Čo zlikviduje potkana v záhrade?

zooeynka
10. júl 2020

Co zlikviduje potkana v zahrade tak, ze mu odhryzne hlavu a telo necha tak? Ake zviera? Pravidelne nachadzam na tom istom mieste v zahrade potkana bez hlavy, hlava nikde. Akoze fajn ze ich daco likviduje, ale co to moze byt? Psa nemame a ani by sa sem ziaden cudzi pes cez plot nedostal. Macka? Ale preco by zrala hlavu ked telo ma maksie? Kuna? Nikdy som ziadnu v zahrade nevidela, sliepky ani ziadne ine zvierata nemame, kvoli ktorym by sem mohla chodit. Dochadza mi fantazia co ine by to mohlo byt...nejake skusenosti?

tribratri
10. júl 2020

@zooeynka sused?

zooeynka
autor
10. júl 2020

@tribratri ty by si to susedom robil? ;)

tribratri
10. júl 2020

@zooeynka ja nie, ale pravidelne a na tom istom mieste... podozrive

negymama
10. júl 2020

nase macky tak robia, vzdy nam prinesu potkana s odhryznutou hlavou, likviduju ich ale nezjedia. zjedia iba male mysi. aj krtka len zahrdusia a nechaju tak.

zooeynka
autor
10. júl 2020

@tribratri nic podozrive...pod vyvysenou terasou, kde skladujeme drevo. To nieco tam ma klud.

negymama
10. júl 2020

macka donesie ukazat ulovok. asi sa jej tvrda hlava tazsie drzi v papuli, neviem.

zooeynka
autor
10. júl 2020

@negymama macku nemame. Cudzie ze by doniesli? Tie ked tu vidim chodit tak ich vyhanam, lebo seru po travniku...len ta kuna sa mi zda realna, som citala ze odhryznu hlavu a vypiju krv...ale ktovie. Uvidim ci pribudne dalsi bezhlavy...

macekovam
10. júl 2020

@zooeynka aj kuna by mohla

limetka69
10. júl 2020

@zooeynka aj mamine macky tak robia. Kuna to nebude. Ta cicia, netrha hlavy.

jesusofbdsm
10. júl 2020

Svorka vlkov

sejan
10. júl 2020

@zooeynka toto robievajú mačky... Nezje ho celého ale donesie ukázať... Chce sa pochváliť... Môj známy mal mačku a tá to bežne robievala horšie že on si tie pozostatky našiel ráno pred dverami...a brutál bol keď sa vrátili z dovolenky... To bol iný kuriér pred dverami 😂😂😂

zooeynka
autor
10. júl 2020

@sejan myslela som, ze to robia iba macky ktore sa chcu pochvalit svojim majitelom...my macku nemame, tak ale asi aj cudzie to robia. Ale v podstate som rada, ze to(zrejme)nie je kuna, macku predycham 🙂

sejan
10. júl 2020

@zooeynka asi sa im u majiteľov dostalo málo odmeny tak to skúšajú aj na vás 😀😀😀