Poznáte autosedačku Caretero?

lejlla
22. máj 2012

Chcem sa opytat ma niekto skusenost s autosedackami Caretero?

mirka1210
22. máj 2012

Ahoj,my ju máme a som s ňou nadmieru spokojná 🙂 veľký komfort pre malú,nakoľko je polohovateľná a dosť priestranná 🙂 ale najhlavnejšie je to,že sme mali minulý rok havárku a malá z nej vyviazla bez jedinej modrinky či škrabančeka 🙂 a to išlo auto do šrotu....asi tak

martinka17
22. máj 2012

sedačku si skôr vyber podľa crash testov ako podľa pohodlia. My máme Romer, som spokojná a malý tiež 😉

rabiva
22. máj 2012

Pre starsiu dceru mame Britax Evolva 123 - maximalna spokojnost uz 4roky, nema ziadne poskodenia a vyuziva sa takmer denne.
Pre juniora sme teraz kupili Romer King Plus - zatial tiez spokojnost 😉

Pozri si crash testy http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersich...

Urcite by som na zaklade tychto info nekupovala napr. Casualplay 😒

zu2za3na
22. máj 2012

Ahojte maminy, ako je to s autosedačkou pre novorodenca? Nejak mi nejde do hlavy, ako dať také malé bábo do vajíčka...to sú na to nejaké špeciálne autosedačky???

anjelicek26
22. máj 2012

@leilla - ja si vyberam autosedacku podla vysledku crasch testov. Nie podla vyzoru, niepodla jedna pani povedala,ale podla toho, ako sa sprava pri naraze. Lebo ti moze 10 ludi napisat, aka je skvela a pohodlna, ked pri naraze - vtedy, kedy skutocne treba kvalitnu sedacku - nevydrzi,dieta neochrani, je ti pohodlnost na dve veci. Isteze treba sklbit jedno aj druhe, ale bezpecnost je na prvom mieste.

Na youtube ma väcsina poprednych vyrobcov crasch test sekvenciu pri roznych rychlostiach. ADAC tieto testy zverejnuje. Stoji to za ten cas si to vyhladat. Sedacku, ktoru by som nevidela v crasch teste - by som nekupila. Moje obe deti mali maxi cosi cabrio ako drobatka...

nibiru
22. máj 2012

zu2za3na do vajičiek su novorodenecke vložky daju sa dokupit aj zvlašt. mi mame maxi cosi tobi a teda maximalna spokojnost nedam na nu dopustit polohovanie super , je vyvyšena neskutočne dobre sa zapina do auta a ani sa nepohne super ochrana z boku aj v crasch testoch ostala ADAC kludne pokukaj aj starsie roky testovane kedze ak nieje v akualnych vysledkoch to neznamena že zla alebo nevyhovuje len oni testuju každy rok nove modeli.inak mame este britax evolu 123 ultra je u deda v aute je sice od 9-36 ale bude ju mat až ked vyrastie zatial je len založna je dost široka polohovanie len na 1°stupen ale zase pre vatčie dieta je podla mna super no podla mna cele upynanie v aute pre vahu do 15kg take odveci takže je v aute stale nech sa stym nemusim babrat dufam že mu auto nevykradnu lebo takto nam uz jednu sedačku ukradli a zda sa mi že evola nedrži tak super ako maxi cosi ta je 9-18kg dcerka ma teraz 22mesiacou 14kg po skusenostiach už viem že radcej sedačku menšej vahovej kategorie ako univerzal 9-36kg je to citit na pohodlnosti a podla mna aj bezpečnosti.