icon

Čo vás najviac odpudzuje v byte?

9. nov 2024

Ahojte,
Mozno divna tema ale zaujima ma to 😀
Hladame podnajom(zatial mame kde byvat) ale radi by sme sa uz odstahovali, pozerame po bytoch ale zatial ziaden taky, ktory by sa nam pacil, vsetky maju vady pri ktorych ma az striasa 😀
Napr: pre mna je hrozne ked ma byt kozenu sedacku, z vrchu plnenu pracku, wc spolocne s kupelnou a plastovy sprchovaci kut-tu vsade vidim plesen 😀😀
Mohol by byt neviem aky krasny byt, ale keby ma toto tak jednoducho nie. 😃
A co vy?

vevesh
10. nov 2024

Mne by vadila plesen, ziadny balkon, byt nad konvami (alebo v tesnej blizkosti), podkrovny byt. Zo zvyskom-ak som v najme- sa da pracovat (napr. Na gauc po dezinfekcii by siel automaticky nepremokavy ohoz, sprchovy kut by som vydrhla aj kyselinou nadnesene, a pracku by som kupila novu-prenajimatel by asi jasal...)

mirage
10. nov 2024

@vevesh čo sú konvy?

vevesh
10. nov 2024

@mirage odpadkove kose

slavomira236
10. nov 2024

@natalka13 je v zahranici tak som to pochopila a byvanie plati firma a ma problem najst luxus ako ona chce..ak by platila sama tak urcite nema take naroky a pozera viac aj na cenu..takto moze vymyslat

blanblan
10. nov 2024

Mám wc v kúpeľni, práčku čo sa plní zvrchu a ziadny gauč ale som velmi vdacna za strechu nad hlavou, krásny vyhlad a príjemnú tichu štvrť.🙂 Mam ale aj svoju bytovu fobiu a to starý nábytok. Môže byť aj vzácny štýlový starožitný, mne vadí. Ale iste sa aj na to dá zvyknúť

ivik4
10. nov 2024

Princezna sa hra na luxusnu panicku pritom sa ide pchat do podnajmu 😏

slavomira236
10. nov 2024

@ivik4 do podnajmu zadarmo panicka take mam najradsej

autor
10. nov 2024

@ivik4 prosim??? Najdi si lepsiu robotu mozno aj tebe bude platit firma ubytovanie.

autor
10. nov 2024

@slavomira236 no si predstav 😃

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

Autorka, ak mas dobru robotu, tak si kup vlastny byt/dom a zariad si ho tak, aby ta nestriasalo😉

ivik4
10. nov 2024

Zlatko nemusim, ja som sefka sama sebe 😏
A byt mame vlastny

nelka93
10. nov 2024

Ja mam presne taký byť ako popisujes, ale teda prenajímať ho neplánujem. Mne by vadil byt bez balkóna a tie pseudo trojizbové byty s výmerou 60m². Pokiaľ trojizbový nemá nad 70m² tak je to príliš malé. Ďalej co by som vyžadovala v byte je klíma a bez vnútorných žalúzií. To je des

trisha_r
Autor odpoveď zmazal
trisha_r
10. nov 2024

Najhoršie je ak je byt malý, malá až žiadna kuchyňa takže nemáš kde variť. Najlepší je strešný byt, to eliminuje aspoň to ,že ti nebude nikto dupotat keď už budú bliakať všade dokola. A tiež lokalita bytu je dôležitá. Žiadne školy ani ihriská ani bary, takže niečo tichšie a najlepšie nie na nejakej hlavnej ceste.
Paradoxne práčka plnená z vrchu vydrží dlhšie ako z predu, za to môžeš byť rada.

hankab
10. nov 2024

Nesla by som nikdy byvat do podnajmu s:
- farebnymi stenami (fialova, zelena, cervena) pokial by majitel nedovolil mi to premalovat
- s komunistickou kupelkou kde su nastriedacku do sachovnice obklady az po vrch, pripade umakart
- kde majitel setri na nabytku a nazhromazdil tam haraburdy zo zberneho dvora/od rodiny co chceli vyhodit staru obyvackovu stenu, sedacku kupil najlacnejsiu z polska za 100€ a neda sa na nej pohodlne sediet, len ju prekryl dekou aby vyzerala nobl, fuj
- kde sa rozpadaju kuchynske skrinky na kuch linke ktora ma 40 rokov
- nema balkon
- na stene visia obrazy po babke, kazdy inej velkosti (ok, tie sa daju zvesit a dat si podla svojho gusta)
- susedia sa vecne na nieco stazuju a su ufrflani
- majitel setri na vsetkom a za najom pyta nekrestanske prachy

Sama byt prenajimam a som ochotna sa s najomnikmi dohodnut, pokial chcu nieco mensie upravit, dokupit tak aby sa im tam zilo dobre, ved to iste si ludia snazia prisposobit aj vo vlastnych bytoch, aby mali isty komfort. No ak by za mnou najomnici chodili neustale, ze toto a hento chcu vymenit, tak dovidenia - najdite si iny byt. Snazila som sa ho totiz zariadit neutralne a moderne, stalo to nemalo prachov, maju tam vsetko od novych matracov cez nove spotrebice, garnize, zavesy, novy gauc aj skrine.

mirage
10. nov 2024

@ivik4 ale.. ved kazda z nas ma nieco, co ma rada a co ju odpudzuje/vadi jej. tebe vyhovuje vsetko? urcite nie.

ivik4
10. nov 2024

@mirage ale ano, priznavam
Okrem prirodzenych veci co ludom vadia ako su napr. Plesne , mi vadia okna,podlahy, steny.. 🥲
Chvalabohu ze jej vadia aj radiatory, uz som myslela ze som jedina presmradena s takymito divnymi fóbiami

mirage
10. nov 2024

@ivik4 nadhľad ti chýba.

ivik4
10. nov 2024

@mirage akoze sranda sranda jasne
Ja chapem ze nie kazdemu sa vsetko paci ,ani mne sa vsetko nepaci...ale napisat temu ze je ODPODZUJUCE mat radiator ci pracku plnenu z vrchu... hm 😀. No dobre
Mozno autorke nieco chyba

autor
10. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl neoplati sa nam kupovat byt, ked nam firma plati. A aby sme ho potom davali do prenajmu to nehrozi.
@ivik4 no vidis, a nam menej sikovnym a hlupejsim plati firma.

lizatko1009
10. nov 2024

Ako ze neoplati sa vam kupit? Ved to je perfektna investicia do buducna

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

Ale oplatilo by sa, len je asi niekde problem, porozmyslaj kde😉

autor
10. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl neviem porad 🙂 pisem ze tu ostat nechceme nebudeme tu kupovat byt.

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

Ved popremyslaj, nie je to taka tazka uloha😉

bielasovicka
10. nov 2024

A podla mňa si veľmi náročná a možno aj rozmaznaná. Postav si dom a budeš spokojná.

namornicka
10. nov 2024

Baby a na oknách menších bytoch sa vám páčia záclony, závesy, žalúzie, alebo nič? Škandinávci a Holanďania často nedávajú nič, mne by toto ale tu v SK podmienkach vadilo. Muž mi tvrdí, že záclony sú podľa neho nevkusné že “väčšine ľudí sa nepáčia”. Tak by ma zaujímal váš názor, že čo máte v menších bytoch, ktoré prenajímate.

dankatothova
11. nov 2024

Kúp si byt alebo postav dom podľa vlastných predstáv, fajnovka, veď to je podnájom, tak ešte vyberaj si,bože moje nervy

dankatothova
11. nov 2024

@pribinak to je nejaká fajnovka 😂

dankatothova
11. nov 2024

Ľudia reagujú nato, aká ste prieberciva, nie nato, či máte kde bývať

natalka13
11. nov 2024

@namornicka nemame ani sme nemali zaclony.