icon

Boli by vaši muži spokojní s touto farbou gauča?

15. mar 2024

Boli by vasi muzi s touto farbou ok? Zaujima ma hlavne nazor vasich muzov. Prosim, nebavme sa o tom ako sa bude spinit alebo kde a ako bol vyrobeny. Dakujem

Boli by vaši muži spokojní s touto farbou gauča?Boli by vaši muži spokojní s touto farbou gauča?
Strana
z3
autor
15. mar 2024

@marsmykkok Otazka znela inak, ale dakujem za nazor.

autor
15. mar 2024

@galganka Pytam sa aj na dizajn. Hned prvy prispevok.

galganka
15. mar 2024

Ten som prehliadla. 🙈 Moja chyba. Farba by bola za nás v pohode, dizajn by neprešiel. Mali sme veľmi podobný, s tými polohovacími opierkami, aj takéto ú-čko a pri kúpe nového sme hneď vedeli, že nikdy viac. Za nás bola dôležitá vysoká a pohodlná opierka, už sme nechceli ani L, ani U, pohodlné a dostatočne hlboké, ale zase nie megahlboké sedenie a úložný priestor. Rozkladací sme už tiež nechceli.

majlo1234
15. mar 2024

Moj chcel, nepresiel u mna. Gauc sme kupovali v neutralnej sivej farbe, kreslo si kupil zlte

banalu
15. mar 2024

Moj brat uvazoval o zltom gauci, nakoniec si dal sivy a stylovo ma nieco veeeelmi podobne ako na foto.
Zil vtedy sam, cize ziadne ovplyvnenie partnerkou.

tykat
15. mar 2024

Nie. Toto by sa mu nepacilo. Ani dizajn, velmi nepohodlny typ.

mk1111111111
15. mar 2024

Ten tvar je problem, nevojde tam ziadny konferencny stolik. Farba pekna, ale ja by som ju nebrala, mam rada pri velkych kusoch nabytku neutralne farby a doladim doplnkami

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
fido69
15. mar 2024

Keby mi žena povedala, že má chuť sa milovať na takomto gauči, tak ho máme večer v obývačke... To je mužský pohľad na vec. 😉

mimichaelka13
15. mar 2024

Nooo takze moj manzel by takyto zlty urcite nechcel, povedal, ze skor neutralne farby ale vankusiky ako doplnky na gauc v tejto farbe by mu nevadili. Máme vsak suseda, ktory byva sam, sam si zariadoval aj byvanie a ma takyto odtien sedacky 😉. Takze neviem, ci som pomohla 1:1 😅.

andreatytler
16. mar 2024

Podla mna je dost neprakticky. Pohodlne sa na neho usadia 4 ludia a pritom zaberie tolko miesta ako 2 gauce a kreslo. V rohu toho L nikto sediet nemoze a ani na tej lehatkovej casti, kedze tam nie je operadlo.

Strana
z3