Polohovateľné vajíčko pre novorodenca

veronika2025
11. apr 2025

Ahojte,ako je to vlastne s polohovatelnym vajíčkom pre dieťa od narodenia? V jednom obchode mi bolo povedané, že tieto vajíčka sa dajú kúpiť len s otáčacou základňou a nie s obyčajnou. Jasné že nie je povinné kúpiť aj základňu...ale ja základňu chcem....

babushkaem
11. apr 2025

Ja mam cybex a konkrétne vajíčko ma konkrétnu základnú. Tato sa otáča, tie neotacave boli k cybex aton a ta zas nie je polohovateľna

lindus_esterka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jvasenka
11. apr 2025

@veronika2025 máme kiddy polohovateľné vajíčko a základná je isofix neotáčavá teda fixná

lindus_esterka
11. apr 2025

zle som si precitala otazku, tak prvu odpoved mazem.
Nie, nemusis mat nutne otacavu zakladnu, su aj bez otacania, su napr cybex, maxi cosi aj britax romer

revikat
11. apr 2025

My máme vajíčko zn. Nuna Arra, základňa je otočná a je to dosť praktické, hlavne keď je už dcérka väčšia a nenosíme ju do a z auta stále s vajíčkom. Na tú istú základňu potom dáme aj väčšiu sedačku, ktorú budeme tiež môcť otáčať.

evkao
11. apr 2025

@lindus_esterka ktore polohovatelne vajicko nema otocnu zakladnu? konkretny model by ma zaujimal

lindus_esterka
11. apr 2025

@evkao tuto mi posielala znama ze idu kupit https://www.feedo.sk/maxi-cosi-autosedacka-pebb.....

evkao
11. apr 2025

@lindus_esterka to ale nie je polohovatelne vajicko, polohuje sa len na zakladni, bez zakladne sa nepolohuje