icon

Ako sa vysporiadať s preplneným bytom?

13. nov 2025

co vy a minimalizmus?
my byvame v 2 izbovom byte a citim, ze sa tu uz neviem nadychnut. mop s vedrom, parny cistic, prilby na lyze, nahradne obliecky na postel, nahradne periny, elektricky gril, atd atd atd. skrine mame len na oblecenie a okrem toho vela ulozneho priestoru nemame. sufliky plne blbosti ktore sa sice nepouzivaju casto ale semtam ano - tlakomer, pingpongove rakety, cyklisticke okuliare, spolocenske hry. to su hromady veci, nechce sa mi vsetko vypisovat, pomoc :D ako to riesite vy?
rada by som mala vzdusnu domacnost ale mam pocit ze mi tu vsetko pada na hlavu uz

Strana
z2
anonym_d7eb88
18. nov 2025

@anonym_autor na chodbu pred vchodové dvere plechovú skriňu na kladku a tam? Alebo do pivnice skriňu, na balkón. Alebo moja svokra ako majú predsieň, takú úzku, hore majú akoby znížený strop, ale je to len úložný priestor, tam majú fakt ze zbytočnosti, ktore im je ľúto vyhodiť.

natalka13
18. nov 2025
@anonym_d7eb88

@anonym_autor na chodbu pred vchodové dvere plechovú skriňu na kladku a tam? Alebo do pivnice skriňu, na balkón. Alebo moja svokra ako majú predsieň, takú úzku, hore majú akoby znížený strop, ale je to len úložný priestor, tam majú fakt ze zbytočnosti, ktore im je ľúto vyhodiť.

@anonym_d7eb88 na chodbe a schodisku nesmue byt nic.

Strana
z2