Darček do kuchyne
Ahojte chcela by som sa trochu poradit ohladom vyberu nejakeho spotrebicu do kuchyne pre maminu. Nieco co ulahci pracu v kuchyni pri vareni. Robot aj mixer uz ma. Co sa vam tak celkom osvedcilo ze to pouzivate stale? Dakujem
@anja27 napríklad kuracie alebo morčacie prsia len trochu potrieme olivovým olejom, soľ a korenie. skúšali sme aj také tie hotové hovädzie steaky z lidla. tiež len okorenit, pacnut rovno na gril a paráda. k tomu hrianky, zelenina a za pár minút teplá večera. zvládne to aj dcéra. pekne to svieti, pípa a tiež ľahko sa čistí. papierovou servitkou zotriem a tu zbernu nadobku riadne umyjem.
@katkami123 budem nad tym urcite uvazovat.
@anja27 ako úprimne ja by som do kuchyne už nič nechcela, neznášam zapratane priestory, žiadny ryzovar, cestovinovar, speci hrniec, grill. Grill máme a využívame minimálne. Dostala som kedysi akýsi super hrniec, je tam všetko, aj na cestoviny, aj na neviem čo, návod k tomu sa stratil, ani neviem ako to funguje, trčí mi v skrini. Používam iný speci hrniec, ktorý som si kúpila a v ňom varím skoro všetko. Okrem toho len pár obyčajných hrncov. Možno tvoja mama tiež naozaj nič nové nechce.
@janickacrazy 100 ludi 100 chuti to je pravda ja som chcela nieco co by jej fakt ulahcilo pripravu jedal a tak. uz predtym som jej kupila robot a velmi ho ocenila a tiez povedala ze ho nechce a vyuziva ho dost. nejake blbosti urcite nebudem kupovat este si to premyslim a uvidim teda ze co
@janickacrazy som na tom rovnako, tiež nenávidím zapratanú linku, zopár krámov je v krabiciach na povale, chápem že v rodine s dvomi, tromi deťmi by mali využitie, ale u nás nie, sme len dvaja, nevaríme denne
@anja27 tak držím palce, nech dobre vyberieš
@elizabet173 dakujem posnazim sa 😀

musis zvazit ake typy potravim rada vari, lebo aby to nedopadlo tak ze to skonci v skrini. Stari ludia uz maju svoje zvyky v kuchyni a aj ked im kupis novy hrniec stale varia v starom. Mne vyslovene svokra zakazala do kuchyne ze vsetko ma uz co potrebuje