Vaše skúsenosti so šampónmi Milva

konik_testuje13.1.2020

Vlasy sú korunou krásy – súhlasíte? Každá žena by chcela mať krásne, zdravé, husté a lesklé vlasy. No takmer každú z nás niečo na našich vlasoch trápi. Sú to poškodené, lámavé či rednúce vlasy? Bulharská vlasová kozmetika Milva sa postará o to, aby ste vašu korunu krásy nosili s hrdosťou a gráciou.

10 žien testovalo šampóny, ktoré sú vyrobené na mieru. Doslova. Milva šampóny premium boli totiž vyvinuté špeciálne pre slovenský a český typ vlasov. Produkty Milva obsahujú tie najkvalitnejšie a najúčinnejšie prírodne zložky a špecializujú sa na kvalitné a inovatívne produkty, ktoré riešia konkrétne dermatologické problémy.

Testovali sme šampóny na regeneráciu vlasov, proti ich vypadávaniu a na podporu ich rastu. Aj vďaka týmto prípravkom budú vaše vlasy žiariť a oslňovať.

Šampón s arganovým olejom a biokeratínom

Arganový olej v šampóne vyživuje rovnomerne každú časť suchých a poškodených vlasov, hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky.

Šampón s makadámiovým olejom a chinínom

Makadámiový olej opäť oživí lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými.

Šampón s extraktom cesnaku a chinínu

Unikátna kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie. Natrvalo spevňuje korienky vlasov, utesňuje vlasy, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Zlepšuje samotnú štruktúru vlasu. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a vlasovej pokožky.

Šampón s extraktom cesnaku a babassu olejom

Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu, rednutiu a lámavosti vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov.
Vlasom bez života dodáva objem. Babassu olej má zloženie podobné sebumu, vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasu. Dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlených vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk.

---

Viac sa dozviete na: http://www.milva.sk/

---

Výsledky prvého testovania produktov Milva nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-milva/

Moje vlasy testovali Milva

V úvode mojej recenzie by som sa chcela poďakovať za možnosť otestovať Milva - vlasovú kozmetiku z Bulharska, o ktorej som veľmi veľa počula a vďaka Modrému koníkovi aj skúsila.

 


Moja recenzia bude asi užitočná hlavne pre tých, ktorí majú podobné vlasy ako ja, a zároveň aj problémy s tým spojené, a teda blond farba, suché a lámavé vlasy so sklonom ku štiepeniu a suchá a podráždená pokožka vlasov - hlavne pri použití niektorých prípravkov.


Milva šampóny ma zaujali hlavne kvôli prírodnému zloženiu bez obsahu silikónu a ešte aj tým, že sa netestujú na zvieratách. O ich účinkoch som sa mala možnosť sama presvedčiť. Taktiež oceňujem krásne a dizajnové balenia a praktické otváranie šampónov.


Šampón s extraktom cesnaku a chinínu ma ako aj všetky šampóny Milva prekvapil svojou vôňou, ktorá je jemná, čistá a prirodzená bez ťažkých parfumov.


Za týždeň používania som ho použila 3x a teda rýchlo sa pri mojich hustých vlasoch aj míňal, aby som dosiahla penivosť. Celkovo sa mi páči hlavne jeho zloženie a ten objem, ktorý po umytí vlasov a vysušení som mala.


Celkovo po mesiaci s Milva šampónmi mi oveľa menej vlasov vypadlo a aj sa vyčesalo, čím mi teda vlasy spevneli.


Šampón s makadámiovým olejom a chinínom som tiež používala týždeň, no skúsila som umyť si vlasy po sebe dvakrát - teda som ho použila 6x. Za mňa je vhodný skôr na mastnejšie vlasy. Po umytí vlasy krásne voňajú a dobre sa aj rozčesávajú, na môj podiv aj bez použitia balzamu či oleja.



Šampón s arganovým olejom a keratinínom bol môj naobľúbenejší. Minula som ho úplne celý a používala som ho viac ako týždeň, dokonca ešte aj na plavárni so mnou bol.


Po umytí bol vidieť viditeľný rozdiel v jemnosti vlasov a ich česaní a úprave.


Arganový olej je vynikajúci na typ mojich vlasov, pretože vlasy vyživí a pritom nezamastí.


Keratinín vytvorí na vlase ochranú vrstvu, ktorá vlas chráni, či už pred vonkajším počasím alebo úpravou fénom alebo žehličkou.


Šampón s extraktom z cesnaku a Babassu oleja. 


Cesnak je v šampónoch Milva častou súčasťou - veď už aj naši starí a prastarí rodičia vedeli, že cesnak je všeliek a teda aj na vlasy. Toto "prírodné" antibiotikum dokáže pomôcť pri vypadávaní vlasov a ich lámaní, pri podráždení pokožky vo vlasovej časti hlavy, a dodáva objem po umytí.


Nie nadarmo je napísané na šampóch Milva v dolnej časti HAIR RESCUE & RESTORE.



Po mesiaci s Milva môžem uznať, že ma prekvapili. Vyzdihujem ich vôňu a prírodné zloženie, vďaka ktorému som nepociťovala suchú pokožku vo vlasovej časti. Problémy s rozčesávaním boli preč a objem vlasov naopak bol lepší.


 Jediná nevýhoda bola, že sa naozaj rýchlo míňajú na husté vlasy.


Veľa zaujímavostí som sa dozvedela aj a stránke www.chinin.sk .


Ďakujem za váš čas pri prečítaní a pevne verím, že moja recenzia vám pomohla, či už za nákup Milva alebo aspoň za pokus skúsiť Milva tiež.


#test_milva2 #recenzia

MILVA - vdýchla život do mojich vlasov

Mesiac sa pomaly blíži ku koncu a tým končí aj moje testovanie MILVA šampónov.

S touto značkou šampónov som doteraz nemala žiadne skúsenosti a to bol jeden z dôvodov, prečo som sa prihlásila do testovania.


Alarmujúci stav mojich vlasov si žiadal nejakú zmenu v starostlivosti a práve testovanie MILVA prišlo v pravý čas. Približne pred rokom som sa rozhodla z mojich tmavých krásnych vlasov prejsť na popolavú sivo-blond. Toto rozhodutie bolo asi to najhoršie, čo som mohla svojim vlasom spraviť.


Konečne som mala na hlave vytúženú farbu, no kvalita mojich vlasov sa v priebehu tohto roka rapídne zhoršila. Vlasy som mala suché, bez lesku, krepovité no proste čistá slama.



Niečo málo o značke Milva:


MILVA  je špecialista v oblasti starostlivosti o zdravé, vitálne vlasy a pokožku. Vyrába produkty pre dosiahnutie maximálneho efektu v najvyššej kvalite, na riešenie  konkrétnych dermatologických problémov. Všetky produkty sú založené na vysokom obsahu najkvalitnejších a najúčinnejších prírodných zložiek.


Zloženie produktov Milva zahŕňa:


• medicínsky biely kaolín (íl);
• chinín;
• čistý borovicový decht;
• prírodné bylinné výťažky zo sumachu, nechtíka, rumančeka, pagaštanu, žihľavy, ruže, medovky, levandule atď.;
• ružový olej, levanduľový olej, šípkový olej, kakaové maslo;
• organické výťažky zo ženšenu, aloe vera, zelených olív, propolisu, ylang-ylang, rias, medu, chmeľu, kvasiniek a iné.



Aké šampóny som dostala na testovanie?


V balíku, ktorý mi doniesol kuriér, som mala tieto 4 šampóny.

  • BABASSU OIL & GARLIC SHAMPOO
  • ARGAN OIL & BIOKERATIN SHAMPOO
  • GARLIC & QUININE SHAMPOO
  • MACADAMIA OIL & QUININE SHAMPOO

Obal šampónov ma na prvý pohľad veľmi zaujal. Grafika je zvládnutá veľmi dobre, majú krásne pútavé farby.


A teraz poďme k veci..


Aké vlastne tieto MILVA šampóny sú? Na aké vlasy sú určené? Aké majú zloženie? Ako voňajú? Penia, nepenia? Aké budú po nich moje vlasy?


No poviem Vám, očakávania som mala veľké a tým sa začínalo testovanie prvého šampónu a to bol MACADAMIA OIL & QUININE SHAMPOO


Tento šampón je s makadamiovým olejom a chinínom. Olej privádza späť k životu lámavé a rednúce vlasy, zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými.


Tento produkt je vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3 % 


Z týchto 4 má práve MACADAMIA OIL & QUININE SHAMPOO podľa mňa najvýraznejšiu vôňu. Vonia ako keby nejakým jemným korením. 


Šampón na môj vkus málo penil a asi práve preto som mala stále pocit, že som si ho dala málo a pri každom napeňovaní vlasov som ho musela opakovane naniesť na mokré vlasy.


Po umytí šampónu z vlasov som ich mala akési tvrdé a maska bola nevyhnutná, no po vyfúkaní som mala končeky vlasov krásne ucelené a vyživené.



Ďalší týždeň som si vybrala na testovanie BABASSU OIL & GARLIC SHAMPOO.


Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu, rednutiu a lámavosti vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov.


Vlasom bez života dodáva objem. Babassu olej má zloženie podobné sebumu, vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasu. Dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlených vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk.


Tento produkt je vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3 % 


Šampón má najjemnejšiu skoro úplne nevýraznú vôňu a jemnú ružovú farbu.

Práve tento šampón ma veľmi prekvapil. Vlasy mám tažké a väčšinou nalepené na hlave bez akéhokoľvek objemu a práve po umytí týmto šampónom som mala vlasy krásne nadýchané už od korienkov.



Na testovanie GARLIC & QUININE SHAMPOO som sa veľmi tešila, hlavne pre jeho názov. 


Unikátna kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie. Natrvalo spevňuje korienky vlasov, utesňuje vlasy, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Zlepšuje samotnú štruktúru vlasu. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a vlasovej pokožky. 


Tento produkt je vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3 % 


Šampón ma jemnú kvetinovú vôňu a slabučkú fialkovú až priesvitnú farbu. 


Po použití tohto šampónu som mala vlasy príjemné na dotyk, vobec mi neelektrizovali ako pri používaní iných drogerkových šampónov. Za tak krátky čas, bohužiaľ, neviem posúdiť, či vlasy menej padajú ale s odstupom času vam určite budem vedieť poskytnúť nejaké moje postrehy alebo zistenia ohľadom vypadávania alebo zlepšenia kvality vlasov.



A ako posledný prišiel na rad ARGAN OIL & BIOKERATIN SHAMPOO.


   -------------------- Šampón je vhodný pre všetky typy vlasov. --------------------


Arganový olej v šampóne vyživuje rovnomerne každú časť suchých a poškodených vlasov, hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. 


Tento produkt je vyrobený na rastlinnej báze. Spolu prírodné zložky: 99,3% 


Arganový šampónik s biokeratínom sa hneď po prvom použití stal mojím favoritom, top šampónom, obľúbencom.


Z týchto štyroch môžem povedať, že najlepšie sadol mojim vláskom. Krásne mi vyživil vlasy, po umytí som ich mala jemné na dotyk, hydratované a vôbec nevyzerali tak nezdravo ako pred začiatkom testovania. Sú makké a krásne vyhladené. 


Má príjemnú slabučkú vôňu a také jemné do oranžova sfarbenie. Tento šampón ma všetky vlastnosti, ktoré od šampónu očakávam.



Na konci mojho článku by som chcela poďakovať tímu MK, že mi umožnil testovať tieto šampóny a vďaka nim som našla ten prvý, ktorý perfektne vyhovuje mojim vlasom a budem ho používať aj po skončení tohto testovania.


A tiež by som chcela dodať , že ani jeden zo šampónov mi vyslovene nesadol. Proste každý je určený na iný vlasový problém a je už len na Vás, aby ste si vybrali ten, ktorý potrebujú práve vaše vlasy.



ĎAKUJEM.


S pozdravom


Martina


#test_milva2 #recenzia

Do poslednej kvapky MILVA 💙

Ďakujem za testovanie. A @konik_testuje tak isto za vybratie práve mňa a príležitosť spoznať ešte o kúsok viac bulharskú značku MILVA, ktorá sa špecializuje na výrobu produktov s obsahom vysokokvalitných prírodných zložiek a hlavne nie je testovaná na zvieratách.



Ahojte 🙂


Rada vám napíšem naše 4-týždňové testovanie šampónov Milva. Ako prvé musím podotknúť pre mňa veľmi málo času na úplne využitie všetkých šampónov, tak som ešte tento týždeň každodenne testovala, aby som mohla napísať recenziu pod názvom "do poslednej kvapky MILVA".


Veľmi rada píšem recenziu, keď je produkt ozaj prázdny a mám ho sama na sebe otestovaný.


25. marca mi prišla zásielka so štyrmi šampónmi. Každý som si prečítala a podľa svojej "korunky krásy" som postupne vyberala. Musím spomenúť, že má veľmi dobrý tvar a nájde si miesto v každej taške.


Keďže svoje vlasy najviac vnímam suché a pri koncoch dolámané, tak moja ruka siahla v prvom rade po hnedo-oranžovom ARGAN OIL&BIOKERATIN.


Argánový olej v šampóne vyživuje každú časť suchých a poškodených vlasov, hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Teraz vám ho popíšem, ako som 200ml šampónu vnímala ja.


Úprimne?! Práve od tohto šampónu som čakala najviac. Nevšimla som si, žiaľ, ale žiadnu veľkú zmenu na vlasoch. Vlasy som nemohla vôbec rozčesať. Umyla som ich ešte raz a použila kondicionér. Šampón inak krásne voňal, mal farbu aj konzistenciu ako olivový olej. Praktické dávkovanie čo beriem ako veľké plus. A ako mínus vnímam, že treba použiť viac šampónu, než ako píšu aby sa dala vytvoriť nejaká pena, a určite použiť nejaký kondicionér. Potom sú vlasy pevné, voňavé a hlave pôjdu rozčesať.



Druhý šampón od Milva mi vybrala dcérka. Stal sa ním v zelenom prevedení GARLIC&QUININE. Krátka poučka o tom, čo má za hlavnú úlohu tento šampón. Kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie. Natrvalo spevňuje korienky vlasov, utesňuje vlasy, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Zlepšuje samotnú štruktúru vlasu. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a vlasovej pokožky. Tento šampón ma ozaj veľmi milo prekvapil. Vlasy som po ňom mala ako novo kúpená Barbie. Tak jemné a ľahké, dokážem to prirovnať ako keby idete od kaderníčky, ktorá vám vlasy prestrihá a vyfúka fénom. Čo sa týka rastu a vypadávania, to je veľmi krátka doba, aby si človek práve toto všimol. Krásne vonia, farba priesvitná s nádychom do ružova. Takisto praktické nalievanie do ruky, aj ho ide menšie množstvo ako u predchádzajúceho šampónu. Môj favorit 👍.



Ako tretí nasledoval šampón BABASSU OIL&GARLIC. Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu, rednutiu a lámavosti vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov.


Vlasom bez života dodáva objem. Babassu olej vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasu. Dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlených vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk. Šampón má bledo ružovú farbu a jemnú nevýraznú vôňu. Moje vlasy vydržali 2 dni pekné a nadýchané, čo bol pre mňa nezvyk. Vždy som inak mávala na druhý deň vlasy bez objemu, spľasnuté a začali sa mastnieť.



A čerešničkou na torte bol MACADAMIA&QUININE v capuccino latté farbe. Makadámiový olej oživí lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými. Moje vlasy boli uhladené a cítila som ich ako napité vodou. A aj objem zhustol umytím. Uvidíme, ako sa ešte časom postará o rýchly rast, po ktorom túžim. Tiež ma veľmi príjemne prekvapil !



S pozdravom Ľubka 💙


#test_milva2 #recenzia 

Štyri týždne testovania Milva šampónov

Ahojte 😍😘


Chcela by som vám zhodnotiť moje štyri týždne testovania Milva šamponov. Veľmi by som sa chcela poďakovať konik_testuje, že z tak veľa uchádzačok som bola práve ja vybratá na testovanie. Nevedela som sa dočkať, kedy dorazí môj balík, aby som sa mohla pustiť do testovania.


Image title


Ako prvým som začala šampónom s arganovým olejom a biokeratínom, o ktorom som sa dočítala, že vyživuje každú časť suchých a poškodených vlasov, čo bolo aj v mojom prípade hneď po druhom umytí viditeľné. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Moje vlasy boli po tomto šampóne krásne leske, hebké a nerobili sa mi lupiny. Šampón nádherne voňal a dosť penil, čo sa mne pri umývaní vlasov veľmi páči.


Šampón s makadámiovým olejom a chinínom: čo o ňom píšu? Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými. Tento som si vybrala ako druhý a po používaní sa mi začali tvoriť lupiny. No za mňa môžem povedať, že mne tento šampón vôbec nesadol, pretože vlasy som mala po použití veľmi suché a nedali sa rozčesať. Čiže som tento šampón ďalej nemohla používať, čo má mrzelo, pretože nádherne voňal.

Image title


Šampón s extraktom cesnaku a chinínu. Unikátna kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie, čo som spozorovala aj ja na sebe, že po česaní vlasov kefou nezostalo na nej veľa vlasov ako pri ostatných šampónoch. Šampón mal ružovú konzistenciu a nádhernú vôňu. Moje vlasy po ňom boli bohatšie a rovné.


Šampón s extraktom cesnaku a babassu olejom bol posledný, ktorý som testovala, a tento šampón som si zamilovala. Splnil presne moje očakávania a moje vlasy boli krásne voňavé, lesklé, a tá nádherná vôňa a ružová farba... No za mňa jednoznačne top 🔝👍Moje vlasy konečne neboli na všetky 4 svetové strany, krásne držali tvar a až po 4 dňoch začali mastniet. Z čoho som bola prekvapená, lebo pri iných šampónoch som už na 2 deň videla vlasy mastné.


Image title


Toto bolo moje testovanie kvalitných šamponov Milva, s ktorými som ja bola veľmi spokojná a vďačná, že som sa aj ja mohla zapojiť do testovania. Určite môj 🔝šampón budem používať aj naďalej pretože moje vlasy sú po ňom nádherné a krásne lesklé ako nikdy predtým 😉😊


Image title


#test_milva2 #recenzia

Moje testovanie šampónov Milva.

Ahojte 🙂


Rada by som Vám napísala o svojom testovaní šampónov Milva . Veľmi som sa tešila, keď som bola vybratá na testovanie. Nevedela som sa dočkať, kedy mi príde balíček, a keď prišiel, tak som si popozerala a prečítala o každom jednom šampóne a moje testovanie sa mohlo začať. 



Prvý týždeň som začala so šampónom s argánovým olejom a biokeratínom:



Podľa návodu šampón sľubuje rovnomerné vyživenie každej časti suchých a poškodených vlasov. Hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zaisťuje ich ochranu a lesk. Biokeratín spevňuje štruktúru vlasov, pomáha k jeho utesneniu a  obnovuje level prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Šampon je vhodný pre všetky typy vlasov. 


Moje vlasy po umytí boli spevnené, vôbec nie rozlietané ako pri iných šampónoch. Vlasy som mala lesklé. Vôňa šampónu je veľmi príjemná, pri prvom umytí šampón až tak nepenil, pri druhom už úplne. Týždeň, ktorý som testovala, dopadol dobre. 


Druhý týždeň som siahla po šampóne s extraktom cesnaku a chinínu. Podľa návodu šampón sľubuje podporu stabilného rastu vlasov a zastavuje vypadávanie vlasov. Má natrvalo spevňovať korienky vlasov, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a skalpu. 


Vôňa šampónu je príjemná, napriek prísady cesnaku v šampóne. Konzistencia je príjemná, jemná a je ružovej farby. Vlasy som mala opäť pevné a lesklé. A musím podotknúť, že som nemala žiadne lupiny, s ktorými zvyknem mať problém.



Tretí týždeň som testovala šampón Milva s makadámiovým olejom a chinínom. Makadámiový olej privádza späť k životu lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a vytvára ochranu proti nepriaznivými vplyvmi prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchluje ich rast. Vlasy sa stávajú hustými, elastickými a zdravými.


Šampón príjemne vonia, jeho farba je ružová. Napriek tomu, čo šampón sľubuje, mojim vlasom nesadol. Lupiny som síce nemala, ale mala som ich veľmi tvrdé, nepoddajné... Celý týždeň som testovala, vlasy som si umývala trikrát, ale môj názor sa nezmenil ani po poslednom použití. To ale neznamená, že niekomu nesadne, nesadol len mne a mojim vlasom. Moje vlasy sú bohaté a husté, možno tam je chyba. Že nie je vhodný pre moje vlasy. 



Posledný týždeň mi ostal na testovanie šampón Milva s extraktom cesnaku a babasovým olejom. Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu vlasov, rednutiu a odlamovaniu vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov. Babasový olej má zloženie podobné sebumu, vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasov. Dlhodobo zachováva vlhkosť a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlénych vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk. 


Moje testovanie bolo skvelé. Našla som šampón ktorý mne a mojim vlasom úplne sadol. Farba je opäť do ružova, penil mi už na prvé umytie, vlasy som mala lesklé, bez lupín, držali tvar a dokonca som nemala ani problém s mastnením vlasov, s ktorým zvyčajne bojujem.



Ďakujem Modrému koníku za skvelú príležitosť, ktorú mi poskytol. Testovanie som si užila a rada som sa podelila s vami o svoju skúsenosť. 🙂


#test_milva2 #recenzia

Milva-Prvá pomoc pre moje vlasy

Hneď na úvod sa chcem poďakovať #konik_testuje, že ma vybrali na testovanie týchto úžasných šampónov.

Moje vlasy sú po sťahovaní čiernej farby. Chcela som niečo bledšie, no nedokázala som si na to zvyknúť a mám zase čiernu, veľmi zničené suché, no pritom sa mi pokožka mastnie. Nedokázala som zohnať žiadny sampón na mastnú pokožku a suché vlasy. Keďže kojím, začali mi do toho padať aj vlasy 😫


Ako prvý som vyskúšala Garlic&Quinine


Že čo cesnak ako to môže voniat? A vôňa bola úplne úžasná. Šampón je čírej farby a hustota je trochu redšia ako ostatné šampóny. Musela som si dať o trochu viac ako si dávam. A táto kominacia je pre moje vlasy super. Podporuje rast vlasov a zabraňuje vypadávaniu. Extrakt z cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z hlavy, takže mi tak skoro nemastneli. Umývala som si vlasy každý druhý deň a teraz vyzdrzali aj 3-4 dni.



Ako druhý som skúšala Babassu oil&Garlic. Pomáha proti vypadávaniu vlasov a posilňuje prirodzený rast vlasov. Odstraňuje škodlininy z pokožky.


Moje vlasy po použití šampónu boli lepšie hydratované, neboli také suché a mali pekný objem. Taktiež by mi sadol na moje vlasy.

 

Pokračujem v testovaní, ani sa mi už nechce ísť ďalej, lebo tieto dva šampóny sú úžasné no nedalo mi nevyskúšať.


Argan oil&Biokeratin 


No... veľmi milo som bola prekvapená. Arganový olej vyživuje suché a poškodené vlasy, čo ja mám vždy, keď som si umývala na temene chuchvalec suchých vlasov, a po použití tohto šampónu, som to až také nemala. Bolo pekne lesklé a hydratované. Biokeratin pomáha, aby sa vlasy nelámali. Mne sa nelámu mne, skôr padajú. Aj sa mi po použití skôr mastneli, takže mi moc nesadol.


No a posledný bol Macadania oil&Quinin


Macadaniovy olej privádza späť k životu vlasy tým, že ich zmäkčuje a vyživuje, a chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi prostredia.


Chinín zastavuje vypadávanie vlasov, no po použití šampónu som žiadny rozdiel nevidela. Samozrejme preto, lebo ho asi treba používať dlhši, aby začali rast vlasy...


Zhrnutie: šampóny veľmi pekne voňajú, hustota je trochu redšia. Mohla by byť hustejšia, potom sa tak rýchlo neminie...


Môj 🔝je cesnakový s chinínom 😊😊


Ďakujem za testovanie a že som konečne našla šampón, ktorý vyhovuje mojim vlasom. 😊😍


#test_milva2 #recenzia

Moje Milva testovanie ❤❤❤

V tomto článku Vám popíšem, ako to je s mojimi "vláskami", ako som sa potešila testovaniu a ako to celé dopadlo 😍 


Image title


Moje vlasy boli problémom číslo jeden snáď od nepamäti 😁 Po umytí, vysušení a pohľade do zrkadla sa môj kritický pohľad nespokojný s tým, čo vidí, presunul v momente na poslednú záchranu a ňou je žehlička na vlasy 🙏🙏 Ak som sa teda nechcela mimo domu zahrať na leva s hrivou trčiacou na všetky strany 😁😁😁 Samozrejme, čím viac žehlenia, tým sú vlasy suchšie, lámavejšie a navonok krásne vlasy kričia o záchranu...☝ A to nehovorím o vysušenej a svrbiacej pokožke a lupinách 😭😭😭


Potom prišla Milva výzva 😊 Nasledoval výber - že áno ❤❤ Ja som dostala túto možnosť a potom prišiel tento krásny balíček...


Po starostlivom zvážení a prečítaní si obsahu a ďalších informácií som sa rozhodla pre prvý - šampón s babassovým olejom a cesnakom. Najviac ma na zložení zaujala veta - dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými... Bol to prvý a najlepší výber. Po druhom umytí som po dlhom čase ozaj nemusela použiť žehličku na vlasy. Má nádhernú vôňu a, samozrejme, aj dobre pení 😊😊


Image title


Ďalším šampónikom bol macadamiový olej a chinín. Tento šampón mi ale nesadol, určite ho odporúčam hlavne pre baby a žienky, ktoré majú jemnučké a rozlietané vlasy ako moja dcérka 😊 Ja som musela použiť žehličku a dcérka mala po dlhom čase hrivu ako lev - ale teraz v tom dobrom 😁😁😁 Čiže moja testovacia partnerka bola mimoriadne spokojná 😍😍


Image title


Ako tretí som použila arganový olej a biokeratín. Keďže som sa aj doteraz snažila používať šampóny a balzámy na báze týchto dvoch zložiek, už dopredu som vedela, že budem spokojná 😊 A ozaj som bola 😊


Image title


Posledným testovaným mi ostal zelený šampón s cesnakom a chinínom❤ Tento šampón by som povedala, že je najuniverzálnejší 😊 Krásne vonia, vlasy mi opäť ostali mäkké, hebučké, voňavé. Tento šampón si veľmi obľúbila moja malá jazyčnica, aj keď prvý dojem bol - akože to mám páchnuť cesnakom? 😁😁 Na jej prekvapenie všetky šampóny majú úžasnú vôňu a nie, cesnak tam ozaj nie je cítiť 😁


Image title


Zhrnula by som testovanie na veľkú spokojnosť, pretože aj keď sem tam ešte musím doladiť vlásky aj fénom, alebo žehličkou, vlasy sú mäkkšie, voňavejšie, poddajnejšie a nie sú vysušené - to je asi to najdôležitejšie. Vidno to na vzhľade a cítim to najmä tým, že lupiny mi úplne zmizli a pokožka nesvrbí 😊


Image title


Do budúcna chcem určite posilniť túto sadu aj o masky na vlasy 😍


A posledné čo by som dodala je - vlasy sa po šampónoch Milva neskutočne lesknú,čo môžete vidieť aj na priložených fotkách 😍😍


Image title


Ešte raz ďakujem za túto možnosť


#test_milva2 a #recenzia ❤❤❤

Jarné kvetinkové testovanie šampónov Milva

Na začiatok by som Vám chcela napísať pár slov o svojich vlasoch. Momentálne by som ich opísala ako dlhé a prirodzene vlnité, so sklonom ku krepovateniu najmä vo vlhkom prostredí. Vlasy si farbím. Najväčší problém mi robí veľmi citlivá pokožka hlavy, ktorá na nevhodný šampón reaguje svrbením a niekedy aj tvorbou lupín :( Voľakedy /rozumej pred narodením dieťaťa/ som mala dosť času si vlasy rozmaznávať - pravidelná kaderníčka, masky, výživné séra a čojaviemeštečo. Teraz som rada, že som rada, ak si vlasy raz za dva dni stihnem umyť, a keď mám veľké šťastie, aj vyžehliť. Čo sa týka vlasovej kozmetiky, bývam často neverná. Už niekoľko rokov totiž hľadám DOKONALÝ ŠAMPÓN. Šampón, ktorý by vlasy priveľmi nezaťažil /nezamastil/, ktorý by bol šetrný k citlivej vlasovej pokožke, po ktorom by sa vlasy dali ľahko rozčesať, ktorý by pekne voňal... Bola som zvedavá, či práve medzi šampónikmi Milva nájdem svojho favorita.


 


Milva je pôvodom bulharská značka kozmetiky, ktorá sa špecializuje na výrobu produktov s obsahom vysokokvalitných prírodných zložiek. Na testovanie sme dostali (až) 4 šampóny s obsahom vzácnych olejov, ktoré by som zaradila medzi najexkluzívnejšie produkty v portfóliu značky Milva. Pre každý šampón som si vyhradila 1 týždeň (3 umytia). 

 

Začnem exteriérom - všetky 4 šampóny sú balené v 200 ml baleniach. Fľaštičky majú výborný tvar, aj na cestovanie - nezaberajú veľa miesta. Balenie je veľmi praktické, ľahko sa otvára šťuknutím - bez nutnosti otravného odšroubovávania mokrými rukami v sprche /ktoré z duše nenávidím/. Všetky šampóny majú (podľa mňa rovnakú) príjemnú kvetinovo-medovú vôňu. Veľké plus je, že vlasy Vám krásne voňajú ešte aj 2 dni po umytí. Samotné umývanie ide tiež veľmi ľahko - prípravky dobre penia a máte pocit naozaj umytých vlasov. Samotný šampón má priesvitnú farbu a príjemnú konzistenciu.

 


Ako prvý som sa rozhodla testovať šampón s obsahom arganového oleja a biokeratínu. Šampón je určený pre suché a poškodené vlasy, ktoré vyživí, hydratuje a obnovuje prirodzenú hladkú štruktúru vlasu. Z prvého testovania som bola nadšená! Aby bolo testovanie najobjektívnejšie, nepoužívala som kondicionér a, čuduj sa svete, aj napriek tomu sa vlasy dali veľmi jednoducho rozčesať. Po týždni používania boli vlasy hebučké a príjemnejšie na dotyk, omnoho menej "slamovité". Aj napriek tomu, že som nepoužívala inú vlasovú kozmetiku /žiadne masky/, boli vlasy viditeľne "zdravšie" - povrch vlasu bol skutočne hladší a lesklejší. Super! 



Druhý v poradí som skúšala šampón s babassu olejom a cesnakom. Babassu olej sa získava z palmy babassu a je vyhľadávaný pre svoje hydratačné a regeneračné účinky. Extrakt z cesnaku je účinný pri rednúcich vlasoch a zabraňuje ich lámaniu. Vysoký obsah lipidov v tomto šampóne má znižovať zauzlenosť vlasov a obnovovať prirodzený lesk. Tento šampón bol zo začiatku tiež veľmi dobrý, ale neohúril ma až tak ako arganový. Tiež veľmi pekne voňal, vlasy sa dobre rozčesávali, ale po 3 umytiach som mala pocit, že nutne potrebujem vlasovú masku. Nebol až taký extrémne hydratačný ako 1. Po dvoch umytiach som mala však zase späť na hlave "suché hniezdo" :( Priznám sa, tretie umytie som s ním už ani neabsolvovala. Ale tým z Vás, ktorým sa viacej mastia vlasy by možno vyhovoval. 



Číslo 3 bol "vampírsky" cesnakový šampón s obsahom chinínu. Na tento som bola fakt zvedavá - cesnak ako hlavná ingrediencia šampónu, to som fakt ešte nepočula! Prekvapivo /haha/ vôbec nepáchol po cesnaku ale mal rovnako peknú sladučkú, opojnú vôňu ako ostatné. Tento šampónik je vhodný pre tie z Vás, ktoré trápi nadmerné vypadávanie vlasov. Podporuje rast vlasov, zabraňuje vypadávaniu, trvale zpevňuje vlasové korienky. Dodáva vlasom objem. Zo všetkých mal akokeby najľahšiu konzistenciu, vlasy sa mi najmenej mastili. Čo sa týka vypadávania vlasov nedá sa to posúdiť po týždni používania.



Ako posledný som si nechala šampón s obsahom makadamiového oleja a chinínu. Tak ako arganový, aj tento si ma získal. Je vhodný pre lámavé a rednúce vlasy, takže ak si chcete nechať narásť dlhé vlasy (ako momentálne ja - snívam o svojich predpôrodných vlasoch 🙂), je ten pravý pre Vás. Vlasy boli uhladenejšie, ľahučko sa rozčesávali a pekne zdravo sa leskli. 

 

Na záver zhrnutie: celým testovaním som bola milo prekvapená. Šampóny príjemne voňali, mala som z nich pocit naozaj umytých vlasov a ako bonus mi vôbec nepodráždili citlivú pokožku hlavy - toho som sa bála najviac, ale žiadne lupiny ani svrbenie sa nekonalo. Najviac mi vyhovoval šampón s obsahom arganového oleja, mala som po ňom naozaj hebučké vlasy, na druhom mieste bol šampón s obsahom makadamiového oleja. Ak rozmýšlate nad kúpou šampónov tejto značky, tieto dva by som Vám odporučila. Čo sa týka mínusov testovania - vôbec mi nesadol šampón s babassu olejom a trochu ma mrzelo, že sa nepredávajú v tejto rade aj kondicionéry, príp nejaká maska, ktorá by doplnila starostlivosť o vlasy. Ale koniec koncov - za mesiac testovania som nepoužívala žiadnu inú doplnkovú starostlivosť a podľa mňa ani veľmi netrebalo. Niekedy je fajn dopriať vláskom trochu oddychu. 



Každý z týchto 4 šampónov stojí 7 euro /pomer cena-výkon super/ a zoženiete ich na www.chinin.sk. Ako milý bonus je, že tieto produkty nie sú testované na zvieratkách. 

Ďakujem tímu MK za možnosť testovania!


#test_milva2 #recenzia