icon

Ako často čistíte rúru na pečenie?

9. feb 2023

Po každom použití, či v nejakých preventívnych intervaloch? Rada by som sa vyhla prílišnej chémii, tak uvítam aj radu na nejaký zdravší čistič typu soda bikarbona, kys. citronova, alebo podobne eco bio. Ďakujem za radu.

Strana
z2
viestta
9. feb 2023

Zatial na chemiu nedoslo, novy sporak ma uz tri roky. Ale kedze na starom som drhla ruru ako blôb, tak som si povedala, ze tuto si uz ustrazim. Ale ja malokedy peciem v nezakrytom pekaci, maximalne len zapekam maso na korku, ak aj, tak mam hlboke pekace takze to az tak strasne neprska. V starej rure som pouzivala ten penovy cistic z Lidla alebo z DM. Celkom slusne rozpustali spinu.

autor
9. feb 2023

@viestta dakujem. Takze to tie moje plytke plechy za vsetko mozu! Zainvestujem do hlbokych 😀

buberova
9. feb 2023

Asi raz za 2 mesiace

lucpro1
9. feb 2023

co sa tyka cistenia tak raz za nejake dva tyzdne tak, ze so sodou bikarbonou a kefkou, ale niekedy to prepasiem, ze sa mi nechce a po mesiaci ked uz chcem, tak bez chemie to nejde. Na to mam z DM taky sprej.

autor
9. feb 2023

@lucpro1 dakujek

autor
9. feb 2023

@buberova dakujem

nwnw
9. feb 2023

Ked je oprskana pustim pyrolyzu a inak iba utrem vytecene.

autor
9. feb 2023

@nwnw dakujek

bobo2433
9. feb 2023

Mne jedna známa poradila nastriekat penu na holenie do rúry ,na dvierka ,boky všade....porozpackavas to hubkou napr.nechas hodinku pôsobiť poutieras umyjes ,parádne to odmastni úplne tá pena bola hnedá som nechápala 🙈potom to riadne vyumyvam vodou prípadne aj octovou ,nech necítiť tu vonu peny ..skúšala som raz a bola som spokojná ,stalo ma to iba pol nivei mužovej 😁keď chces skús 😊

autor
9. feb 2023

@bobo2433 dakujem

vorkola
12. jan 2025

@tiezjedna Prosim ta, ten program pyrolyza je pre vsetky truby rovnaky ,či ako,Nemohla, by s imi napisat postup cistenia ,lebo ja som niekde zapatrosila takmer vsetky navody, mojich spotrebicov a teraz som z toho jelen. Mame aj parnu trubu,,ale este ,len akurat som dvierka otvorila.obidve aj parna aj bezna, tusim teplovzdusna je zn,.siemens

saxana000
12. jan 2025

Ja tak 2x do roka ozaj ze komplet aj sklo a odmocit do vane rosty inak uz asi 4 roky mam na spodku alobal ktory priebezne vymienam lebo to bola specialita mojho muza strcit tam panvicu a pri vyberani trochu vyliat ked si pecie chleba tak omrvinky z mrazenej cesnakovej bagety nakvapkane.takto len vyhodim stary alobal vymenim za cisty pretriem boky hubkou a je to ok..

ada510
12. jan 2025

Ked vidím ze treba a používam sprej teda penu taku z DMky co na grily a rúry ...

tiezjedna
13. jan 2025

@vorkola tiež mám Siemens👍
Najkôr spustím pyro a potom si vyberiem intenzitu, to sú tie guličky. Ja dávam väčšinou tú strednú

Strana
z2