Byt bez výťahu
Ahojte, kupili by ste byt bez vytahu? Zatial s priatelom nemame deti, ale planujeme. Mate skusenost s byvanim v byte na 2 poschodi bez vytahu? Je to velmi obmedzujuce? Dakukem za vsetky odpovede 🙂
Este spomeniem, ze my sme takto "neidealne" kupili 8r dozadu nas 2izbacik, ktory teda bol bez tej tretej izby a vytahu - co nam vsetci hovorili ze robime chyby, ale dnes ma uplne inu hodnotu samozrejme. A som rada aj za to, ze sme sa pri nasom "starte" nezatazili vysokou hypotekou, ale stale sme boli dostatocne slobodni napriklad vyskusat ist zit do zahranicia.
@tajy urcite nad tahanovcami a jazerom ani nerozmyslame, len ich tu castokrat davam ako priklad, ked mi napise niekto zeby zs taku vysoku cenu nekupoval ani dom. Ked sa v tych lokalitach vedia ceny za 4izbove byty vysplhat na 200 tisic tak nemoze predsa nikto ocakavat ze v centre kupim byt za rovnaku sumu. Dakujem za tip pozriem aj tu Kosicku novu ves.
@tajy urcite ja som rok bola na tahanovciach iba v podnajme a potom sme si radsej priplatili o polovicu viac aby sme byvali v starom meste, tolko casu co som denno denne stratila cestovanim a cakanim v zapchach za tu vyhodnejsiu sumu za podnajom naozaj nestalo. Rozmyslam este nad tou kosickou, nie je tam taktoez problem zo zapchami, lebo teoreticky viem ist do mesta cez aupark alebo cez furcu
My sme byvali na prízemí, potom s mužom prve byvanie na prizemi ,druhe na 3 p bez vytahu. 2 deti nakupy a teraz este aj psa vyse roka,ale uz mam 40 takze uz to citim.Za mna ano ked ste mladý kľudne aj deti v pohode to davaju.

Zalezi naozaj od vasich potrieb. Aj my sme si mysleli, ze sme mestski ludia, dokonca kamarati si nas doberali, ze prideme coskoro s5.. Ale nakoniec sme sa zhodli, ze uz by sme do bytu nechceli a ze nas to tu vybavenostou milo prekvapilo, nemali sme velke ocakavania, skor sme chceli viac priestoru. ja som na rodicaku a este nejaky cas budem doma, manzel pracuje z domu. Skolku a neskor skolu mame napeso, potraviny, parky tiez. To su veci, ktore sa potrebuju denne, zvysok tu bud mame, alebo vieme byt v meste za tu pol hodinku.. ceny nehnutelnosti su sialene, je otazka, ci cakat alebo kupit aj "neidealne" ale nech nehnutelnost aspon kopiruje vyvoj trhu.