Dobrý deň, ako by ste ohodnotili Giovani oleje do prania?
Mala som v minulosti vzorky Puelly a pre mňa to bola silná vôňa - bolehlav..
Ďakujem
@dori2 já už jsem s ni v jiné diskuzi ukončila debatu. To nemá absolutně smysl. Mě napadá s tím, že jsem přišla z Česka a přitom jsem Slovenka a pouze žijí v Čechách. Taky mi psala že značku pomlouvám a další blbosti. Vůbec s ni není normální řeč a pouze vytahuje z vět jen to co se ji hodí a zbytek ignoruje a překrucuje. Můžete se podívat do diskuze Parfémy na pranie Giovani.
@jarka553 zjavne neukoncila, idete ako nepricetna... toto som tu este nikdy nevidela 🙂 s vami nie je normalna rec, taku arogantnu zenu som este nevidela 🤒
zavolajte si kamosku nech vas povzbudi v inej diskusii 🙂))
fejkovy profil zalozeny v tomto mesiaci ucelovo len aby ohovarala moju oblubenu znacku, hanba vam!
@llia podla statistik je to presne opacne 🙂 staci pozriet recenzie, alebo teraz nedavno mala puella v jednom prispevku 16 komentarov, na druhy den tam bol iba 1 🙂 15 ich museli zmazat, takze realita je jasna. A to vidno aj v recenziach. Tí, co skusili giovani, tak ako aj ja, vedia o com je rec 🙂
Ale urcite ak ste pouzivali puellu, skuste rozobrat suflik s nadobkou na avivaz, uvidite kolko zvyskovej tekutiny tam mate 🙂 neda sa skusat nic nove kym tu tekutinu nevylejete a nadobku nevycistite, to je asi jasne, ze 5 ml tekutiny nemoze prebit 35 ml starej zvyskovej tekutiny v nadobke.
Ja myslim, ze tieto obcasne nazory s gramatickymi chybami treba brat s velkou rezervou, pretoze v google, na facebooku a aj v najserioznejsich recenziach na heureke su presne opacne nazory, takze tie statistiky su uplne jasne 🙂 pani s komentarom pod vami za puellu bojuje uz mesiace a je na to sama 🙂 takze ja hovorim podla svojich skusenosti s oboma znackami a tiez podla mnozstva recenzii, ktore som videla, ze za mna jednoznacne giovani. K puelle sa uz nikdy nevratim... a to je nazor velmi vela ludi, aj co poznam, aj z recenzii, ktore sa daju dohladat.👏
Ja hodnotím nič moc, za tie peniaze . Prádlo po vytiahnutí vonia,ale po vysušené vonku na slnku nieje cítiť.
@deeena uuuuu, tak ty si tazky oriesok na nejake inteligentne diskusie... odchadzas od temy ako nejaky ficoid. Ja som ti pisala k tomu sušeniu pradla vonku na vetre a nejako si sa zabudla vyjadrit :D
Nie nie, tu nejde o mňa 🙂 Ja spokojna som uz dlho. Ale ide o velmi vela ludi, nie o mňa ;)
A ano, nemusi byt kazdy spokojny, ale je 🙂 Pozri si recenzie ;) 1 ci traja, či trebars aj keby piati ludia s inym nazorom (+ vy dve na anonymnom pochybnom modrom konikovi plnom konspiracnych teorii) su nič oproti tym desiatkam tisic pozitivnych realnych recenzii, ktore maju vsade po roznych portaloch a krajinach, a aj na facebooku. Vies mozno co je to statistika a co to znamena ak ty patríš medzi to 0,5-1%, vsakze? ...... Ze chyba asi nie je v tej znacke a ich produktoch... 🙂
@dori2 🙂 pravda bolí, čo? 🙂 vysvetli tym stovkam tisic ludom, ktori su takito spokojni ako ja, ze ide o bublinku ;) asi len v tvojej hlave 🙂 oni modrykonik nepozeraju, vedia co sa tu "nachádza" a pohybuje... 🙂 myslim ze recenzie hovoria jasne, ze si v tom prakticky sama a ze nas spokojnych je proste prevaha, ak sa dá 99% nazvať takymto vyrazom ;) pravda bolí 🙂
Za.mna krásne vône už síce dva roky používam voňavý domov,ale chcela som vyskúšať niečo iné a môžem povedať že títo Giovanni sú nádherné vône nesklamali
No pozerám, že tu sa normálne strhla bitka Puella vs Giovani 😃 Veď to je tak subjektívna vec, tie vône...Puellu som používala dlho, páči sa mi zelená a sivá a fakt je tá vôňa intenzívnejšia- keď som v tom vyprala šaty, musela som vetrať, vôňa sa šírila celým bytom, potom voňala dlho celá skriňa aj odev. Giovanimu som neprišla na chuť hneď po vzorkách, z 10 sa mi páčili 3, ktoré by som si aj objednala, nebol to pre mňa úplne, že ,,wau efekt,,. Možno je to aj preto, že sú strašne ospevované a človek potom od nich čaká ,,viac,,. Ale vône sú pekné, to áno - každý si tam určite nájde svojho favorita. Zdajú sa mi ale také decentnejšie, jemnejšie, ja dávam 10 ml/6kg aby bola sila vône podľa mojich predstáv. Otestujem ešte 2 nové a zostanem zatiaľ pri Giovani, nemusí mi oblečko voňať na kilometer. Inak mame, ktorá používa Puellu a nie je ovplyvnená reklamami, nesleduje ich som dala vzorky Giovani, poskúšala všetky a keď som sa jej opýtala, ktoré vône si vyberie na sviatok, že jej kúpim, tak že sú síce ok, ale chce zelenú Puellu 😁 Takže toto je fakt individuálne, každý to vidíme a (hlavne cítime 😀) inak...
@danyelia to giovani je divne a tuto pani čo to obhajuje ešte viac 🤦♀️ ide sa tu búchať do pŕs s pozitívnymi recenziami, ale že tie negatívne mažú a ešte si vám dovolia napísať súkromnú správu, že máte poškodený čuch a ich parfemy sú tie najlepšie a najkrajšie a bla bla bla.... to už nenapíše. A jej štýl písania mi príde presne taký istý, ako od slečny ktorá mi písala na fb po uverejnení negatívnej recenzie. Lebo čuduj sa svete, práčku som celú vyčistila predtým ako som išla prvý krát použiť giovani.... a nič. Žiadna vôňa, žiadne wau, nič. Už obyčajne Cocolino mi vonia krajšie a intenzívnejšie ako parfemy do prania od giovani 💁♀️ a že som ich poskúšala niekoľko. Tá zlatá limitka dokonca tak smrdí, že ju nedokážem už pol roka dominúť, tak sa mi sprotivila že v tom periem len deky psovi, ktoré má vo vonkajšom pelechu. Za mňa bolo giovani jedno veľké sklamanie.
Baby nejdem Vás prehovárať ale aj čítate čo obsahuje takáto olejova avivaz? Ok kazda chceme krasne voňať ale uprimne mi stačí výplata a čistá bielizeň načo ešte zbytočne toľko chémie?dost čo ju jeme pokial si doma nepestujeme potraviny tak ešte takto nasávať cez kožu osobne použijem Ariel práci gel a dám pol hrnceka octu miesto avivaze (ocot necítiť) a pradlo je makke
@rhodesian :DDD tak to je prestrel :D a.k.a. modrykonik :D smrdi vam, malo vam vonia, co este? :D sklamanie, klamanie ze mazu recenzie, co este vymyslime? :D
Mazat recenzie na heureke, ano? :D pani asi nevie ako heureka funguje :(... Co este si vymysli pani? :D
Za mna jednoznacne giovani, ale nielen za mna. Kazdy sudny clovek vie ako funguje statistika a kde su doveryhodne recenzie. MK to teda nie je. Takze ak sa tu pani nepaci moja obhajoba mojej oblubenej znacky, tak bude pani pisat vsetkym tym ludom na heureke, ktori ju obhajuju rovnako ako ja? 🙂))
Myslim, ze heureka je jasná. A JEDINÉ dôveryhodné recenzie sú na heureke, nikde inde. V ziadnom pripade nie na modrom konikovi :D Giovani za mna jednoznacne topka, 13 ci 14 voni, vsetky super, tazko vybrat jednu ci tri, ked su vsetky krasne, tisice pozitivnych komentov som videla na fb, na heureke je to tiez velmi velmi jasna zalezitost, giovani tam valcuje aj puellu, puella sa tam vlastne bojí byt, lebo tam sa recenzie mazat nedaju 🙂 puella ich na facebooku maze vo velkom, hodnotenie ma dokonca na fb len slabych 90%, to je velmi podpriemerne... Giovani ma produkt roka na heureke a 99%, nikdy som tam este nevidela nizsie cislo 🙂 ale pekny pokus jednej pani na mk 🙂 oproti tym masám ludi je to ale nic 🙂 iba snaha 😎
@slavka1988 citas si bezne zlozenia chemickych produktov? Aj vitaminy? Vies o tom, ze vitamin C je cista chemia? 🙂 Vies, ze vzduch, ktory dychas je cista chemia? 🙂 Nechapem naco su dobre tieto laicke recicky o "chemii". Akoby to bolo nejake zlé slovo :D Telove parfemy nepouzivas alebo ako to mas s tym strachom voci etiketam produktov? 🙂 a etiketu beznej avivaze si si niekedy pozrela? 🙂 ahaaa, nie? lebo tie sa na MK vo velkom neriesia? :/ Lebo o tych ziadna anonymna mamicka nudiaca sa na materskej nevypustila do vetra nejaku poplasnu spravu ako o cervenej puelle pred par rokmi? Tak asi treba zalozit diskusie aj o tom, aj o saponatoch, alebo aj o telovych parfemoch, o vitamine C napriklad a podobne, no lebo ciiistaaa chemia a to je predsa zle 🙂
Asi ta teraz trochu poucim, ale chemia je uplne v poriadku. Chemia je vsetko okolo nas. A taketo produkty, ktore su na trhu, podliehaju veeeeeelmi prisnemu chemickemu zakonu. 🙂 Ak by nesplnali prisne EU kriteria bezpecnosti, neboli by na trhu 🙂
@ivanatim samozrejme beriem ale Ano osobne nepouzivam moc kozmetiky a aj tŕň Ariel ktorý používam na pranie som si vedomá že je tam chemia ja len hovorím že sa snažím čo to ide aby som tej chémie používala menej a veru nie som mamička nudiaca na materskej ale mamička čakajúca na pnke 😂potom sa už nudiť zrejme nebudem
@dori2 a co mam azda pridavat nejake fotky na MK alebo ako si to prosim ta predstavujes? ja mam aj zivot 🙂