Pohodlný podsedák

quaxi
23. jún 2017

Vedeli by ste mi prosim poradit nejaky pohodlny podsedak na dlhe cesty? Syn nam uz vyrastol zo sedacky, navyse ma uz 36kg takze sedacku by uz ani kvoli vahe nemal pouzivat. Na vysku este potrebuje podsedak. Pozerali sme v roznych obchodoch, ale vsetky podsedaky su dost tvrde a na dlzku mu koncia v polke stehien, takze nema dobre podoprete nohy, visia mu a trpnu. Caka nas vela 8-10hodinovych ciest, takze by sme mu radi dali pohodlny makky sedak, a mal by mat aj ten spagat s uchytom na nastavenie pasu pri krku. Viete o nejakom maksom podsedaku, ktory by bol aj dost dlhy na podopretie stehien?

stella333
23. jún 2017

My mame Peg Perego Viaggio 2-3 Shuttle ISOFIX Monza, kupovali sme ho prave koli pohodlnosti a isofixu, ale asi najlepsie v nejakej predajni odskusat.

opuska
24. jún 2017

vies co, byt tebou normalne zoberiem syna a nech si sam vyberie.. nech si poskusa nejake a sam si povie, ktory mu vyhovuje najviac.. popripade sa skuste aj spytat, ktory je vhodny nejake dlhsie cesty ale mozno by som skusila este aj tu sedacku pohladat, lebo podla mna moze byt podsedak neviem ako makky ale pohodlne sa na to sediet neda..

quaxi
autor
24. jún 2017

@stella333 dakujem za tip, pozrieme

@opuska skusali sme aj so synom, ale nenatrafili sme zatial na nic vhodne. Teda on povie na vsetko ze je to OK, ale vidim ze to ma rovnake problemy ako podsedak co ma teraz - po hodine sedenia by sa uz stazoval, aj ked v obchode mu to za tu chvilku skusania pripada dobre. Normalne sedacky su mu vsetky zufalo uzke pri pleciach, on sportuje takze ma velmi siroke ramena a hrudnik a v tej casti su mu uzke aj sedacky co sa daju nastavit na sirku.

ebabysvet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariana_ch
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dorotkarodinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kosovic
27. máj 2021

@opuska U nas bolo zas naopak. Moj syn a susedina dcera zacali zhodne odmietat podsedaky z chrbtom ked mali tak cca 10 rokov. U vas poznas rodiny co maju 10 rocne deti este v sedackach z bocnicami?