Ahojte, este pouzivame vajicko, ale v najblizsich mesiacoch (bude mat 15 mesiacov) prejdeme na vacsiu autosedacku. Ako pozeram, tie su so zakladnou. Ako riesite, ked napr. dieta cestuje so starymi rodicmi? Prekladate do ich auta autosedacku aj so zakladnou? Je to dost tazke... alebo stari rodicia maju zvlast autosedacku?
Záleží ako často máš dieta s nimi .. ak dosť , tak by som volila druhu sedačku .. u nás je to tak 1-2x do mesiaca tak buď prehodím sedačku alebo si vymeníme auto
Z mojho okolia ti mozem povedat, ze aj aj 🙂
Bud kupili aj do auta rodicom alebo prekladali. Zalezi od frekvencie podla mna.
My, ked sme parkrat potrebovali a siel autom so svagrom, tak sme prekladali (aj so zakladnou).
My mame autosedacku bez zakladne,dcera ma rok a pol. So starymi rodicmi autom necestuje, keby ano, tak volim dalsiu autosedacku.
Majú vlastnú autosedacku. S mojim otcom sme každý týždeň a jazdíme kade tade, neviem si predstaviť ju nemať. Ma 50 rokov, užíva si vnuka plnými dúškami 😁
Väčšinou vymeníme auto, sem tam presunieme sedačku. Ale u nás je to možno raz za mesiac.
Ak by to bolo častejšie (napr každý týždeň aspoň raz), tak by som kúpila sedačku do ich auta.
@lili2024 mali sme 3 autosedacky. Muzove auto, moje a Dedove. Vazne sa mi nechcelo prehadzovat.
Majú vlastnú sedačku - takú, čo som vybrala ja, samozrejme. Keby bolo na nich, otočili by dieťa do smeru jazdy 😃
@lili2024 maju svoju autosedacku.
Pre sestrine deti mali moji rodicia vlastne autosedacky, pretoze ich vozili v aute skoro na dennej baze. My byvame daleko, vidime sa menej, takze synovu autosedacku sme prekladali.
Prekladame ale je to len raz za čas inak by som už kúpila aj do ich auta
Taku malu ju nikdy nikam nevozili lebo by som nebola stotoznena s tym ze ma byt tak male dieta odo mna prec niekolko hodin..na vylety sme chodiki spolpcne dvoma autami. zacali si ju bravat nked mala dost rozumu posluchnut ich a povedat co chce cca od 3 rokov a vtedy som kupila z bazaru sedacku s isofixom a jednoducho som ju nahodila napevno dedovi do auta aj s dietatom dostal instrukcie ako ju zapnut do pasov aj ako silno pritiahnut.. dieta vo vajicku by som si netrufla zverit nikomu okrem seba.ani muzovi..
Obaja starí rodičia majú vlastné autosedačky, ktoré si kúpili (ja som vybrala, aby boli bezpečné, proti smeru jazdy samozrejme keďže ide o malé deti), dostali inštrukcie ako ich putat a vozia deti keď treba 🙂
V takom veku som vozila decka ja. teraz su decka vacsie a vzdy, ked ich nechavam u nasich, tak vykladam aj sedacky - ci uz pre nasich alebo segru. Inak mame 2 auta, sedacky sme neprehadzovali, lebo sa stavalo, ze jeden viezol rano a druhy vyberal poobede, takze boli sedacky 2...
kupila som autosedacku do maminho auta
@lili2024 nenechavam 15m deti vozit so starymi rodicmi