Gauč - aký sa vám páči?
Žienky ? Je tu nejaká čo bude kupovať nový gauč ?? Hoďte fotku nad ktorými zvažujete ktorý sa vám páči ja sa neviem zatiaľ rozhodnúť ďakujem
gauc je siroky pojem, normalny, rohovy, do ucka?
rozkladaci, alebo nie? s uloznym priestorom alebo bez? stacia ti vankuse, alebo poriadne madrace? chces na nom len sediet, alebo si aj vylozit nohy, pripadne prilezitostne prespat? na nozickach, alebo bez? chces aby pod neho vosiel irobot, alebo ti staci raz za pol roka odtiahnut a povysavat? a cenova relacia?
naco ti budem davat fotku nasho rohoveho gauca do maleho priestoru, ak ti taky nebude vyhovovat?
Sedacku treba vyberat v predajni, vyskusat si na nej posediet, ci je pohodlna. Rozmer treba prisposibit priestoru a poctu ludi, ktori ju budu vyuzivat. Su firmy, co robia sedacky na mieru (napr. Milenium). Co sa tyka materialu, je dobre sa poradit v predajni, pri detoch je prakticka koza. Urcite by som sa vyhla kozenke, ci ekokozi, zvyknu sa casom olupat.
Ahoj, nam pred dvoma týždňami prišiel nový gauč vyrobený na mieru z Polska. Chalan prišiel, pomeral, dohodli sme rozmery (hlbka sedu, vyska sedu, tvrdosť sedenia, druh opierok, rozkladanie, ulozny priestor, látku-materiál, nožičky) no proste všetko čo sa týka gauča a našich požiadaviek. Čakali sme sice 3mes nan no je skvelý. Foto pošlem do ss ak by bol záujem.
@elizabet173 Nie, nemám a to som celkom nízka...Ten gauč je super. My sme potrebovali hlavne ten roh max. 175cm dlhý a pevný chrbát Mali sme veľky problém niečo nájsť.
@stanka562 aky rozmer a kolko vas prosim ta vysla?
@stanka562 ja si prosím foto do správy, aj mesto odkiaľ v PL ste sedačku riešili. Ďakujem ❤️
@elizabet173 teraz v aprili bude vystava nabytku v Nitre na Agrokomexe, budu tam takmer vsetci nasi vyrobcovia, takze na jednom mieste sa da porovnat, vyskusat, popozerat trendy. Zvyknu davat aj zlavy.
@chiara_elle 2,25x3,3x1,7 vyšla nás 1200e a chlapik chodí po celom Slovensku, takže nemá problém prísť kamkoľvek 🙂
@elizabet173 aj mne sa stale paci, a hlavne je pohodlna a vela vydrzi...a cena bola nizsia ako je tam uvedene, cca 2700 sme platili za obidve (bolo by menej ale kvoli tej el.relax uprave - muzov sen 😍)
A som rada ze sme nesli do koze, to co sme si mohli dovolit by uz bolo olupane a pocitovo je tato latka ovela lepsia. Ak by som na to mala tak u mna by vyhrala brusena koza, ale 10tis. za sedacku nedam 😅 ...neviem ci by som nedopadla ako ta co tu ma uz 3 dni diskusiu ako naznacit dedkovi ze si tam nema sadat neprezleceny 😂
@janjatu spokojnejšia byť nemôžem, využívame ho denno denne, dali sme si dorobiť ešte aj taburet ku gauču. Žiadne známky vysedenia alebo iné poškodenia.
Páči sa 0951 662 601 alebo +48 888 027 564 pán Marcin Ziemla, má aj FB stránku Nábytok Ziemla - sedačky na mieru
Foto dopošlem ☺️
@mirkasan čoskoro to budú 2roky čo ju máme a stále môžem len a len odporučiť, máme malé dieťa a sedačka je využívaná denno denne a stále je ako nová ☺️
Žiaľ s nábytkom osobne skúsenost nemám, len so sedačkou a stoličkami od neho. No myslím si, že aj nábytok bude rovnako dobrý, spoľahlivý. ☺️

My sme boli veľmi limitovaní priestorom. Navyše som nechcela žiadne vankúše, ale pevný chrbát a úložný priestor. Táto sedačka z Drevony spĺňala naše kritériá, sme veľmi spokojní.