icon

Gauč - aký sa vám páči?

1. apr 2023

Žienky ? Je tu nejaká čo bude kupovať nový gauč ?? Hoďte fotku nad ktorými zvažujete ktorý sa vám páči ja sa neviem zatiaľ rozhodnúť ďakujem

Strana
z2
vlucifuk
1. apr 2023

My sme boli veľmi limitovaní priestorom. Navyše som nechcela žiadne vankúše, ale pevný chrbát a úložný priestor. Táto sedačka z Drevony spĺňala naše kritériá, sme veľmi spokojní.

heln
1. apr 2023

gauc je siroky pojem, normalny, rohovy, do ucka?
rozkladaci, alebo nie? s uloznym priestorom alebo bez? stacia ti vankuse, alebo poriadne madrace? chces na nom len sediet, alebo si aj vylozit nohy, pripadne prilezitostne prespat? na nozickach, alebo bez? chces aby pod neho vosiel irobot, alebo ti staci raz za pol roka odtiahnut a povysavat? a cenova relacia?
naco ti budem davat fotku nasho rohoveho gauca do maleho priestoru, ak ti taky nebude vyhovovat?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kp7333
2. apr 2023

Sedacku treba vyberat v predajni, vyskusat si na nej posediet, ci je pohodlna. Rozmer treba prisposibit priestoru a poctu ludi, ktori ju budu vyuzivat. Su firmy, co robia sedacky na mieru (napr. Milenium). Co sa tyka materialu, je dobre sa poradit v predajni, pri detoch je prakticka koza. Urcite by som sa vyhla kozenke, ci ekokozi, zvyknu sa casom olupat.

stanka562
2. apr 2023

Ahoj, nam pred dvoma týždňami prišiel nový gauč vyrobený na mieru z Polska. Chalan prišiel, pomeral, dohodli sme rozmery (hlbka sedu, vyska sedu, tvrdosť sedenia, druh opierok, rozkladanie, ulozny priestor, látku-materiál, nožičky) no proste všetko čo sa týka gauča a našich požiadaviek. Čakali sme sice 3mes nan no je skvelý. Foto pošlem do ss ak by bol záujem.

vlucifuk
2. apr 2023

@elizabet173 Nie, nemám a to som celkom nízka...Ten gauč je super. My sme potrebovali hlavne ten roh max. 175cm dlhý a pevný chrbát Mali sme veľky problém niečo nájsť.

tykat
2. apr 2023

My mame cca toto, 3sed + 2sed vo vyhotoveni ako ten dolny s el.relax vysuvanim.
A sme maximalne spokojni, pohodlna, prijemny povrch (3d latka, na dotyk ako brusena koza), lahko sa udrziava, dobre sa na nej lezi. Mame ju uz cca 8 rokov, denne na nej sedime/lezime a stale ako nova.

chiara_elle
2. apr 2023

@stanka562 aky rozmer a kolko vas prosim ta vysla?

oliviakatka
2. apr 2023

@stanka562 ja si prosím foto do správy, aj mesto odkiaľ v PL ste sedačku riešili. Ďakujem ❤️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kp7333
2. apr 2023

@elizabet173 teraz v aprili bude vystava nabytku v Nitre na Agrokomexe, budu tam takmer vsetci nasi vyrobcovia, takze na jednom mieste sa da porovnat, vyskusat, popozerat trendy. Zvyknu davat aj zlavy.

stanka562
2. apr 2023

@chiara_elle 2,25x3,3x1,7 vyšla nás 1200e a chlapik chodí po celom Slovensku, takže nemá problém prísť kamkoľvek 🙂

tykat
2. apr 2023

@elizabet173 aj mne sa stale paci, a hlavne je pohodlna a vela vydrzi...a cena bola nizsia ako je tam uvedene, cca 2700 sme platili za obidve (bolo by menej ale kvoli tej el.relax uprave - muzov sen 😍)
A som rada ze sme nesli do koze, to co sme si mohli dovolit by uz bolo olupane a pocitovo je tato latka ovela lepsia. Ak by som na to mala tak u mna by vyhrala brusena koza, ale 10tis. za sedacku nedam 😅 ...neviem ci by som nedopadla ako ta co tu ma uz 3 dni diskusiu ako naznacit dedkovi ze si tam nema sadat neprezleceny 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janjatu
30. dec 2023

@stanka562 prosíme vás ako ste spokojní so sedačkou po pár mesiacoch? Mohla by som dostať foto aj kontakt na pána?

stanka562
30. dec 2023

@janjatu spokojnejšia byť nemôžem, využívame ho denno denne, dali sme si dorobiť ešte aj taburet ku gauču. Žiadne známky vysedenia alebo iné poškodenia.
Páči sa 0951 662 601 alebo +48 888 027 564 pán Marcin Ziemla, má aj FB stránku Nábytok Ziemla - sedačky na mieru
Foto dopošlem ☺️

janjatu
30. dec 2023

@stanka562 ďakujem pekne

luckabaj
3. mar 2024

@stanka562 môžem aj ja poprosiť foto? Rozhodujeme sa dať si u pána vyrobiť. Ďakujem

stanka562
4. mar 2024

@luckabaj poslala som v správe 😊

mirkasan
27. dec 2024

@stanka562 môžem sa spýtať na výrobcu? Máte gauč od ziemla?

stanka562
27. dec 2024

@mirkasan áno, ako som písala vyššie máme sedačku od pána Ziemlu ☺️

mirkasan
27. dec 2024

@stanka562 všimla som si neskôr 😁 a ste spokojní aj po roku? Náhodou skúsenosti s kuchyňou, vstávanou skriňou nemáte?

stanka562
28. dec 2024

@mirkasan čoskoro to budú 2roky čo ju máme a stále môžem len a len odporučiť, máme malé dieťa a sedačka je využívaná denno denne a stále je ako nová ☺️
Žiaľ s nábytkom osobne skúsenost nemám, len so sedačkou a stoličkami od neho. No myslím si, že aj nábytok bude rovnako dobrý, spoľahlivý. ☺️

mirkasan
28. dec 2024

@stanka562 Dakujem veľmi pekne 😊

Strana
z2