Aká autosedačka je vhodná pre 9- a 10-ročné deti?

janabystrica
2. apr 2025

Mam dceru ktora ma 9 rokov a ma lahku nadvahu. Vysku ma 142 cm.
Syn ma 10 rokov a 144 cm.

Aku sedacku maju mat?
Dakujem za odpovede😊

motogirl699
2. apr 2025

@janabystrica skus napísať na detivaute.sk

guiseppinka
2. apr 2025

Uz by som ich dala na podsedaky a hlavove opierky s bocnicami (hlavove opierky z integrovanych detskych sedaciek). Tam uz budes zbytocne kupovat sedacku, budu ju potrebovat u len chvilu...

majulino
2. apr 2025

@evkao ti poradí je z #detivaute

vevesh
2. apr 2025

@janabystrica kolko kg maju? Kedze podsedaky a sedacky su robene do 36kg...

janabystrica
autor
2. apr 2025

@vevesh dcera 34 kg syn 32 kg

zuzikak
2. apr 2025

to by som pri tychto kilach a vyske uz nesla do autosedacky. Tych 36 dosiahnu velmi rychlo. Kludne mozu sediet na podsedaku, ktory bude pre nich rovnako bezpecny.

evkao
2. apr 2025

@janabystrica Avonaut Maxspace, sedacka ktora realne vydrzi do cca 160cm, a vahovo do 50kg

janabystrica
autor
3. apr 2025

@evkao to je sedacka s chrbtovou castou?

evkao
3. apr 2025

@janabystrica vsetky sedacky maju aj chrbtovu cast

janabystrica
autor
13. apr 2025

@evkao susedin syn sedi v takej

evkao
13. apr 2025

@janabystrica neviem co to je "v takej", autosedacky maju sedaciu cast, chrbtovu cast aj hlavovu cast

janabystrica
autor
14. apr 2025

@evkao meno uz neviem. Susedka povedala ze to je uz starsia sedacka. Jej syn ma 10 rokov a stale musi sediet aj s chrbtovou castou. Chlapec sa stazuje ze je mu neprijemna lebo musi sediet prisne v jednej polohe.
A mimochodom nie vsetky sddacky maju chrbtovu cast. Su aj sedacky len s spodnou castou.

evkao
15. apr 2025

@janabystrica to nie su sedacky, to su podsedaky - a idealne sedacku vyberat pohodlnu, ak dieta spava tak polohovatelnu, aby sa nestalo, aby dieta tlacila alebo mu bola neprijemna