icon

Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?

vojtasova
24. máj 2024

Ahojte potrebujem radu 😍🙂 budem vďačná , keď mi vašim okom pomôžete vo výbere 🙂 máme takýto stôl v kuchyni , gauč bude Béžový alebo telovej farby ladit k tomu stoličky ? Alebo skôr ladit stoličky k stolu a zavesu ? Obývacia stena bude táto mám za stenou dekoratívnu omietku v zlatej farbe preto prosím poraďte mi čo nude lepšie a krajšie 🙂 doplnky budú čierne pripadne modré. Odfotila som vám akú máme kuchyňu , jedáleň 🙂 a aj zavesy “.
Poraďte z fotiek ale stoličky z dvoch obývacich stien ktoré vybrať , na stole budú tie podnosy pod tanier 😊 koberec neutrálny alebo oživiť ? 😍 ďakujem 🧡🧡🧡

Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?
sima234
24. máj 2024

Dala by som stoličky k sedačke, a doplnky by som volila farebné ak je to spojený priestor.

dariaaa
24. máj 2024

Nedavaj tam modru.Pri ladebi farieb v byte sama radot pravidlom 60-30-10.Tych 10 by som nechala na vankuse a dekoracie a nechala by som len tie jemne farby co máš.Ta cierna ti to zvyrazni,ale modra už nie.Ja mam rada ciste kombinacie,jednoduche,takze to moj nazor.A jedalenske stolicky,dobrá rada,,,tak,aby si ich mohla umyvat.

michelle567
24. máj 2024

Už teraz máš na stoličkách modré návleky a nehodí sa mi to tam k stolu ďalšia modrá farba

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova ja som myslela,ze tie modre si len stiahla niekde a takto sa pytas ci moze byt.No,,,popravde.Mas to vsetko velmi pekne,ale tie stoličky a,stuha na stole,,,je to strasne gycove.Mas na nom cierne podnosy pod taniere Ja som sa vyjadrila predtym ku kuchynskej linke, ze cierna je super k tym farbam. Ta stuha preč a vyzlec tie stolicky.Je to dogabane velmi.Na taketo kontrasty treba davat velky pozor Tu modru máš rozhadzanu vsade.

nini1978
24. máj 2024

@dariaaa to nie je “stuha” ale súčasť stole,ta farebná časť je vsadena di dreva

dariaaa
24. máj 2024

@nini1978 už chapem,preto mi to neslo do hlavy co znamena ta jedna foto.Pohlad zblizka.No,skoda.Mne to esedi ani so zavesmi.Ako som písala,pri takýchto farbách treba dávať pozor.Inak by to bolo top bez tých modrych

nini1978
24. máj 2024

@dariaaa presne tak

vojtasova
autor
24. máj 2024

@dariaaa 🤦‍♀️🤣🤣 s ako mám dať tu vašu stuhu dole veď to je živica , stoličky navleky mám na tom také lebo pod tým sú štáte z roku 5 😊 preto , riešim že aké k stolu ku kuchyni s celkovo nech to pôsobí dobrým dojmom🙂

vojtasova
autor
24. máj 2024

@dariaaa top bez modrých závesov ? Tie zavesy nie sú modré ale tyrkysové 🙂

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova áno,potom mi vysvetlili,že je to v stole ta farba.Nevadi,ale stoličky už potom zjemní.Nedavaj modré. Ako ti píše niini1978
Zlad stoličky so sedačkou.Tu modru nebolo treba spájať s jedalenskym stolom aj obyvackou.Netreba tu farbu vsade rozhadzat.Nechaj ju pri tých závesoch a stôl.Mas už aj na tej skrinke pre deti iné modré farby,Stolicky daj splynúť so sedačkou,poprípade by si mohla sj tabakový tien.Nech ti ladia farby s kuchyňou a obývačkou,Stôl je stred,tak nech sa nestretne veľa tých modrých.Skoda toho stola,no,,hlavne ze sa tebe páči 😊

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova v kuchyni máš pekný prehoz,koberček,behun,,, ci ako sa to vola...stoličky by som zladila k tým fabam.Asi je tam tmavšia hnedá,tabak,ako som písala,alebo jemná svetlá, či už ta sedacka

simona1306
24. máj 2024

autorka, stolicky urcite jednoduchej bezovej farby ako bude aj gauc ... mas uz dost vyrazny stol , ( mimochidom, ten stol je prekrasny ) takze zbytocne to netreba preplacat ... co by som ja pouvazovala este na tvojom mieste, je ta biela obyvackova stena ... neviem, ja by som skor isla do drevenej, v kombinacii s ciernou ... ta biela mi tam pride ako past na oko

dariaaa
24. máj 2024

@simona1306 súhlasím.Keby tam nebola ta tyrkysová vsade,ta biela by tie hnedé oživila.Ale tiež by som neradila lesklú.Trebalo by to všetko doladiť farbami dreva co ma v stole.Okrem tyrkysovej.A potom už len rozsvieti svetlými doplnkami.Len nie tyrkysové

simona1306
24. máj 2024

autorka a este dalsia vec ktoru ti chcem povedat, nezakryvaj ten stol ziadnym prestieranim ani nicim ... ten stol mas krasny tak ako je, je to vlastne dominantny prvok v celej miestosti a nechaj ho nech vynikne .. maximalne si daj do stredu sklenenu vazu s kvetmi

vojtasova
autor
24. máj 2024

@simona1306 stoličky budú tieto a obývaciu skúsim matnú bielu s krémovou?? Hnedou??? Pripadne akú 🤷‍♀️ len sa bojím tých stoličiek že údržba nemáte ich niektorá ?

simona1306
24. máj 2024

@vojtasova pozri sa autorka, koniec koncov je to vsetko na tebe ako sa rozhodnes ... ja by som bielu nedavala vobec, dala by som cisto drevenu jednoduchu obyvaciu stenu, mozno len stolik pod televizor s nejakym uloznym priestorom ... hovorim, pre mna, je nosnym prvkom v celej ten miestnosti stol, a zavesy, ktore treba nechat vyniknut ... biela farba by tam podla mna uz bola navyse... je to aj vidiet na tej fotke, kde mas tie biele police, fakt tam vyzeraju byt odveci ako keby su tam iba docasne ulozene ... za mna, nechaj vyniknut stol, obyvackova stena drevo ( s dekorom podobnemu tomu stolu ), stolicky, gauc uz len neutralna farba, dokonca by som aj porozmyslala nad takym odtienom teplej sivej ako v kuchyni ... ale tak hovorim, je to na tebe a hlavne tebe sa to musi pacit

kristiii
24. máj 2024

@vojtasova ten stôl je krásny. Ja milujem tyrkysovú, tiež ju mám v obývačke vo forme doplnkov a dekorácií, ale stoličky by som tiež volila neutrálne, tie, ktoré si vybrala ako posledné, vypadaju fajn, že budú ladiť so sedačkou. Modrú môžeš preniesť do nejakého pekného kvetináču, rámiku, vázy a pod. ak sa ti bude máliť. Čo sa týka obývačkovej steny, skús nájsť nejakú peknú matnú bielu, prípadne niečo v dekore kuchynskej linky, nech si skúsime predstaviť.

vojtasova
autor
24. máj 2024

Stoličky mám vybraté , dievčatá rátajte s tým že naveky sú dočasne a ak stoličky riešim teraz s komoda biela vzadu majú deti hračky. A áno na stole je koli deťom čierny podnos pod tanier mám tri deti takže preto.. stoličky sú fajn už som rozhodnutá a áno viem si ďakujem doladiť doplnky , potrebujem sa oen odraziť 😍😍onybsvou pozriem dlhu matnú z nejakým drevom jemným detailom pošlem vám tu 🙂

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova niečo podobné som ja myslela.Moze byť aj biela,len matná a v kombinácii s drevom

vojtasova
autor
24. máj 2024

@dariaaa kľudne mi pošlite nápady

milanemila
24. máj 2024

Mas 3 male deti, takze hocijake stolicky kupis, tak nech nie su potiahnute latkou 🙈 bud ich budes stale cistit (ak sa bude vobec potah dat zvliect, lebo tie co si sem dala foto sa neda) alebo budu za chvilu vyzerat ako v chlieve 🤷🏼‍♀️

oli18
24. máj 2024

K tym zamatovym stolickam si kup rovno aj potahy, ak mas mensie deti. Dcera ich ma a uz olutovala, uz ich dala 2x tepovat, co ti zakazdym zvysi cenu stolicky. Kym deti vyrastu, ze budu chapat, kupila by som stolicky drevene, nie calunene.

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova za mna ta skrinka ano.Na ten lesk by som si casom zvykla

vojtasova
autor
24. máj 2024

Lenže mne sa iné stoličky ako béžové k tomu nehodia 🙈 a obývaciu hľadám aj matnú sle to si väčšinou celý set nie jedna dlhá masívna matt

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova si si ista ista,ze chces oblecene stoličky?Prepac,neviem sa vyjadrit správne.Drevene by boli k tomu dobré, vyborne.Lebo naozaj,ved máš deti,a ver,ze taky kecup...no,najlepsie praktické. Uz ale ked si rozhodnuta,tak by som twda brala tu poslednu ja.

vojtasova
autor
24. máj 2024

@dariaaa kúpim navlekx fakt tam iné pasovať nebudú modrej je tam veľa obývaciu

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova si mne teraz inak dala.Ja mam tento isty oriblem,pretoze som kupila novy gauc.Tmavosivy,sedy...a mam parkety takze tiez kombinujem aku malovku na steny🤣🤣🤣.
Ono je to tazko takto z fotiek ked to dost zkresluje a len ty si to vidis realne.Ja som mala lesklu bielo ciernu,ale nie plnú. Skor by som nieco,kde mas len policky,alebo jednu,lebo ta biela ked bude plna sko na fotkach ti moc zaplni izbu.Kde to chces polozit?Pod okno?

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova aha,takto by som hladala ja

vojtasova
autor
24. máj 2024

@dariaaa pre predstavu takto mám obývaciu stenu a chcem to na stenu prikladám foto s tým že , svetlo nad jedálňou nad tým stolom bude toto

dariaaa
24. máj 2024

@vojtasova ta stena...nerobil ti to nahodou chalan z mesta M?
To je tá prava strana od stola.Tam máš tu sedacku vpravo a vlavo je to velke okno?.Neviem ci by som tam davala tie tazke skrinky.Nebude to už vela?Vsetko to vyzera dobre z tych vyberov,ale je to maly priestor na tazke plne skrinky,tazky gauc.Neskusala si ho dat pod okno?Mozno by si viac otvorila priestor tej miestnosti.
Ta lampa je dobra