REKREAČNÉ POUKAZY – ako ich využiť a kedy máte nárok na ich čerpanie?

patricia_trinityhotels
Moderátor
18. feb 2019

Vďaka rekreačným poukazom si môžete užiť akýkoľvek pobyt na Slovensku a využiť pritom nárok na preplatenie až do výšky 55% z ceny dovolenky, t.j. pri pôvodnej cene pobytu 500€ zaplatíte len 225€.
Myslím, že táto téma je aktuálna, tak poďme si zodpovedať zopár najčastejších otázok.

Ako pomôcku uvádzam NOVÝ web https://poukaz500.sk/, kde sa dozviete všetko potrebné. Môžete si online preveriť svoj nárok na rekreačný poukaz ako aj jeho ďalšie uplatnenie.

Rekreačný poukaz môžete využite ich na akýkoľvek pobyt: LETO 2019, tematické pobyty, jarné prázdniny...

PS: Len v Trinity Hotels môžete k rekreačnému poukazu získať až 100 eur kredit na konzumáciu a hotelové služby počas pobytu. Pripravili sme výhodný pobytový balík „POBYT 500“ za 225€.

Pobytový balík obsahuje:

• Ubytovanie na 2 noci ( Hotel Sitno**** ) alebo 3 noci ( Atrium Hotel*** a Hotel Senec**** ) v komfortnej 2-lôžkovej izbe s 1 prístelkou, pre 2 dospelé osoby a 2 deti ( 1 dieťa do 5,99r. bez nároku na lôžko a 2 dieťa vo veku 6 - 11,99r. na prístelke )
• Raňajky so širokou ponukou zdravých bufetových stolov
• Welcome drink
• Večere v štýle bohatých švédskych stolov, prípadne vo forme lahodného 3-chodového menu
• 20 minútová masáž pre 2 osoby
• Počas pobytu jeden krát voľný vstup do kinosály Mediatro
• Animačný program pre deti i dospelých s hotelovými maskotmi počas víkendov
• Neobmedzený vstup do hotelového vodného a saunového sveta v hoteli Sitno**** a Atrium***, v hoteli Senec**** 3 hodinový vstup do Aquaparku Senec (50m od hotela)
• ZADARMO kredit v hodnote 50 €* alebo 100 €* na konzumáciu a služby hotela počas pobytu
Viac info o pobyte: https://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-pob...

Formulár na online preverenie nároku na REKREAČNÝ POUKAZ nájdete na webe: https://poukaz500.sk/

ellieellie
19. feb 2019

Dobry den, v pripade pobytu v hoteli Atrium sa vstup do bazena plati osobitne? dakujem

sperka
19. feb 2019

Znie to dobre. 👍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@ellieellie počas pobytu v hoteli mate neobmedzený vstup, vodný svet 4 Elements Aqua je otvorený každý deň do 24:00 takže aj keď ste celý deň na výletoch, pobyt v bazénoch a saunách si stihnete užiť. Samozrejme je možné prísť aj keď nie ste v našom hoteli, vtedy sa platí vstup oosbitne. Rovnako viete využiť aj vstup do detského sveta MiniMe (pre ubytovaných grátis, inak za poplatok).

ellieellie
19. feb 2019

@patricia_trinityhotels Dakujem, uz sme sa raz boli u vas (v hoteli Atrium) kupat minuly rok, bolo tam uzasne, velmi sa nam pacilo. Vtedy sme si vraveli, ze raz sa prideme k vam aj ubytovat a myslim, ze to tento rok vyuzijeme tuto ponuku 🙂 Bolo by fajn, keby ste tie bazeny spomenuli aj v popise pobytoveho balika, lebo to potom nie je jasne, ci je to v cene alebo nie.

kochanka
19. feb 2019

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na hotel Sitno. V tomto pobytovom balíčku je aj vstup do bazénov a Mini Me klubu? Dakujem

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@ellieellie ďakujeme za pripomienku. My to už berieme ako samozrejmosť, že tieto služby sú pre ubytovaných hostí grátis a bez obmedzení, ale inde to asi tak nie je. Bežne to pri balíkoch máme uvedené, idem dať tento opraviť. ĎAKUJEM ;)

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@kochanka áno samozrejme, pre ubytovaných hostí sú tieto služby neobmedzené a zdarma. Idem upraviť popis pri balíčku, asi nám to tam vypadlo.

kochanka
19. feb 2019

@patricia_trinityhotels ďakujem krásne určite využijeme v najbližšej dobe lebo hotel Sitno sa nám moc páči a bolo nám tam dobre. Ešte otázočku poskytujete aj cestovnú postieľku?

luckamorka
19. feb 2019

Dobrý deň, dalo by sa pobyt aj predĺžiť s využitím dvoch poukazov (jeden môj, jeden manželov) a zostať tak viac nocí? Ďakujem

miroslavan
19. feb 2019

Ahoj. A čo ak má staršie dieta už skoro 13 rokov? Tam sa ako potom zmeni cena? ( menšie ma 5r)

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@luckamorka samozrejme, ak chcete poukaz využiť obaja, podmienka je aby ste každý z vás mali svoj poukaz písaný na svoje meno aby ste vedeli predložiť FA za pobyt zamestnávateľovi písanú na seba. Stačí ak pri rezervácii poviete, že chcete k pobytu využiť čerpanie na dva poukazy, kolegovia z nášho oddelenia rezervácii pobytov vám radi poradia. Pre viac informácií píšte apebo volajte 18 333 alebo rezervacie@trinityhotels.sk

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@miroslavan najlepšie pošlite svoj dopyt priamo na rezervacie@trinityhotels.sk ale samozrejme preverím cenu u kolegov z rezervácii a posielam ;)

shilou
19. feb 2019

Pre nás je to strašne nespravodlivé....Manžel pracuje u jedného zamestnávatela viac ako 5rokov, ale kedze nemá 50zamestnancov, nemáme nárok na poukaz......
Pritom sme s detmi teraz prvykrat boli v hoteli na 1noc.....inak len stanujeme, takze poukaz by sme plne vyuzili.....a pri mori sme tiez neboli.....

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@shilou je to dosť nespravodlivé, dokonca veľa zamestnávateľov sa zazmluvní s nejakým sprostredkovateľom kariet a keď ten nemá zmluvu s hotelom, tiež to nevie využiť a nepriamo obmedzuje, že v ktorých hoteloch to môžu využiť. Žiaľ, co zákon nezakazuje, to je povolené

shilou
19. feb 2019

@patricia_trinityhotels mal dostať každý, kto ma odpracované 2roky a hotovo.....zase dakto je zvýhodnený a dakto zarába málo a ešte ani na tú dovolenku mu neprispejú.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@shilou však toto 😞

livinka1111
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels prosím, ako je to v prípade, že máme 6 ročné dieťa a 11 ročné dieťa? V poukaze sa píše len o jednom dieťati do 6 rokov a jednom dieťati do 12 rokov.

jabucko
20. feb 2019

to je skvela ponuka naozj!

patricia_trinityhotels
autorModerátor
21. feb 2019

@livinka1111 prepáč, ale až teraz som si všimla, že som neodpovedala. Práve tento pobyt sme zostavili tak, že tam máte dve deti. Podmienka je, že jedno je do 12 rokov a druhé mladšie. Ak by boli obidve staršie, nezmestili by sa na prístelku, v čom nie je problém, len by sa cena trochu navýšila. V tvojom prípade podmienku spĺňate 😊

livinka1111
21. feb 2019

@patricia_trinityhotels Ďakujem za odpoveď 🙂

kochanka
21. feb 2019

Hotel Sitno zajednany ,už sa moc tešíme potom dám recenziu. S deťmi ideme prvý krát tak som zvedavá nakoľko sme u vás vyskúšali aj rodinu suitu počas banskej jazdy so sestrou a maminkou. Bol to nezabudnuteľný pobyt doteraz na neho spominame

1nikuska9
21. feb 2019

@patricia_trinityhotels dobrý deň, dá sa vaša ponuka využiť aj keby sme išli 2 dospelí a 1 pár mesačné dieťa alebo je podmienka 2 deti?

taaanka
22. feb 2019

Cena za pobyt pri vyuziti rekreacneho poulazu bude pre kazdeho klienta rovnaka bez ohladu na to ci je alebo nie je drzitelom karty trinity?

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2019

@1nikuska9 samozrejme, že môžete ísť s jedným dieťaťom, nie je tm žiadna podmienka 🙂 Je to len pobyt, ktorý je nastavený tak, aby sme mysleli aj na rodiny s deťmi a nie len poukaz pre dvoch. S tak malým dieťatkom isto oceníte aj kuchynky, kde si môžete zohriať jedlo pre dieťa či mliečko. Posteľku vám zapožičajú, ak by ste chceli ;)

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2019

@taaanka samozrejme karta Trinity sa dá uplatniť, t.j. z 500€ sa uplatňuje zľava na karte Trinity

taaanka
23. feb 2019

@patricia_trinityhotels takze cena za pobytovy balicek tory je uvedeny vo vasej ponuke je bez zlavy?

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2019

@taaanka áno v tomto prípade hej, nakoľko bol zostavaný na hodnotu 500€ pre tých, ktorý chcú využiť maximálne čerpanie dotácie vo forme tzv. REKREAČNÉHO POUKAZU, čo umožnňuje maximálnu hodnotu pobytu 500€ + sme chceli dať niečo navyše vo forme kreditu, ktorú nedáva žiaden hotel. Je to tak, pretože nie každý spľňa zákonné podmienky, aby mu zamestnávateľ vedel preplatiť náklady na dovolenku. Tak snaď aspoň takto poskytneme niečo navyše aj z našej strany.

Samozrejme si tento pobyt môže zakúpiť ktokoľvek bez podmienky jeho uplatnenia ako rekreačného poukazu - preto v tomto prípade cena je uvedená plná a zľavu odrátavate z nej 😉

taaanka
23. feb 2019
sperka
24. feb 2019

@patricia_trinityhotels super, že ste otvorili aj túto tému, vďaka tomuto týždni na koníku to ideme k Vám vyskúšať, nakoľko sme ešte nikde nikdy neboli, veľmi sa tešíme a ak bude dobre radi sa vrátime, tento rok máme k dispozícii ešte jeden poukaz ;)