Dobrý deň, mamičky.Prosim poradte, dcerka ma 2,5 roka a stale si dozaduje nocneho pitia mlieka.Pijeme bezlaktozove mlieko, ale pyta si ho aj 3 krat za noc.Uz som zufala, nechce vobec vodu namiesto toho.Ked jej ho nedam samozrejme reve na cely barak🙈dakujem za Vase rady
@monculiatko16 môj syn píl 1x za noc mlieko do 2 rokov. V Tom čase sme ho presťahovali do vlastnej izby a trvala som na Tom, že vo veľkej posteli vo vlastnej izbe sa mlieko už nepije. Tri noci mrnčal a potom ho prestal pýtať. Sem tam pýta vodu (tu mu dám, dá si pár hltov a spí ďalej)
Je to len zvyk, chápem že je náročné vytrvat, keď dieťa reve, ale je to o Tom, že nemôžete ustúpiť
@monculiatko16 skus na začiatok stále dávať menej mlieka. Napr namiesto 150 ml daj len 60. Tak na upokojenie. A potom stále znižuj, daj hoci len 40, potom len 20,na par potiahnuti. Druhá možnosť, ak nikoho jej plač neruší, tak par noci vydržať a mala sa naučí byt aj bez mlieka. V žiadnom prípade nemen za vodu, budeš na tom istom.
@nika23t dakujem krasne
Dakujem krasne za vase rady vyskusam🙂
@monculiatko16 za mna je to normalne, nasa detto ale Bebu, su strasne tepla, aj v noci. Mlieko je pre nich jedlo. Nasa znizila papanie cez den, vody pije cez den vela a mlieko davame v noci a veru, ked ide skoro spat (18-19), tak aj 3x do 8-9 rana.