Ahojte, nedávno som myslela, že asi skolabujem. Stalo sa mi: Malá má 4 mesiace, v noci ju zvyknem kontrolovať, či dýcha. Áno, spí na chrbte, ale som pokojnejšia, keď ju sem tam konrolujem. No a proste mala taky plytký dych a straaašne tvrdý spánok... zacala som panikariť, nezobudila sa ani keď som ňou zatriasla 😫 bože ona spí ako totálne drevo už od porodnice, ale toto je extrém. Máte to niektora? Ja som v kŕči od vtedy každú noc😣
Na kontrolovanie dychu slúži monitor. Kúp si ho a budeš spať pokojne.
Jednoznačne monitor dychu.
Urcite si zaobstaraj monitor dychu. Moja dcerka spi celu noc od 2 mesiaca a kebu nemam monitor, asi by som sa zblaznila od stresu 😁 a oddychni si poriadne v noci 🙏🏻
@luciaruz môj syn dokázal v noci od pôrodnice prespať vkuse 5 až 6 hodín a ničím som mu ten spánok nepredlžovala. Mala som monitor dychu a bola to najlepšia investícia... Spala som pokojne aj vtedy keď bol napr chorý, že mal upchatý nos som sa nebála
Skus bud ten monitor dychu alebo ja ked som kontrolovala tak som dala prst pod nostek babatka. A citila som ci dycha. 🙂
Kup si monitor pre pokojny spanok - teba i babatka. 🙂 Moj syn tiez tak tvrdo spaval. 🙂 A tiez som sa parkrat vylakala statocne. Naposledy asi v jeho desiatich rokoch... 😅