Autosedačka Recaro verzus Römer

esprit11
8. okt 2014

Zvazujeme kupu autosedacky, rozhodli sme sa pre typ 1-2-3 (autosedacka rastie spolu s dietatom) prosim o rady, recenzie a skusenosti, ak mate tieto typy sedaciek ktoru vybrat:

Recaro young sport

Romer Advansafix

Romer Evolva 1-2-3 plus

dakujem.

luz5
3. júl 2016

@esprit11 ahoj. Ako ste sa rozhodli prosim? Tiez uvaxujeme vyssie spominane, ale neviem, ako je to s polohovanim. Dakujem.

esprit11
autor
3. júl 2016

Ahoj
Kúpili sme nakoniec recaro young šport, je celkom ok ale polohovanie nič moc, dá sa dat akože do jednej polohy kvázi na spanie alebo odpočinok, ale to je fakt len mierne naklonená ta opierka že to neni skoro ani vidiet😑takže to nepoužívame, a cez zimu keď mal maly zimnú bundu sa mi zdalo že ho tam ledva natrepeme, ale teraz v lete v lete tam ma dosť miesta, vyrástol do výšky a pochudol, kym bol babo bol strašne buclaty☺, teraz ma 2r8m. Necelých 15 kg a ma tam dosť miesta, len my nejazdíme na dlhšie trasy tak mi to polohovénie nevadi, sedačka sama o sebe je dosť ťažká, ale zas je z príjemného materiálu, taká jemná A celkom ľahko sa čistí, teraz ideme kupovať ďalšiu sedačku pre druhého drobca, ale už zvazujeme len do tých 18kg. Asi romer ešte som to nepozerala☺