedy potom znova začať, aby bol efekt zlepšenia imunity naozaj spoľahlivý. Všetko toto dávkovanie sa uvádza ale len približne, preto budem rada ak sem napíšete svoje osobné skúsenosti práve s tabletami WOBENZYM a ako ste nimi zlepšili práve tú svoju imunitu.
Ďakujem.

hettinka
7. feb 2017

kamoš bol na školení priamo od tej firmy (študuje za farmaceuta) a hovoril, že na zlepšenie imunity to má vplyv u detí, u dospelých to až taký význam nemá. U dospelých je to fajn na pooperačné stavy, ale nie na prevenciu.

linduska_
autor
7. feb 2017

@hettinka Mne to odporučil priamo súkromný lekár, tak teraz ma trošku tvoja odpoveď zarazila, hmmm

hettinka
7. feb 2017

@linduska_ no treba si pozrieť viaceré aspekty, nám to odporúčali na pooperačný stav, ale tiež trochu neskoro a už by to nemalo taký účinok. Tak sme to potom nakoniec ani nekupovali, prepásli sme ten čas a zasa to nie je lacná záležitosť, aby to človek jedol len tak, bez nejakej záruky účinku. anželovi som kúpil probiotiká a Narosan.
Na imunitu by so povedala, že zaberú skôr probiotiká, zlepšiť trávenie a očistiť črevá, otužovanie, prípadne nejaký výživový doplnok s vitamínmi C a B. Sauna, bazén, veľa prechádzok vonku ...

linduska_
autor
7. feb 2017

@hettinka Po viacerých recenziách aj od rodinných príslušníkov, som si ho objednala, takze uz nie je cesta späť 🙂

hettinka
7. feb 2017

no snád ti zaberie, najmä ak máš niekde skrytý zápal, mohol by pomôct

linduska_
autor
7. feb 2017

@hettinka Verím, ze ano. Každopádne dakujem za ďalšie rady 🙂

norbertdas
3. feb 2018

Ahojte. Evidentne najlepšie rozpísané dávkovanie na wobenzym som našla na https://recenzietesty.sk/spravne-davkovanie-uzi.... Aj ja som odtiaľ čerpala info. Pekný deň

huahua
3. feb 2018

Mne to odporučili v nemocnici po cisárskom, mužovi zas kolega tiež na imunitu. Predsa len, je to dost drahé, tak som sa spýtala aj nasej detskej lekárky, že aky ma ona na to nazor a ona mi povedala, že toto je asi jediná vec, ktorú reklamujú a naozaj funguje, ale hlavne na tie pooperačne stavy, zlomeniny a pod., na imunitu to ma minimálny vplyv.

hejterka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ester177
Odpoveď bola odstránená
Zobraz