Ktorá detská sedačka je podľa vás lepšia: Hamax Caress, alebo Thule ride along? Pre dieťa od 10m. Rozhodujeme sa medzi týmito dvomi a chcela by som nejake reálne skúsenosti.
Ďakujem.
@pataja ale ona sa pýta na cyklosedacky, nie na sedačku do auta 🤨 a aj tak tlačia len sedačky, ktoré sami predávajú a kopu výborných sedačiek teda vôbec neponúknu.
K veci, my máme Thule, síce iný typ, sle sme spokojní. Treba pozrieť či bude sedieť na váš bicykel a potom je to už len o preferencii/dizajne. Ak máš možnosť, odskúšala by som aj ako sa tam dieťaťu bude sedieť 😊
@malaopicka ktore vyborne znacky neponukame? 😀 toto ma inak rozosmialo, ukaz mi obchod, kde ti ponuknu alebo odporucia veci, ktore sami nepredavaju 🙂 ked to nepredavam, nemam k tomu tolko znalosti, aby som si trufla niekomu tuto vec odporucit - ale ci tomu veris alebo nie, aj v skupine detivaute niekedy odporucime aj znacky, ktore v ponuke nemame, ak ziadna z nami ponukanych sedaciek nesplna pozadovane parametre 🙂
Odporúčam na fb skupinu Deti v aute. Určite si choďte prečítať ich rady a kľudne aj tam sa pýtajte. Tak uzasne a fundovane predavacky ktoré ochotne poradia sa len tak nevidia. My sme vždy nakoniec aj kúpili od nich, lebo podla typu auta nám osobne vždy najlepšie poradili a nastavili, ukázali co treba. Viac krát sme cestovali 80km kvôli tomu za nimi do predajne( BA).