Cybex Sirona, Besafe X4 Combi verzus Besafe Modular

kikus48
12. aug 2016

Ahojte. Chcela by som kupit autosedacku ktoru mozem mat v smere i proti smeru jazdy. Zvazujem tieto 3 moznosti. Mate s nimi skusenost ? Zmesti sa do nich aj vacsie dieta ( 15 - 18 kg ) ?. Vopred dakujem za kazdu radu.

mariska77
27. jan 2017

@kikus48 ahoj ja zvazujem cybex sirona a besafex4 combi tiez chcem co najdlhsie sediet v protismere ale pre istotu aj mat moznost v smere jazdy..vidim ze ti nik nepisal..tak sa chcem opytat co si kupila nakoniec?

kikus48
autor
28. jan 2017

Ahoj. Mala som stastie v nestasti. Besafe bol vypadok na trhu a nestihli by mi ho dodat, tak som hladala nieco ine a nasla som MAXI COSI PEBBLE PLUS, pokracujuca sedacka je 2 WAY PEARL. Baza je 2 way. Tato sedacka vyhrala najnovsie bezpecnostne testy. Ma nadherne farebne kombinacie a ako bonus cela sada je o 250 e lacnejsia ako besafe.

kikus48
autor
28. jan 2017

@mariska77 svagrovci maju besafe a musim povedat ze nasa maxi cosi je lepsia. Ma vybornu novorodenecku vlozku. Je sice tazsia, ale bezpecnost je prvorada. A fakt je krasna. Kazdy kupuje ciernu, ci sedu atd. Ja mam tyrkysovu s drobnymi srdieckami. Fakt velka spokojnost.

kikus48
autor
28. jan 2017

@mariska77 ked ti mozem poradit sironu nekupuj. Je velmi mala. Zvol besafe alebo maxi cosi.

koszi
28. jan 2017

U nás jednoznačne vyhrala autosedačka cybex sirona. My ju máme a je perfektná. Dcérka je veľmi vysoká a stále sa krásne do nej zmestí. Každému vyhovuje niečo iné. Takže nemôžeš dať na názor iba jedného užívateľa. Najlepšie je si ju vyskúšať v predajni spolu aj s dieťaťom.

kikus48
autor
28. jan 2017

@koszi to je pravda. Ja som pochodila kosice a presov, nikde ju vsak nemali na predajni. Obvolala som potom vsetky obchody. Sironu mi len 2 predavaci nedoporucili, ze sme vysoki a ze dlho v nej babo nevydrzi. Tiez som take nazory nasla na diskusiach, ze maximum do 2 rokov. Nevyhodou sirony je asi aj to, ze babo nedas z auta do vajicka, ale musis so sebou stale i na kratky usek napr k lekarovi brat vanicku. Ale to je zas otazka velkosti kufra. Ja som nad tou sironou vazne uvazovala, a ked hovoris ze sa zmesti babo tak je to fajn. Su to vsetko skvele sedacky, vsak su aj neuveritelne drahe.

mariska77
28. jan 2017

dikes baby, mne sa na sirone paci to otacanie do boku je to sikovne ked tam ukladas krpca ale veru bojim sa velkosti... pojdem aj s malym odskusat ale ked on ma teraz obdobie ze auto moc nemusi.. co moze byt aj tym ze vajicko je uz trochu male... tiez mame cybex q cloud je do 13 kg maly ma 10,5 kg a 10 mesiacov a uz je tam trochu narvany.. cybex je kvalita ale vobec sa nebranim inej znacke.. ta sirona je draha tak by ma mrzelo keby ju vyuzil len rok ci rok a pol. idem mrknut tu maxi cosi.

kikus48
autor
29. jan 2017

@mariska77 ahoj. Ked uz vyrastate z vajicka kupila by som besafe x4 combi. Je najvacsia. I ked stoji 400 e, tolko stoji o maxi cosi s bazou. Sirona bude mala.

martuska2
10. apr 2017

@kikus48 ahoj. Vidim ze mas prehlad..kde v Ke by si mi odporucala ist obzriet sedacky?? Ta maxi cosi je zvlast baza a sedacka? Zhanam nieco do druheho auta co bude dobre do Chorvatska. Mala bude mat vtedy 6 a pol mesiaca a cca 9kil ned teraz ma 7kil.
Vajicko s bazou isofux mame .je super vyuzivam ale chcem aj nieco pohodlnejsie na dlhsie cesty..

kikus48
autor
11. apr 2017

@martuska2 ahoj. No bohuzial na predajniach toho vela neuvidis. Babetkovo je zamerane na besafe, v maderne som predtym videla vela romer sedaciek. Ta maxi cosi je zvlast baza a sedacka. Vyhodou je ze aj pokracujucu sedacku das do protismeru. Takze by mozno mohol sediet uz v nej ked je valibuk. Aj besafe je tak robeba.