icon

Darček do kuchyne

anja27
17. aug 2021

Ahojte chcela by som sa trochu poradit ohladom vyberu nejakeho spotrebicu do kuchyne pre maminu. Nieco co ulahci pracu v kuchyni pri vareni. Robot aj mixer uz ma. Co sa vam tak celkom osvedcilo ze to pouzivate stale? Dakujem

Strana
z2
katulienkax
17. aug 2021

musis zvazit ake typy potravim rada vari, lebo aby to nedopadlo tak ze to skonci v skrini. Stari ludia uz maju svoje zvyky v kuchyni a aj ked im kupis novy hrniec stale varia v starom. Mne vyslovene svokra zakazala do kuchyne ze vsetko ma uz co potrebuje

andrea78
17. aug 2021

@evaachesa dakujem

zadda1
17. aug 2021

@anja27 napríklad kuracie alebo morčacie prsia len trochu potrieme olivovým olejom, soľ a korenie. skúšali sme aj také tie hotové hovädzie steaky z lidla. tiež len okorenit, pacnut rovno na gril a paráda. k tomu hrianky, zelenina a za pár minút teplá večera. zvládne to aj dcéra. pekne to svieti, pípa a tiež ľahko sa čistí. papierovou servitkou zotriem a tu zbernu nadobku riadne umyjem.

anja27
autor
17. aug 2021

@katkami123 budem nad tym urcite uvazovat.

janickacrazy
17. aug 2021

@anja27 ako úprimne ja by som do kuchyne už nič nechcela, neznášam zapratane priestory, žiadny ryzovar, cestovinovar, speci hrniec, grill. Grill máme a využívame minimálne. Dostala som kedysi akýsi super hrniec, je tam všetko, aj na cestoviny, aj na neviem čo, návod k tomu sa stratil, ani neviem ako to funguje, trčí mi v skrini. Používam iný speci hrniec, ktorý som si kúpila a v ňom varím skoro všetko. Okrem toho len pár obyčajných hrncov. Možno tvoja mama tiež naozaj nič nové nechce.

anja27
autor
17. aug 2021

@janickacrazy 100 ludi 100 chuti to je pravda ja som chcela nieco co by jej fakt ulahcilo pripravu jedal a tak. uz predtym som jej kupila robot a velmi ho ocenila a tiez povedala ze ho nechce a vyuziva ho dost. nejake blbosti urcite nebudem kupovat este si to premyslim a uvidim teda ze co

elizabet173
17. aug 2021

@janickacrazy som na tom rovnako, tiež nenávidím zapratanú linku, zopár krámov je v krabiciach na povale, chápem že v rodine s dvomi, tromi deťmi by mali využitie, ale u nás nie, sme len dvaja, nevaríme denne
@anja27 tak držím palce, nech dobre vyberieš

anja27
autor
17. aug 2021

@elizabet173 dakujem posnazim sa 😀

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
bessie12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2