icon

Ako čistíte prach v dome?

andreatytler
21. jún 2022

Asi blba otazka, ale mozno ma niekto tu spravnu metodu co mi bude pasovat?
Nepotrebujem ten prach utierat casto ale ked uz zacnem nerada robim polovicatu robotu ale tiez ma nebavi stravit s tym pol hodinu.
Najviac mi vyhovuje vlhka hubka, lebo s tou sa to da utriet krasne docista bez jedineho zrniecka prachu, ale treba ju casto oplachovat lebo roznasa ten chyteny prach a nechava cmuhy.
Sucha handricka neutrie tak cisto ako sa mi paci a treba ju priebezne prasit, co je hnus.
Vysavac tiez nepovysava tak cisto ako sa mi paci a neviem sa nim dostat na vsetky miesta
Take tie hunate prachovky su super ale jednak to stoji peniaze a vyraba sa tym odpad.
Dakujem.

Strana
z2
simca06022011
22. jún 2022

@andreatytler žiadny extra sposib nemám, v umývadle namočím handru (bud mikrovlakno alebo aj tu ns okná), supnem nejaký univerzálny cistis a umyjem priebežne. Pronto je tiez fajn ale pri mojej momentálnej frekvencii umyvania sa mi to nechce riesit a dychat. Sos su super jednorazovky.

andreatytler
autor
22. jún 2022

@simca06022011 Da sa to vyprasit, ale len ciatocne, lebo ten prach sa doslova nalepi do tych chlpov a vlaken. A to prasenie mne ide hrozne na nervy. Bud ten prach ide na mna alebo na okno, alebo stolicky co mame na verande...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2