Ahojte maminky, poradte mi prosím mám druhú dcérku má 4 mesiace plne dojčená od narodenia, cez deň keď ju dám spať na chrbát hneď ako ju položím začne mávať rukami a zobudí sa je jedno či čakám 10 min. 20 furt sa zobudí, nevie spať ani v postielke cez deň tak ju dávam na brucho ale teraz sa začala už pretáčať a už by nemala byť na sedačke , vždy som s ňou v obývačke niekedy spí na mne vtedy spí aj hodinu , upraví sa to ? Napr večer som.ju nechala v postielke pekne ležala cumlík mala už skoro spala vyšlo jej kus mlieka a to ju už úplne zobudilo , neskôr vždy zaspí tvrdšie ale už na prsníku , uspávanie nie vždy pomáha 🫣😊
Ano, upravi. Sedacka sa neda roztiahnut? Nosic nepouzivas?
@silvusias tak tento koment je zbytočný toto mi nepomôže , ja sa najem , upracem , postarám sa aj o väčšiu , aj navarím , máme nosič, šatku všade je jej dobre , chodíme na prechádzku s kočíkom , nech to neznie tak že len na mne spí celý deň 🫣😆 je to možno jeden polhodinový alebo tristvrt hodinkovy spanok kedy aj ja aspon oddychujem 😆
@anjelik44 môj tiež zbožňoval spávať na bruchu, a dtale len tak spi 😂 ja som ho davala na brucho najskôr cez denný spánok v postieľke, nech je pod dohľadom a postupne aj na nočný, keďže tiež len tak chcel spať 😀a tiež veľa spával cez deň na mne, za mna, ak nemáte 100hekzarov pôdy a farmu na obhospodarovanie, pripadne staršie dieťa, tak si to spanie na vás užívajte. Cez deň. Ani sa nenazdáte a už bude samostatne dieťa ❤️
Ja to stale hovorim, treba byt pri detoch co najdlhsie, proste pokial chcu a vyzaduju. 🙂 Ani sa nenazdas a vyrastu a potom ti bude aj luto, ze pri vas nechcu byt.
@silwii súhlasím. Ja si pamätám, že keď bol malinky ešte, asi mal mesiac, tak mi vraví svokra ze ale neber si ho na ruky, naučíš si ho 🤣 a moje dieťa neznášalo byt na rukách, take ze na mne spal sa stalo raz asi v živote, pekne potreboval svoj priestor. Čiže aj keď som si ho chcela "naučiť", nedalo sa, lebo proste je tske dieťa. Tak isto ako kontaktné dieťa nenaucis na kontakt, ono tske je.
@lucia13022023 milujem rady od svokry no 😅😅😅
Bože, to mi pripomenulo, že kamarátkina dcérka má 8 mesiacov a stále musí spať na nej cez deň. Mňa by asi šľak trafil. Ani sa nenaje, proste nič. Tak ale ako si spravíte, tak budete mať 🙏