Nákup autosedačky. Ktorá značka je najlepšia?
Ahojte 🙂
Rada by som vedela aké mate skúsenosti s autosedačkami zn.Recaro a Concord.
Ktorá značka a typ autosedačky je podľa Vášej skusenosti tá najlepšia.
:-p Hladám autosedačka v kategórií 9-18kg alebo 9-36kg.
Rada by som vedela aké mate skúsenosti s autosedačkami zn.Recaro a Concord.
Ktorá značka a typ autosedačky je podľa Vášej skusenosti tá najlepšia.
:-p Hladám autosedačka v kategórií 9-18kg alebo 9-36kg.

•
12. apr 2010dievčatá ďakujem za rady , ale ako je to s polohovaním ja to neviem nikde nájsť do akej polohy sa dajú sklopiť. my veľa cestujeme a preto hľadám pohodlnú aby sa v nej malý aj vyspal. teraz máme super až do ľahu ale už nám je malá .-(
0
ahoj, my jsme základnu měli - mám ji i s autosedačkou v inzerátech. A byli jsme spokojení, u romer je to jednoduché a rychlé, nemusíš pásat a ani dítku ten pás nikde nepřekáží. Když jsem náhodou jela jiným autem, tak mi to pásání trvalo podstatně dýl než jen nacvaknutí do sedačky, ale nevím, jak je to u jiných značek 😉
robin dakujem za radu my mame super autosedacku pas malemu neprekaza ale mne vadi to priputavanie nakolko sa stale ponahlam a priputat maleho bezpecne v aute je zdlhave :-p preto som chcela vediet nazor ako to je s tou zakladnou 😉 ja si rada veci zjednodusujem pokial to je mozne 😃
jo taky jsem pak zjistila, že není třeba, špatně jsem se koukla, tak jsme objedli obchudky a všade nám doporučily Tobi, z hlediska bezpečí dítka, psala jsme i do servisu a tak, též Tobi, pokud u nás nehrají role penízky, tak uvidíme, přišlo nám, že se v ní Matýsek cítí lépe, co se týče růstu s dítkem také lepší, ale to polohování u priorky je lepčí, ach jo, a pak babo rad
ahojte, dnes som natrafila na toto..niekde tu je aj tema al neviem ju rýchlo nájsť...
http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny...
snád to niekomu pomože
http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny...
snád to niekomu pomože
ahoj, potřebovala bych poradit od zkušenějších s výběrem autosedačky pro mimino. Auto nemáme, tak podle toho vybírat nemůžu, ale přepravovat autem se občas budem - kdo bude ochoten nás svézt. Nebude mít asi tak velké využití, tak nevím kolik do ní investovat a taky potřebujem něco, co dám do všech aut. Moc se v tom zatím neorientuju, ale co jsem pochopila tak systém ISOFIX pro nás nebude asi to pravé ořechové....díky
@suik My máme autosedačku zn. Recaro. Ale je to dost drahá sedačka. Stojí kolem 5000,-. My tedy jezdíme autem hodně. I s malým cestujeme po Evropě, takže jsme museli hledět na bezpečnost. Pokud nejezdíte moc často, dají se sehnat autosedačky kolem 2500,- polské výroby. Určitě nemůžete mít ISOFIX, jak jsi už psala, protože pro toto uchycení musí být navrženy už sedačky v autě. Co ale rozhodně nedoporučuju, je, kupovat autosedačky univerzální 9-36 kg. Tyto sedačky jsou pro menší dítě příliš velké a při bočním nárazu neudrží dítěti hlavu, takže hrozí pohmoždění krčku nebo i hůř. Raději vybírejte jenom do 18 kg. Konkrétní značky nevím. My jsme sedačku kupovali na veletrhu Pro dítě v Brně, který bývá každý březen. Tam je obrovský výběr a každý nám poradil.
@ivkaa1 máme cybex X-fix plus a je super, síces me na ňu dlhšie čakali, lebo nemali tú farbu čo sme chceli, tak po dvoch mesiacoch sme si vybrali inú farbu, moja malá má na budúci týždeň 6 , a určite ešte dlho vydrží, je tam miesta dosť aj na šírku a výšku. Nemenila by som. Kupovali sme ju cez net, keďže na SK sa nedajú zohnať.
@ivkaa1 cez robatko .cz , prišla nám v polovici mája a cena aj s poštovným a dovozom bola 137 € viem, že ceny týchto sedačiek išli v apríli hore, no nám ju predali ešte za tú cenu aká bola vtedy, keď sme ju objednávali - na začiatku apríla. máme farbu Cinamon - hnedá a farba je pekná, pôvodne sme chceli červenú, ale som rada, že je táto hnedá.
@rainee napriklad ktore? Maxi cosi, romer atd su urcite bezpecnejsie ako dumbo 😉 ak uz nie draha znacka (ktora asi vie, preco je drahsia 😉) tak potom kto mi zaruci bezpecnost mojho dietata? Ad strieska a nanoznik - slaba naplast za zivot dietata, event aj drahe znacky ich ponukaju 😉
@rainee my mame Naniu od 0-18 kg, bola lacna, a je taka jednoduchsia..nema vseliake tie vankusiky a tak...
ale nas maly ma 12,5kg a 88 cm a ideme kupovat novu, lebo mu chyba cca 5 cm a bude mat hlavicku zarovno vrchu, tak potom neviem, ako moze vydrzat do 18 kg, co su asi 4 roky :-p
ale nas maly ma 12,5kg a 88 cm a ideme kupovat novu, lebo mu chyba cca 5 cm a bude mat hlavicku zarovno vrchu, tak potom neviem, ako moze vydrzat do 18 kg, co su asi 4 roky :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli