icon

Je 15 € primeraná suma za stráženie psíka?

1. máj 2025

Je tu niekto kto stráži psíkov? Koľko si pýtate na hodinu, alebo deň? Mam strážiť psíka od 12:00 do 22:00 isť s nim 2x von. Myslíte že 15€ je prijatelná suma? alebo je to vela?

Strana
z2
mk1111111111
4. máj 2025

A mamine das kolko za strazenue 2 psikov?

To len zo zartu.

20 eur je ok, je to sluzba, chcu mat postarane, treba zaplatit.

autor
4. máj 2025
@mk1111111111

A mamine das kolko za strazenue 2 psikov?

To len zo zartu.

20 eur je ok, je to sluzba, chcu mat postarane, treba zaplatit.

@mk1111111111 maminu pozvem na obed

martin96321
4. máj 2025
@tramtada31

@nynia no veď práve, nemozes porovnat psa, čo má domov a psa, ktorý má separacnu uzkost a nici, či žil niekde na dvore, na reťazi ci na stavbe a chodu domacnosti ho treba naucit. Toto je bezproblémové a ja by som za to peniaze ani nepýtala. Autorka to vidi ako ostaru, že je na 10 hodín obmedzená, ešte aj jest mu musí dat, co je otázka 10 sekund. nie, aby to zobralo ako niečo nove a vybrala sa s ním na nejaký pekný vylet do prirody atd. Takej by som psa veru nezverovala a za 20 eur už vôbec 😀

@tramtada31 Takze lepsie riesenie bude ak ho majitelia zatvoria v kufri auta asi......Je ochotna postrazit,oddzubat sobotu ......Ani za 50 by som to nerobil. Za sluzby sa plati.

autor
4. máj 2025
@martin96321

@tramtada31 Takze lepsie riesenie bude ak ho majitelia zatvoria v kufri auta asi......Je ochotna postrazit,oddzubat sobotu ......Ani za 50 by som to nerobil. Za sluzby sa plati.

@martin96321 Presne tak! a ludi mi tu pišu že mam zato zobrať čokoládu že so psom je málo roboty

martin96321
4. máj 2025

Ani s umytim okien nieje vela roboty a pytaju za to peniaze. Ak sa niekomu zda vela 20€ za den strazenia,lebo idu na oslavu,tak nech si psika vezmu so sebou. Alebo nemusia ist vsetci. Ale ved aj doma je super,tak mozu ostat doma. Je to Tvoj cas a Tvoje osobne volno. Oni potrebuju sluzbu,tak za nu zaplatia. Oni si neplatia za to,ze je pes u Teba,ale za Tvoj cas.

barbie8
4. máj 2025

Ja tak strašne milujem psov že by som to robila aj zadarmo 😁

paty277
4. máj 2025

Vy s tou čokoládou 😂🙈 prečítali ste vôbec ako som tu čokoládu napísala ? Za každým keď mi príde upozornenie a otvorím diskusiu tak každá veta “a tu mi radia robiť to za čokoládu “ ale ten zvyšok nenapíšeme že ak je to pre známeho a JEDNORAZOVÁ záležitosť 🙈 NIE ANI JA BY SOM TO PRAVIDELNE ZA “ČOKOLÁDU “ NEROBILA

priscilla07
12. máj 2025

Aspoň 50€ , 5€/hodina U nás škôlka na 8 hodín stojí 50€. Je to zodpovednosť a hlavné ide o Tvoj čas

nebuska
10. jún 2025

Tak ak strážiš len cez deň, tak sa ceny psích skolok pohybujú od 15€ do 40€/1pes za den, u ludi čo v tejto oblasti pracuju a odvadzaju povinne odvody a dane 😉 pises ze to mas ako brigadu...mas dohodu o brigádnickej praci s nejakou psou skolkou? Ak nie, tak to mas potom privyrobenie mimo zakon...
Ak strazis aj cez noc tam sa ceny pohybuju od 30€ do 50€ /1 pes kazdy zacaty den, u ludi co v tejto oblasti pracuju a odvadzaju dane a odvody. A zase, ak nemas s nejakym takymto hotelom pre psa dohodu o brigadnickej praci, tak si privyrabas opat len mimo zakon.
A popravde svojho psa by som nezverila niekomu kto si chce len zarobit lebo ma volny vikend ci prazdniny... ak mam dat niekomu svojho psa, tak potrebujem vediet ze kedykolvek v roku sa na neho mozem spolahnut a viem ze je zodpovedny dospely a nie decko

autor
10. jún 2025
@nebuska

Tak ak strážiš len cez deň, tak sa ceny psích skolok pohybujú od 15€ do 40€/1pes za den, u ludi čo v tejto oblasti pracuju a odvadzaju povinne odvody a dane 😉 pises ze to mas ako brigadu...mas dohodu o brigádnickej praci s nejakou psou skolkou? Ak nie, tak to mas potom privyrobenie mimo zakon...
Ak strazis aj cez noc tam sa ceny pohybuju od 30€ do 50€ /1 pes kazdy zacaty den, u ludi co v tejto oblasti pracuju a odvadzaju dane a odvody. A zase, ak nemas s nejakym takymto hotelom pre psa dohodu o brigadnickej praci, tak si privyrabas opat len mimo zakon.
A popravde svojho psa by som nezverila niekomu kto si chce len zarobit lebo ma volny vikend ci prazdniny... ak mam dat niekomu svojho psa, tak potrebujem vediet ze kedykolvek v roku sa na neho mozem spolahnut a viem ze je zodpovedny dospely a nie decko

@nebuska Ja som dospelá, a stražim psikov aj cez týždeň🙂Zrovna zajtra strážim a pani sa môže na mňa kedykolvek spolahnut..

iwesska
10. jún 2025

Za mna je to prestrelena suma,ak to robis len ako FO na cierno. Je dost rozdiel si zriadit prevadzku,platit priestory,pripadne dalsich ludi a pytat si 20-25e/hod,kym ty ziadne vyznamne naklady nemas - jedlo ti predpokladam donesu a maximalne sa prejdes a chces rovnaku sumu. Ja by som radsej psa dala v tomto pripade do skolky a podporila seriozneho podnikatela.

autor
10. jún 2025
@iwesska

Za mna je to prestrelena suma,ak to robis len ako FO na cierno. Je dost rozdiel si zriadit prevadzku,platit priestory,pripadne dalsich ludi a pytat si 20-25e/hod,kym ty ziadne vyznamne naklady nemas - jedlo ti predpokladam donesu a maximalne sa prejdes a chces rovnaku sumu. Ja by som radsej psa dala v tomto pripade do skolky a podporila seriozneho podnikatela.

@iwesska Ale nie v každom meste sú škôlky🤣🤣Mi nemáme ani jednu škôlku🙂

nebuska
10. jún 2025

Tak ked dospela a venujes sa tomu pravidelne, treba si zriadit Zivnostenske opravnenie alebo s.r.o... a legalne podnikat ;)

autor
10. jún 2025
@nebuska

Tak ked dospela a venujes sa tomu pravidelne, treba si zriadit Zivnostenske opravnenie alebo s.r.o... a legalne podnikat ;)

@nebuska Ďakujem za radu, ale nevenujem sa tomu pravidelne nieje to môj hlavný zdroj príjmu

nebuska
14. jún 2025

Odpprucam nastudovat zakony SR

Strana
z2