Máte skúsenosti so žltačkou u dvojmesačného bábätka?

loryana
6. apr 2019

Ahojte ...idem si k vam po radu ,maly ma uz vyse dvoch mesiacov a stale mame žltačku ,hladinu bilirubinu mame 138 ,ma s tym niekto skusenosti .Som uz z toho na nervy ...stale maleho sledujem.Dakujem za kazdu radu.

seahorse27
6. apr 2019

Moja dcera mala zltacku do konca 3. mesiaca. Velmi pomaly jej klesal bilirubin, ako 2-mesacna bola este zlta ako citron. Nic jej nie je, akurat ako nasledok bola docasna anemia - poriesili sme zelezom a vitaminmi skupiny B.

janage
6. apr 2019

@loryana ahoj moja mala este aj pecenove testy nedobre aj ked nie kriticky. Tak posunuté očkovania, ja som brala nejaký prírodný prostriedok na pecen a vela dojcila to si pamatám, že vela vyslovene aj v spanku som nukala. Postupne sa to upravilo aj keď dlhšie to trvalo. Ocko bolo keď aj testy už boli ok.

loryana
autor
7. apr 2019

@janage dakujem za radu ...dojcim stale aj cajik davam.ockovanie by sme mali mat koncom mesiaca ...uvidime co povie doktorka.
Idem pozriet teda nieco prirodne na pecen .

janage
7. apr 2019

@loryana cajik som nedavala, predne mlieko od smadu, zadne od hladu🙂 uz si presne nepamatam ale nejak prave to vylucne dojcenie malo mat vplyv na zlepsovanie zltacky. Ale tak bolo to pred par rokmi. Urcite sa porad s pediatrickou. Mozno uz je to inak.